Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszyscy :-)

22.02.04, 17:12
(Jak w temacie)Dla lepszego humoru poznajmy się!
Więc zacznę od siebie:-) Jestem Iwona, mam 23 lata, jestem z Trójmiasta
(Gdańsk), mam depresję(chyba już od urodzenia)wykryta we wrześniu 2003r.
Testowane tabletki Lerivon (-)
bioxetin (+)
Obserwuj wątek
    • bajdon Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 22.02.04, 17:34
      A ja jestem michal. mieszkam w warszawie, od niedawna mam 21 lat. Od ponad roku
      mam totalnego dola, ale nie bede sie rozpisywal o powodach, zbyt duzo pisania.
      Przez jakis czas bralem fluoksetyne, ale jakos bez wiekszych efektow, teraz
      zbieram sily, zeby wybrac sie na kolejna wizyte, ale kazdy wie jak to jest
      ze "zbieraniem sil" pozdrawiam.
    • deqin Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 22.02.04, 18:10
      Jestem Jarek z Łowicza koło Łodzi.Choruje na depresje od 1999 roku wypróbowałem
      już większość lekow p/depresyjnych ostatnio ponownie biore efectin er 150 w
      dawce 300mg na dobe, bo niższe dawki w ogóle mi nie pomagają.Mam już dosyć
      życia w depresji w takiej totalnej dysforii.
    • agusia100 Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 22.02.04, 18:16
      Witajcie wszyscy...Mam na imię Iwona,27 lat i mieszkam pod Bydgoszczą.Doła mam
      tak jakoś od 2 lat...Prochów nie biorę,z oślim uporem walczę sama,chociaż
      czasami to walka z wiatrakami.Niewiem czy to już depresja zaawansowana czy
      dopiero początki...Jak już mnie telepie biorę afoban...
      • lenka.j Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 22.02.04, 19:46
        witajcie.
        jestem magda, mam 22 lata, jestem z bialegostoku.
        ostatnio odstawilam leki, ale chyba do nich powroce.
        dola zlapalam na poczatku pazdziernika. ciagle powtarzam sobie, ze bedzie ok,
        wszystko co dobre wroci, ale mam wrazenie, ze zwyczajnie sie ludze. czy to
        pomaga??? ne wiem, w kazdym razie nie szkodzi.
        bo bedzie lepiej, inaczej byc nie moze...
        pozdrawiam wszystkich:)
        trzymajcie sie, choc to trudne, gdy tak brzydko za oknem.
        pozdr:)
    • abdon Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 05:38
      Jestem abdon z Warszawy.Wieku nie zdradzę. Ostatnio czuję się dobrze i dlatego
      pełno mnie na tym Forum. Jak będzie źle, zamilknę i będą tylko czytał, czekając
      aż znowu może się poprawi.
      • reemon Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 17:13
        abdon napisał:

> Jestem abdon z Warszawy.Wieku nie zdradzę. Ostatnio czuję się dobrze i
        dlatego
        > pełno mnie na tym Forum. Jak będzie źle, zamilknę i będą tylko czytał,
        czekając
        >
        > aż znowu może się poprawi.
        Abdonie ,możemy chyba sobie podać rękę- ze mną jest dokładnie tak samo...
        reemon
    • kasia_25 Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 07:28
      Cześć!
      Mam na imię Kasia, mam 27 lat i jestem z Opola. Nie wiem do końca czy mam depresję czy nerwicę bo co do tego nawet lekarze nie są zgodni. Męcze się już z tym cholerstwem parę ładnych lat i raz jest dobrze, potem znowu totalny dół. Brałam już kilka leków - pramolan (+), coaxil (-), jakieś ziołowe, a teraz doxepin.
      Pozdrawiam wszystkich serdecznie
      Kasia
    • fuzzystone Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 08:19
      Ania, 24lata, Warszawa. Sklnnosci do depresji od szkoly podstawowoej.
      Teraz ten stsn od ponad roku.
      Pozdrawiam
    • sklonowana40 Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 08:40
      Sklonowana, teraz juz 41, Kraków. Choruje od ponad 10 lat na depresje
      nerwicowa:-). Teraz czuje sie bardzo dobrze od paru miesiecy. Albo przelom,
      albo wyzdrowienie:)
      Pozdrawiam
      • filozosia Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 09:04
        Mam na imie Blanka, mam 24 lata. Jestem z Warszawy. Od poczatku 2002 choruje na
        zab. lekowe z napadami paniki, depresje, zab. laknienia i zab. osobowosci.
        Obecnie biore Seronil, Lorafen, Afobam i Rispolept. Czuje sie potwornie. Mam
        dosyc wszystkiego :(
        pozdrawiam
        • katara Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 09:44
          Kasia, lat 30, stany depresyjne, gdzieś ok. 5 lat. Próbuję poradzić sobie sama,
          z różnym skutkiem, czasem jest nawet ok. czasem nie. Pozatym jestem bezrobotna
          co tylko mnie uwzniośla. Pozdrowienia dla wszystkich.
          • czarnywujek Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 10:16
            hej,
            marek 25 wawa, stany depresyjne (górki - dołki), nerwice, neurozy i caly ten
            szajs.
            jeszcze wczoraj sie z dziewczyną rozstalem po 6 latach.
            no po prostu fantastycznie jest.
            • drobinkokruszek Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 10:30
              mam 28 lat, dopiero niedawno zaczełam czytac forum. jest zle, jestem zupełnie
              sama, a swiat jakis szary wokoł. wydaje mi sie ze ta niechec do zycia wzrosla
              bardzo mocno, kiedy rok temu zmarla przy mnie moja mama.
              pozdrawiam. i nie wiem co dalej...
    • depresjonata Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 11:00
      Ewa z Gdyni jestem po 40stce. i jeszcze tak żle ze mną nie było.Brałam
      leriwon ,seronil teraz coaxil,nie idę więcej do żadnego lekarza.5 lat tak się
      to ciągnie i nic.To leczenie nie rozwiąże przecież problemów...Ja już nie moge
      dalej.Ciemność widzę
    • morgana_le_fay Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 12:21
      Morgana le Fay. Uosobienie walki przeciwieństw. Dobra i złowroga. Łagodna i
      krwiożercza. Szlachetna i jadowita. Powściągliwa i zepsuta. Piękna i
      paskudna. Czarownica, wiedźma, kapłanka, święta, kobieta-anioł, baba-dziwo.
      Margo, Warszawa, wiek: od wielu lat 21. Jestem Morganą. Witam wszystkich.
    • zmiana2 Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 12:59
      Jestem Ania z Olsztyna.Mam 23 lata.Wszpaniałą rodzinkę.Na depresje choruje od 2
      lat.Stany lekowe mam chyba od urodzenia.Leczę sie od 3 m-cy.Na początku fevarin
      teraz asentra i neurol.Próba samobojcza za sobą.Życ mi sie nie chce.Pozdrawiam
      serdecznie.Musimy z tego wyjść!!!!!!!!!!!!!!MUSIMY!!!!!!!!
    • niutka Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 13:20
      To jeszcze ja sie wpisuje. Hania, lat 30 (prawie), Gdansk, lecze sie prawie
      trzy lata ale depresja dopadla mnie chyba duzo wczesniej. Najleszy nastroj po
      effectinie 75ER (bylo dobrze dwa miesiace), teraz jestem na Amitryptylinie.

Pozdrowienia
      Niutka
    • tempietto Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 13:22

• reemon Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 17:10
      Mam 42 lata ,mieszkam w Trójmieście ,"zespoły depresyjno-lękowe nawracające"
      od ponad dwudziestu lat (połowę mojego życia).
      Eksperymentowano na mnie wiele leków i metod .
      Dwukrotnie byłam w szpitalu.
      Ostatni pobyt i intensywna psychoterapia dały mi "kopa" w sensie pozytywnym.
      Teraz jestem w wyjątkowo dobrym stanie ,od 10 miesięcy,-czuję nawet ,że staję
      powoli na nogi.
      wiem jedno - leki będę musiała brać już zawsze...

• cafe_lorafen Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 21:12
      Ech troche zamieszania, bo pisalam pod nickiem mojej mamy czyli filozosia. Moja
      mama szaleje po innych forach i wyszlo na to, ze to ta sama osoba. Zatem szybko
      naprawiam blad i mam swoja skrzynke.

ex filozosia obecnie cafe_lorafen
      • modlicha Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 22:11
        magda 20 lat; wrocek.
        choruje od 5 lat na depresje,
        nerwice i od 1.5 roku na zaburzenia odrzywiania.
        leki pramolan i silne leki przeciw bolowe np. nepofan
        Ale jak dla mnie to jest walka z nigdy nie gasnacym ogniem, jak go zaglusza
        to on sie odzywa w innym miejscu!
    • setralina Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 23.02.04, 22:55
      A ja mam w metryce zapisane, radek, no i jak odliczymy od AD 2004 rok 1982, to
      bede miec juz prawie 22 lata. Mieszkam od pazdziernika w Warszawie, gdzie
      podjalem prace i pobieram nauki. Od polowy liceum cierpie na depreche i
      pernamentny stan zagubienia + i chyba fobie spoleczna, o czym dowiedzialem sie
      dosc niedawno. Leczylem sie ponad potlora roku farmaceutykami, niestety z
      miernym skutkiem , no i latalem od lekarza do lekarza, bo jakos tak sie
      porobilo,ze czesto zmienialem adres zamieszkania,no i do lekarzy nie mialem
      chyba szczescia .Dopiero ostatnio los sie usmiechnal i sprawil,ze zmieniono mi
      lek i dawke, no i nareszcie poskutkowalo, czuje sie coraz lepiej i coraz wiecej
      nadziei w mym sercu. Wierze,ze kiedys bede zdrowy.
      No to chyba tyle o mnie. Pozdrawiam
    • hella100 Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 24.02.04, 08:16
      Hella, 33...no niestety, niedlugo 34lata, Warszawa, depresje mam chyba od
      zawsze ale lecze sie od roku. Cipramil i Coaxil nie pomagaly, teraz Efectin,
      Lorafen i Estazolam. Za pare dni zaczynam oddzial dzienny.
    • carlabruni Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 24.02.04, 14:20
      CZEŚĆ MAM NA IMIE KAROLINA MAM 25 LAT I POCHODZE Z SIERADZA. BARDZO MI MIŁO, ŻE
      MOGE CIĘ POZNAĆ. NA LEKKĄ DEPRESJE LECZE SIĘ OD 2 MIESIĘCY W ZWIĄZKU Z CZYM MAM
      DO CIEBIE JEDNO PYTANIE A MIANOWICIE CZY STOSOWAŁAŚ KIEDYŚ ASENTRE? JAK SIĘ PO
      NIEJ CZUŁAŚ? POZDRAWIAM.
      • yvonaa odp do carlabruni 24.02.04, 19:28
        Czy pytanie jest do mnie?
        jak tak to odpowiadam:
        nie asentry nie stosowałam
        pozdrawiam wszystkich odważnych
    • hyubi Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 24.02.04, 19:31
      Tylu ludzi się przedstawiło to ja też, choć raczej humoru nikomu tym nie
      poprawię... Mieszkam w Opocznie, mam na imię Hubert, 28 lat i wszelkie objawy
      depresji, nerwic, agorafobii i innych dziwnych zjawisk z tym związanych. Nie
      wiem tak na prawdę co mi jest, bo ciężko jest mi wyjść w ogóle z domu nie
      mówiąc już o wizycie u jakiegokolwiek lekarza. Z drugiej strony większość z Was
      leczy się farmakologicznie, co u mnie raczej jest niewskazane...
      Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
    • babazgaga Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 24.02.04, 19:44
      Agata, 28 lat (właśnie dziś..... podobno kobiety przezywaja kryzys wieku
      sredniego wlasnie w okolicach 30-tki), Wrocław. Depresja od 5 lat, leczona od
      2, od ponad roku bez chemii, niestety glownie z przyczyn finansowych. Ostatnio
      nie jest za dobrze
      • czteryzeiro Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 24.02.04, 20:24
        kobiety dominują w depresji

trochę mi ten wątek przypomina scene z "Rejsu" ale jestem za,jedyne
        niebezpieczeństwo to takie że dopisze się 10 tys osób i serwer padnie

• anonim_ka Witam slonecznie:)) 25.02.04, 17:03
      Wawa pozdrawia.Depresje znam z otoczenia i ..ponosze jej posrednie skutki.Wbrew
      pozorom to wcale nie jest mniejszym obciazeniem. Kiloro ludzikow z wawa znam ze
      spotkan realowych.Nie ukrywam ze sporo sie tutaj ucze.Swietnie ze istniejecie i
      mozecie pomoc zagubionym .Poprosze o usmiech - juz zamowilam WIOSNEEEEEE.
      • abdon Re: Witam slonecznie:)) 25.02.04, 21:11
        anonim_ka napisała:
        juz zamowilam WIOSNEEEEEE

Kiedy dostawa?

abdon

• nadja Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 26.02.04, 23:51
      Jestem Ania. Nadja to skrot od Nadzieja.
      Mam niecale 20 lat, lecze sie od roku, ale wszystko
      trwa juz o wiele dluzej.
      pozdrowienia
      n.
    • patja Re: !!!!!!!!!!!!Może tak byśmy się poznali wszysc 28.02.04, 00:07
      Jestem Patrycja, latek 24, wojewodztwo slaskie. Nie wiem, czy mam depresje, ale
      na pewno cos ze mna nie tak i to od zawsze. Staralam sie sobie poradzic sama,
      ale to daremny trud. Od jutra zaczynam brac, a tak wlasciwie od dzis, Seronil i
      zobaczymy co bedzie dalej z moim zyciem. Moze wkoncu bede szczesliwa :-)
      A tak wogole to milo Was wszystkich tu spotkac...
      Pozdrawiam i zycze duzo wiary!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka