Dodaj do ulubionych

Dzieńdoberek!!!

23.08.02, 13:09
Jakoś Wam humorki za bardzo nie dopisują,dlaczego???Ja sobie powiedzmy,ze
odpoczęłam,wywiało mnie aż do Portugalii z kilkoma krajami po drodze i jestem
juz z powrotem,żeby swoje dwa grosze od czasu do czasu dorzucić na
forum.pisałam do Was ze Szwajcarii,ale skończył mi się limit zanim
dokończyłam pisanie,a franków juz,niestety,nie miałam...Wszędzie trafiałam na
pozamykane kafejki,albo nie było jak wejść z racji braku czasu.
A jak wasze wakacyjki?Czytalam,ze nowa forumowiczka wypoczywa/mieszka nad
morzem,jak u reszty?
Obserwuj wątek
    • zeus Re: Dzieńdoberek!!! 23.08.02, 13:12
      U mnie na razie bez zbytnich i rewolucujnych zmian ;-)
      • bla_bla_bla Re: Dzieńdoberek!!! 23.08.02, 13:14
        A no to szkoda.Słyszałam za to z 2 źródeł,ze Przystanek był fantastyczny,byłeś
        w końcu?
        • zeus Re: Dzieńdoberek!!! 23.08.02, 13:17
          Przystanek na prawde byl najlepszy ze wszystkich dotychczasowych - bylem , mam
          fotki.
          • bla_bla_bla Re: Dzieńdoberek!!! 23.08.02, 13:23
            Widziałam desant uczestników na dworcu we Wrocławiu,widok trochę
            przerażający,nie powiem.Najbardziej mi szkoda tych dziewczyn,tzn one to pewnie
            b.lubią,ale szczerze mówiąc wyglądają jak jakieś koszmarne potwory,z zapałką
            nawet nie ma co szukać nanometra kobiecości...
            • zeus Re: Dzieńdoberek!!! 23.08.02, 13:46
              To jest krzywdzace wzgledem tych dziewczyn... Przeciez kazda kobieta jest
              bardzo kobieca ;-)
              • Gość: k. Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.isko.net.pl 23.08.02, 14:10
                hej bla..bla! no to niezle wakacje sobie zafundowalas! portugalia szwajcaria, bomba. my tutaj wciagamy caly czas kurz z mazowieckich ulic od czasu do czasu zakrapiany malym deszczykiem. a ogolnie jest gitara. nastrojona.
                p[ozdro
                "skroc sie i ty jako ja to zrobilem" - to moje nowe haslo. haslo bez pokrycia i z gory skazane na porazke hehehhe. pod wplywem wizyty papy. moze zle interpretuje Jego papaslowa??? kuki
                • Gość: bla..bla Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 16:07
                  Rzeczywiscie niezłe wakacje miałam,a Portugalia i Szwajcaria to nie
                  wszystko.Wywiało mnie jeszcze do Francji(Lourdes),Niemiec(Monachium),Hiszpanii
                  (Barcelona),W poprzednich krajach Lizbona i Lozanna.Na autobusy patrzę z
                  wieelką niechęcią i leczę jeszcze ból kości ogonowej,ale było warto,bo naprawdę
                  dużo zobaczyłam i do tego za małe "pieniomszki".
                • Gość: bla..bla Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 16:11
                  Zeusie!Nie wiem,jakie jest Twoje zdanie,ale moje(a mam prawo takie mieć)jest
                  właśnie takie...Nie mówię nic o ich mentalności,czy inteligencji,nie znam
                  dziewczyn tego "typu",więc nie będę ich osądzać,ale odstraszyć to one potrafią
                  i to wszystko,o co mi chodzi
                  • zeus Re: Dzieńdoberek!!! 26.08.02, 11:13
                    Ja staram sie zawsze wyluskac to ziarenko kobiecosci ;-)
                    • Gość: 79 Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 12:02
                      brawo, brawo
              • Gość: bla..bla Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 16:12
                Tu jest gdzieś sarkazm,czy mi się wydaje???Musiałam przeczytać 2 razy,bo do
                mnie nie dotarło
                • Gość: 79 Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 08:56
                  Hej, witam Ciebie bardzo serdecznie!!!!
                  • Gość: bla..bla Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 15:41
                    ...refleks szachisty...Sześć 79!
                    • 79i Re: Dzieńdoberek!!! 27.08.02, 09:04
                      Wbrew pozorom szachista musi być super szybki!
                      • zeus Re: Dzieńdoberek!!! 27.08.02, 10:51
                        I niezwykle analityczny ;-)
                        • Gość: 79 Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 10:58
                          no właśnie....
                      • servent Re: Dzieńdoberek!!! 27.08.02, 16:46
                        i umiec gerać w szachy. czy nie musi?
                        wszystko jedno!
                        • Gość: 79 Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 12:00
                          Nie musi. Musi tylko dobrze udawać.
                          • zeus Re: Dzieńdoberek!!! 28.08.02, 12:28
                            :-)
                            • 79i Re: Dzieńdoberek!!! 28.08.02, 13:17
                              :-) :-) :-)
                              • Gość: kuki Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.isko.net.pl 28.08.02, 17:38
                                ale krzepe miec musi zeby wieze przestawiac.
                                • Gość: 79 Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:38
                                  i damkę trzasnąć!
                                  • Gość: kuki Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.isko.net.pl 29.08.02, 17:16
                                    z przyczaju. zeby nikt sie nie zorientowal.
                                    • zeus Re: Dzieńdoberek!!! 29.08.02, 17:27
                                      Albo nie chcial pojsc tym tropem
                                      • Gość: k Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.isko.net.pl 30.08.02, 20:56
                                        bla..bla powiedziala a-a my beczymy.
                                        • Gość: 79 Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 11:41
                                          Co można zrobić z koniem? Oto jest pytanie!
                                          • Gość: k Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.isko.net.pl 02.09.02, 12:39
                                            nakazac galop bez skretow.
                                            • Gość: 79 Re: Dzieńdoberek!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 09:57
                                              ha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka