leneczkaz 01.09.11, 15:25 Kupiłam, bo mam wózek boo i teraz nijak nie mogę dostać adapterów a jeszcze czytam, że on nie ma jakiś test,ów? Ktoś umie mi coś podpowiedzieć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwap666 Re: fotelik bugaboo 01.09.11, 15:32 oddaj fotelik bugaboo a kup cokolwiek dobrego z adapterami co tam bedzie pasowac (maxi cosi, besafe, cybex ). google -> adaptery bugaboo Odpowiedz Link
leneczkaz Re: fotelik bugaboo 01.09.11, 16:40 Fotelik kupiłam na allegro- nowy za 260zł. Jest naprawdę fajny. Ma wiele funkcji których nie mają Maxi Cosi. Tylko te adaptery.. Odpowiedz Link
kwap666 Re: fotelik bugaboo 01.09.11, 16:52 www.bugaboo.pl/site/info/kontakt a tu probowalas? Odpowiedz Link
kwap666 Re: fotelik bugaboo 01.09.11, 17:25 tak z ciekawosci popatrzylem i ni cholery nie moge znalesc takiego fotelika.. nie wiem czy on w ogole istnieje Odpowiedz Link
mrukumaster Re: fotelik bugaboo 01.09.11, 17:54 babyology.com.au/out-and-about/bugaboo-car-seat-we-can-only-dream.html To taki fotel? Co on ma takiego czego nie ma Besafe izi go/izi sleep, Cybex aton czy Maxi-cosi? Dodatkowo jeżeli to ten fotel to tu masz jedno info: important warning for owners of the bugaboo car seat developed by takata TAKATA and Bugaboo are informing customers about potential safety risks of the Bugaboo car seat developed by Takata which was sold in Europe between May 2008 and June 2009. Owners are urged to call the installed toll free hotline 00800 65432178 where they will be informed of how they can check their car seat for possible flaws. If it is necessary to repair the car seat, it will be done free of cost. In case the above mentioned free of charge number is not supported by your (mobile) provider please dial 0049 (0) 621 9639 26476 (not free of charge). The Bugaboo car seat developed by Takata is no longer sold in the European market. Takata and Bugaboo apologize to our customers for the inconvenience that inspection and repair might cause. Ogólnie jest to Japoński fotel z opisu wygląda na fajny i tańszy od Maxi-Cosi ale crash testów w europie nie ma ponieważ są one bardziej na rynek australijski. Odpowiedz Link
abigail83 Re: fotelik bugaboo 02.09.11, 12:05 A tu jest fotelik Bugaboo 0-13, i ma 4*... fotelik.info/pl/testy/grupa:0-13/producent/rosnaco/index.html Odpowiedz Link
mrukumaster Re: fotelik bugaboo 02.09.11, 13:19 Coś musi być na rzeczy z tym fotelikiem bo w Europie go nie ma. Odpowiedz Link
bitabob Re: fotelik bugaboo 08.09.11, 14:31 ponponka1 i laneczkaz, proszę się nie drapać, a swoje prywatne urazy zachować dla siebie. Na takim poziomie to możecie powalczyć, ale w kisielu w nocnym klubie. I tym miłym szowinistycznym akcentem kończę dyskusję. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: fotelik bugaboo 15.09.11, 15:04 A skąd Ty kupiłas ten fotelik? Ile on ma lat? Bugaboo do swoich wózków zaleca Maxi Cosi i adatery są dostępne Odpowiedz Link