Dodaj do ulubionych

problem z maxi cosi

01.03.12, 06:49
Witam,

mam problem z fotelikiem maxi cosi priori xp...Od jakiegoś czasu bardzo ciężko pracowała regulacja pasów - musiałam się natrudzić, by dociągnąć te pasy. Od wczoraj te pasy zacięły się - by dociągnąć, musiałam odpinać ten plastikowy korpus.

Fotelik kupiony w listopadzie 2011, rozumiem, że podlega reklamacji. Tylko czy taki problem nadaje się do reklamacji? Jeśli tak, to zgłaszać się do sklepu internetowego, w którym kupiłam czy mogę bezpośrednio do serwisu?

Mogłabym prosić o jakiś sensowny kontakt?
Obserwuj wątek
    • konwalia-82 Re: problem z maxi cosi 01.03.12, 06:55
      saras zgłaszaj bezpośrednio do serwisu, namiar na stronie poltrade, przyslą kuriera, wszystko uzgodnią przez telefon, facet jest pomocny i sensowny
      • saras-wati Re: problem z maxi cosi 01.03.12, 13:10
        i zabiorą mi fotelik??? dają coś zastępczego? ile taka reklamacja może trwać? załamałam się...samochodem jeździmy kilka razy dziennie...no, ale jak mus, to mus...
        • konwalia-82 Re: problem z maxi cosi 01.03.12, 17:03
          saras ja wyslalam w pt, dostałam dzis(oni zamawiali kuriera)
          o zastepczy nie pytałam, bo mala jeszcze w cabrio, a wysyłałam tobiego od kuzynki, bo sie rozkladanie zacielo(i bede go miec jako drugi fotelik w rzadziej jezdzonym aucie)

zadzwon tam, wszystko mozna ustalic przez tel
          • saras-wati Re: problem z maxi cosi 01.03.12, 18:59
            dziękismile jestem już w kontakcie z serwisem i z rana wyruszam na poszukiwania kartonuwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka