Dodaj do ulubionych

Obszerny test Maxi-Cosi Mobi

11.03.13, 00:27
Mam dwuletnią córkę. Jeździ nadal tyłem do kierunku jazdy, co jest do pięciu razy bezpieczniejsze niż przodem.

Prowadzę bloga o moim nowym Volvo V40, na którym dokładnie opisałem fotelik w którym jeździ nasza córka, Maxi-Cosi Mobi. Mam nadzieję że więcej rodziców rozważy wożenie swoich pociech tyłem i że test się przyda do oceny tego fotelika:

www.myv40.com

Obserwuj wątek
    • renowa Re: Obszerny test Maxi-Cosi Mobi 11.03.13, 10:14
      smile
      Ja mojego 2,5 latka też nadal w Mobim wożę. Mam nadzieję, że pojeździ jeszcze przynajmniej do 3,5 roku wink.
      Samochód Mitsubishi Carisma 2001 - miejsce z tyłu za fotelem pasażera. big_grin
      Pozdrawiam wszystkich użytkowników fotelików następnych montowanych tyłem do kierunku jazdy big_grin
      • hasofy Re: Obszerny test Maxi-Cosi Mobi 11.03.13, 21:16
        No to tak jak nasza córka. Jak będzie miała około trzy i pół roku zastanowimy się nad obróceniem.
        • dwellajna Re: Obszerny test Maxi-Cosi Mobi 13.03.13, 15:59
          hasofy napisał(a):

> No to tak jak nasza córka. Jak będzie miała około trzy i pół roku zastanowimy s
          > ię nad obróceniem.

Ale chyba nie Mobiego, bo on jest tylko tylem.
    • bitabob Re: Obszerny test Maxi-Cosi Mobi 11.03.13, 12:22
      Można liczyć na wersję polskojezyczną?
      • hasofy Re: Obszerny test Maxi-Cosi Mobi 11.03.13, 20:40
        Cieszy mnie że są w kraju takie osoby jak ty.

Niestety blog postanowiłem pisać po angielsku by miał zasięg globalny, i nie przewidziałem polskojęzycznej wersji. Można zawsze sobie przetłumaczyć w Google Translate. A czy masz jakiś konkretny pomysł na użycie wersji przetłumaczonej?
        • ruda.mama Re: Obszerny test Maxi-Cosi Mobi 12.03.13, 21:23
          a ja jestem w szoku ze takie sa foteliki,serio,i jest wygodnie dziecku?/mam 2 starszych 9 i 5lat i nie wiedzialam ze takie cuda sa,teraz mam 10mies i szukanm czegos,,,do bmw x5,to wazne czym jezdzi?
          • kwap666 Re: Obszerny test Maxi-Cosi Mobi 12.03.13, 21:32
            osiemgwiazdek.blogspot.com/2013/01/przewoz-dziecko-tyem-do-kierunku-jazdy.html a są, są wink
    • iciako Re: Obszerny test Maxi-Cosi Mobi 13.03.13, 13:51
      własnie nasza 4 latka rozstała się z mobim
      nigdy nie skarżyła się na jazdę tyłem do kierunku jazdy
      przy okazji zaapeluję
      patrzcie na wasze podszybia -nie woźcie tam niczego
      • bitabob Re: Obszerny test Maxi-Cosi Mobi 13.03.13, 15:27
        Świetna uwaga. Często o tym nie myślimy, wypełniając samochód wieloma niepotrzebnymi przedmiotami, które w razie kolizji mogą zamieniają się w śmiertelne pociski. Crash test Skoda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka