Dodaj do ulubionych

Romer Evolva vs Recaro Young - opel Vectra

20.03.14, 10:00
Witam,
czy mogłabym prosić o opinie lub porównanie użytkowników w/w fotelików ?
Chcę się zdecydować na któryś z tych dwóch, niestety nie mam możliwości ani obejrzenia ani przymierzenia na żywo.
Mamy opla vectrę kombi, 1997r.
Synek wiekowo i wzrostowo pasuje do obu - może podpowiecie który jest jest większy gabarytowo, wygodniejszy w użytkowaniu ? Czy oba mają tak samo wygodne zagłówki, boki, czy oba podobnie regulują się do góry ?
Do jakiego wzrostu są dostosowane max ?
Z tyłu jeżdżą jeszcze 2 osoby i chcielibyśmy, żeby mogły w miarę swobodnie siedzieć przy foteliku.
Pozdrawiam,
Monika
--
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: Romer Evolva vs Recaro Young - opel Vectra 20.03.14, 19:15
      Żaden wybrany ponieważ nie pasuje do tego samochodu. Ogólnie przodem to prawie nic nie pasuje ze względu chociażby na długie zamki pasów. Proponuję podjechać do dobrego sklepu oraz zakup fotelika tyłem.
      • emutti Re: Romer Evolva vs Recaro Young - opel Vectra 20.03.14, 21:21
        Hmmm, to dziwne, bo na stronie Romera moje auto jak najbardziej jest uwzględnione przy fotelikach Evolva oraz Kid smile
    • tata3dzieci Re: Romer Evolva vs Recaro Young - opel Vectra 21.03.14, 14:57
      A tylko te dwa modele bo ?
      cena?
      9-36 ?
      • emutti Re: Romer Evolva vs Recaro Young - opel Vectra 21.03.14, 17:57
        Bo tak jakoś zostały metodą porównawczą z innymi - bo mają dobre oceny i przystępną cenę.
        Znam obie firmy i mam do nich zaufanie.
        Gdybym wiedziała, czy gabarytowo są takie same (te z klasy 9-36 i 15-36) ... pewnie byłoby mi łatwiej podjąć decyzję.
        Niestety w moim mieście nie mam możliwości obejrzenia ...
        • gom1 Re: Romer Evolva vs Recaro Young - opel Vectra 21.03.14, 21:31
          A czemu nie 9-18 / 15-36?
          • emutti Re: Romer Evolva vs Recaro Young - opel Vectra 21.03.14, 21:33
            Bo 9-18 mamy - Romer King Plus - Mały jest już za wysoki.
      • emutti Re: Romer Evolva vs Recaro Young - opel Vectra 21.03.14, 17:59
        PS. Z tyłu jeżdżą jeszcze 2 osoby - i fajnie by było, gdyby też siedziały spokojnie, a nie były ściśnięte jak sardynki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka