kwap666 20.12.11, 13:28 mam nadwyzke tych foteli i chetnie oddam kilka sztuk za jedyne 799zl. o info i kontakt piszcie do ilhennego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhenny Re: ROMER KIDFIX SICT 2012 COWMOOFLAGE 20.12.11, 14:33 nic z tego piszcie do kwapa no chyba że ktoś mnie bardziej lubi niż jego jak by ktoś zapomniał jest to aktualnie najlepszy foteliki kategorii 15-36 z najwyższymi notami Odpowiedz Link
kwap666 Re: ROMER KIDFIX SICT 2012 COWMOOFLAGE 20.12.11, 15:29 za moja niewyparzona gebe to raczej nikt mnie tu nie lubi no ok, niech bedzie do mnie, uruchomilem poczte gazetowa bo jakbym dal prywtnego maila to juz po calosci pachnialoby prywata i reklama kwap666@gazeta.pl Odpowiedz Link
renowa Re: ROMER KIDFIX SICT 2012 COWMOOFLAGE 21.12.11, 09:54 kwap666 napisał: > za moja niewyparzona gebe to raczej nikt mnie tu nie lubi E tam niewyparzoną Lubi czy nie lubi czy to ważne? Specjalistę zawsze chętnie posłucham choćby gadał coś co mi niewygodne uruchomilem poczte gazetowa Hehehe... No to za 2 lata.... nie tylko ilhennego będę mogła zasypywać moimi rozterkami Szkoda, że do Wrocka mam tak daleko bo bym pewnie zawitała i teraz u Ciebie. Katowice jednak bliżej Pozdrawiam Odpowiedz Link