Dodaj do ulubionych

Akta Graco Belogic

18.07.11, 22:22
Witam, intensywnie myślę o zakupie fotelika do jazdy tyłem.
Mam Forda Focusa Combi, bez isofixa.
Po przymiarce Besafe IziCombi X3 odpadł ze względu na nadto pionowe ustawienie siedziska.
Czekam na pojawienie się Graco Belogic w sklepach. Miał być w czerwcu, później lipcu. jak ostatnio dzwoniłam do sklepu to jeszcze nie było mimo obecności na stronie internetowej. Oczywiście w realu nie mogę pomacać bo nie ma gdzie (jestem z 3miasta).
Czy ktoś ma ten fotelik lub przymierzał go do w/w/ auta?
Albo ma info kiedy Belogic w końcu pojawi się w polskich sklepach??
Obserwuj wątek
    • abigail83 Re: Akta Graco Belogic 18.07.11, 22:31
      Ja mam swieze info,ktore Cie nie ucieszy. Belogic ma byc pod koniec tego roku dopiero. A sadzac po tym jak mocno przesunieto date wejscia na rynek i jak "wspanialym" dystrybutirem jest euro trade, ja stawiam,ze fotel bedzie w sklepach na Euro 2012crying
    • lenats31 Re: Akta Graco Belogic 23.07.11, 19:22
      It needs the same room front to back as the Duologic, which is fair enough for a 180 tall person like me. I have fitted the Duologic2 to a Ford Focus 2010. The Belogic needs about the same room.

The Belogic is a MASSIVE seat - and heavy too.

Lena
    • abigail83 Re: Akta Graco Belogic 24.07.11, 23:36
      W pierwszym linku jest nawet adnotacja "chwilowo niedostepny". Chwila to wiecznosc, jak mawial Mark Twainwink do drugiego zadzwon i zareczam,ze na oczy tego fotela nie widzieli. Nie ma go dystrybutor i nie jest pewien, kiedy mial bedzie.
      • mrukumaster Re: Akta Graco Belogic 25.07.11, 09:12
        Klasyczny trick kilka sklepów tak robi, żeby sobie zareklamować produkt a potem klienci chcą kupować i jest zonk. W Polsce fotel może będzie dostępny na koniec roku.
        • keyti77 Re: Akta Graco Belogic 03.08.11, 23:02
          Można zamówić ze szwedzkich sklepów- dostawa w dwa dni- podobnie jak inne foteliki montowane tyłem- przesyłka ok 30 euro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka