Dodaj do ulubionych

Fotelik do Vectry B z '96 r

23.01.12, 20:56
Jak w temacie w przedziale od 9 kg. Zastanawiam się do ilu kg? Córeczka drobna. Roczek 8 kg, 75 cm.
Obserwuj wątek
    • kwap666 Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 23.01.12, 21:19
      britax first class tylem i masz czas do 13kg dziecka zeby zmienic auto tongue_out vectra b jest tragiczna do montowania fotelikow, tam nawet young sport nie chce sie trzymac, ktory trzyma sie w zasadzie wszedzie.
      • margaryyt Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 23.01.12, 21:51
        Cholera, to do kosztów fotelika trzeba doliczyć koszty wymiany samochodu sad
        dziękuję za odpowiedź
        nie mam żadnej alternatywy?
        • kwap666 Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 23.01.12, 22:49
          opinie oparlem na moich doswiadczeniach z montowaniem foteli w vectrach b, moze masz jakas lepsza kanape. napewno nie kupuj fotela w ciemno bez przymiarki. alternatywa? sprobuj z mc priori xp (moze pasowac) albo fotele montowane tylem, tam jest inny sposob montazu i wyglada to duzo lepiej.
          • mrukumaster Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 24.01.12, 08:12
            Priori XP wejdzie, a fotele tyłem też jest szansa np. Mc Mobi z tańszych no i oczywiście besafe izi combi na pasy ale to trzeba na żywo przetestować smile
            • margaryyt Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 24.01.12, 21:08
              Dziękuję za odpowiedź. Może polecicie gdzie poprzymierzać w Wawie?
            • kwap666 Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 24.01.12, 21:43
              moze i priori wejdzie do vectry ale ja bym i tak nie dawal tak drobnego dziecka do priorego..
              • margaryyt Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 25.01.12, 22:43
                Jeszcze raz zapytam. Gdzie można się udać w Warszawie aby poprzymierzać i kupić fotelik?
              • margaryyt Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 20.03.12, 21:13
                Witam ponownie, coś długo schodzi mi z tym zakupem, ale poprzymierzałam Maxi Cosi Priori i jest problem z klamrą od pasów samochodowych - podobno zły kąt (mąż powtórzył to co mówił pomocny pan ze sklepu). Przymierzyliśmy Maxi Cosi Tobi i wyglądało to lepiej. Czy ten model może się sprawdzić do Vectry?
                • marteski Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 22.03.12, 09:52
                  Ja też szukam fotelika do Vectry B dla synka 11 miesięcy ok. 9kg. Zastanawiam się nad przedziałem 0-18 kg. Biorę pod uwagę Bebe Confort Iseos - montowany przodem lub tyłem. Nie wiem jak z montażem w Vectrze - mam zamiar podjechać do sklepu i przymierzyć/zapytać.
    • margaryyt Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 24.03.12, 09:41
      Ktoś ma doświadczenie z Maxi Cosi Tobi do Vectry?
      • kwap666 Re: Fotelik do Vectry B z '96 r 24.03.12, 15:21
        ja mam z bs comfortem - ma takie same mocowanie jak tobi i za nic nie chcial pasowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka