Dodaj do ulubionych

Mobi prośba o pomoc

02.11.12, 18:35
Czy MC Mobi da się zamontować do Lanosa? Czy faktycznie w fotelach montowanych tyłem jest tak że przedni fotel jest na maxa wysunięty do przodu? Może odpuścic i kupić coś montowanego przodem dla prawie roczniaka 10kg, 75 cm.
Obserwuj wątek
    • renowa Re: Mobi prośba o pomoc 02.11.12, 21:37
      Nie wiem jak z Lanosem ale mam Mobiego w mitsubishi Carisma i fotel przedni jest prawie na max do przodu. Ja jako osoba ze wzrostem 164cm mieszczę tam swobodnie nogi i jest mi wygodnie.
      • ablacim Re: Mobi prośba o pomoc 05.11.12, 21:40
        Ja montowałam Mobiego w Nubirze i pasażer z przodu siedział mało komfortowo. Myśle, że w Lanosie tez będzie kiepsko z miejscem, bo w końcu Nubira jest większa. Problemem nie było miejsce na nogi, ale fakt, że oparcie musiało być ustawione bardzo pionowo i przez to siedziało się bardzo niewygodnie.
        A może jakiś inny fotelik montowany tyłem, który nie zajmuje tyle miejsca? Z doświadczenia wiem, że foteliki te sa naprawdę zróżnicowane pod względem ilości zajmowanego miejsca. Teraz użytkujemy też Britaxa Two Way i on zajmuje znacznie mniej miejsca niż Mobi. Nie zmienia to faktu, że to właśnie Mobi jest moim ulubionym fotelikiemwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka