barbarasz3 Re: witamy w naszym gronie 10.07.10, 21:24 leloop napisała: > Barbaraszę :) O jak mi miło! Pozdrawiam i cieszę .Barbara Odpowiedz Link
leloop Re: witamy w naszym gronie 21.07.10, 21:28 i j.iwi tylko ujawniać się proszę bo jak na razie to cisza, my nie zjadamy na surowo ;) Odpowiedz Link
j.iwi Re: witamy w naszym gronie 21.07.10, 21:39 of kors;) zaraz jutro jak tylko zrobię zdjęcie mojego wiosną posadzonego perukowca - zapytam co mu dolega... Odpowiedz Link
newill6 Re: witamy w naszym gronie 25.07.10, 09:03 Witam:) dziękuję za przyjęcie,mam nadzieję dzielić się z Wami moim skromnym doświadczeniem,,,,,uwielbiam ogrody angielskie,,,,,,kapustę marchew też uprawiam,,i maliny.....mam nadzieję że nie jestem tu jedynym ogrodnikiem wśród ogrodniczek.....fartuszka jeszcze nie mam więc jestem jeszcze amatorem,,,,pozdrawiam :))) Odpowiedz Link
hesperia1 Re: witamy w naszym gronie 03.08.10, 08:02 Dziękuję za zaproszenie:)Wprawdzie doświadczenie u mnie żadne i pożytku też na razie ze mnie nie będzie,ale chętnie podpatrzę i poduczę się:) Odpowiedz Link
leloop Re: witamy w naszym gronie 04.08.10, 22:59 Hesperio, moześ niedoświadczona ale zadajesz pytania a to prowokuje dyskusje, która często zbacza na nieoczekiwane tory i o to chodzi :) Odpowiedz Link
leloop Re: witamy w naszym gronie 04.08.10, 22:56 dołączyły Hesperia i Gabula - cześć, czołem kluski pod stołem :) Odpowiedz Link
leloop Re: witamy w naszym gronie 07.08.10, 22:46 dołączyła moonshana, witamy w skromnych progach :) Odpowiedz Link
moonshana Re: witamy w naszym gronie 08.08.10, 08:13 witam i dziękuję uniżenie za przyjęcie w to, jakże zacne grono:) Odpowiedz Link
leloop Jelyfish 06.09.10, 10:26 wyraził/a chęć przyłączenia się. przepraszam za długi okres oczekiwania, mojej winy nijak nie ma w tym, nawaliła głównie technika :} Odpowiedz Link
bakali Re: Jelyfish 08.09.10, 10:29 Witamy jelyfish! leloop, jelyfish jest kobietą, w końcu to rybka ;) Odpowiedz Link
jelyfish Re: Jelyfish 20.05.11, 20:11 Och, wybaczcie mój baardzo spóźniony refleks, miło być u Was :-) Odpowiedz Link
leloop Re: witamy w naszym gronie 24.10.10, 13:33 ogromnie przepraszam, ale działałaś z zaskoczenia ;) wolny wjazd miałaś od samego początku wiec to pewnie dlatego ;) WITAM zatem OFICJALNIE :) Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: witamy w naszym gronie 24.10.10, 15:56 Leloop, ależ ja się wcale i w ogóle nie gniewam :) Taka jestem skromna ;), że z góry założyłam wolny wjazd, no to wjechałam :) A za OFICJALNE powitanie dziękuję mocno :) Odpowiedz Link
leloop Re: witamy w naszym gronie 26.01.11, 21:22 dołączył/a Worbox, prosimy parę slow do mikrofonu bo chyba się nie znamy ;) Odpowiedz Link
leloop czesc Doratos 01.03.11, 15:09 witamy w naszym kółku różańcowym ;) parę słów jeśli można :) Odpowiedz Link
leloop Re: witamy w naszym gronie 12.03.11, 16:38 helou, Asto z Dużym Numerem :) coś o sobie ? Odpowiedz Link
asta6265 Re: witamy w naszym gronie 13.03.11, 16:11 Hm coś o sobie? Mam na imię Ania, mieszkam w małej mieścinie w kujawsko - pomorskim (Sipiory) W dorobku mąż, czteroletni maluch i yorczka Fifi Ponadto prowadzę mały biznesik - pracownię florystyczną, gdzie wyrabiam kompozycje z suszu i kwiatów sztucznych. Bardzo lubię ogród i wszelakie prace z min związane. Jestem początkującą ogrodniczką, więc pewnie nie raz będę korzystać z waszych rad. Serdecznie się witam. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: witamy w naszym gronie 13.03.11, 17:14 Czyli robisz to co lubisz :) Tak powinno być - witaj Aniu :) Odpowiedz Link
bei Re: witamy w naszym gronie 14.03.11, 09:12 A ja gapa tak późno wątek dojrzałam- oczy wiscie:), ze wszystkich cieplutko witam:):) Odpowiedz Link
leloop Re: witamy w naszym gronie 14.03.11, 10:46 cześć Asto, milo mi również w imieniu reszty:) już wiemy, ze wcale taka początkująca nie jesteś (kliwia) ;) rozgość się i pytaj oraz podpowiadaj ps. nazwa Twojej miejscowości zupełnie jak z Potopu a tu okazuje się, ze masz najbliżej do Lelli chyba :) Odpowiedz Link
lellapolella Re: witamy w naszym gronie 14.03.11, 12:59 tak blisko to znów nie, choć zdaje się, ze faktycznie najbliżej:)Lella jest na styku pomorskiego i zachodniopomorskiego najprościej mówiąc Odpowiedz Link
leloop Re: witamy w naszym gronie 18.05.11, 22:57 Jestemeco czołem kluski pod stołem, rozgość się :) Odpowiedz Link
jestemeco Re: witamy w naszym gronie 18.05.11, 23:09 miło mi wejść do Waszego grona i baaaardzo dziękuję za przyjęcie osoby raczkującej w działkowaniu. Wszystkich serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
doratos Re: witamy w naszym gronie 28.05.11, 12:43 Cześć! Nie wiem czemu przeoczyłam to powitanie:( Leloop prosiła o parę słów a ja nic,bo się zagapiłam! Bardzo mi głupio,więc aby się poprawić krótko dodam,że mieszkam na Kaszubach(jak już pisałam w innych wątkach)mam ogród przydomowy,ciągle go jeszcze zmieniam,a zaczęłam gdzieś 10 lat temu,bez ogrodu nie mogę żyć,forum zwabiło mnie nazwą i tematyką! Hej!! Odpowiedz Link