Dodaj do ulubionych

Uwaga, Aleksandraa25!

29.02.04, 10:17
Dostałem dziwny list od Aleksandryy25, że moja do niej wiadomość za-
infekowana była wirusem. Tymczasem ja do niej nie pisałem i nie znam jej.

abdon
Obserwuj wątek
    • dr_zombie Re: Uwaga, Aleksandraa25! 29.02.04, 22:06
      czy każdy ma tu manie prześladowczą ? już czytałem pare postów gdzie ludzie się
      ostrzegają przed sobą wzajemnie... zapoznaj się z zasadą działania wirusów to
      sie dowiesz, że teoretycznie mogła dostac od ciebie maila, często się nawet
      zdarza, że dostaje się maila z wirusem od majkrosoftu ;)
      • morgana_le_fay Re: Uwaga, Aleksandraa25! 29.02.04, 22:19
        dr_zombie napisał:
        > czy każdy ma tu manie prześladowczą ?

Nie każdy. Ale jest kilku zakaźnych, szczególnie niebezpiecznych dla
        zombich.....
        Szacuneczek ;)
      • bajdon Re: Uwaga, Aleksandraa25! 29.02.04, 22:23
        dr_zombie napisał:

> czy każdy ma tu manie prześladowczą ? już czytałem pare postów gdzie ludzie
        się
        >
        > ostrzegają przed sobą wzajemnie

to nie forum "schizofrenia" tylko depresja i nikt tu nie ma mani
        przesladowczej, za to ty chyba masz jakies urojenia, bo ja nigdy nie spotkalem
        sie z tym, zeby ktos przestrzegal przed kims (no chyba, ze przed
        niekompetentnymi lekarzami). Jak bys sie troszeczke glebiej zastanowil, to moze
        wpadlbys na to, ze Abdon napisal tego posta, bo byl ciekawy jak to mozliwe, a
        nie dlatego, zeby kogokolwiek przestrzegac przed kimkolwiek. A o wiedze Abdona
        na temat wirusow to sie nie martw, zlozymy sie na ksiazeczke (moze sam kiedys
        taka napiszesz?) o wirusach i chlopaczyna sie doksztalci w tej materii.
    • morgana_le_fay Re: Uwaga, Aleksandraa25! 01.03.04, 12:55
      abdon napisał:

> Dostałem dziwny list od Aleksandryy25, że moja do niej wiadomość za-
      > infekowana była wirusem. Tymczasem ja do niej nie pisałem i nie znam jej.
      >
      > abdon

Takie zgubne są właśnie skutki przypadkowych kontaktów z przypadkowymi
      kobietami drodzy Panowie!

Szanowanko,
      Morgana.
      • abdon Re: Uwaga, Aleksandraa25! 01.03.04, 13:00
        morgana_le_fay napisała
        Takie zgubne są właśnie skutki przypadkowych kontaktów z przypadkowymi
        > kobietami drodzy Panowie

To i tak bezpieczniej przez internet, aniżeli wtedy, gdy internetu nie było.

Abdon
        • morgana_le_fay (...) 01.03.04, 13:08
          ...Nie, przepraszam, tego już nie powiem. Wstydzę się.

Morgana
          • abdon Re: (...) 01.03.04, 13:30
            Morgana!

Ty mnie ciągle odrywasz od pracy!
            • abdon Re: (...) 01.03.04, 15:08
              Morgano!

Zapraszam na spotkanie o 20-ej.

abdon
              • morgana_le_fay Re: (...) 01.03.04, 15:12
                Przyzwoici ludzie pracują dookoła Wojtek, a nie tylko do dwudziestej (ósmej
                wieczorem się mówi).

z poważaniem
                morgana
                • abdon Re: (...) 01.03.04, 16:00
                  morgana_le_fay napisała:
                  Przyzwoici ludzie pracują dookoła Wojtek, a nie tylko do dwudziestej (ósmej
                  > wieczorem się mówi).

Ale ja jestem nieprzyzwoity.

abdon
                  • abdon Re: (...) 01.03.04, 20:17
                    Morgana!

Tu miejsce spotkania.

abdon
                    • morgana_le_fay Re: (...) 01.03.04, 20:23
                      Pan Szanowny życzy....?
                      • abdon Re: (...) 01.03.04, 20:42
                        morgana_le_fay napisała
                        > Pan Szanowny życzy....?

Twojego wykpiwania mojej osoby. Robisz to tak inteligentnie, że już nie
                        potrafię żyć bez tego.

abdon

• morgana_le_fay :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) :(( 01.03.04, 21:11
                          Uważaj! Zebyś tylko nie musiał się przenieść na forum uzależnienia, bo co ja
                          wtedy sierota pocznę?

m.
                          • abdon Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 01.03.04, 21:17
                            Trochę jestem dzisiaj przygaszony, bo przez pomyłkę rano zamiast na noc zażyłem
                            tegretol (400 mg!) ale rozmowa z Tobą stawia mnie na nogi.

abdon
                            • morgana_le_fay ooooooooooooooooooo! 01.03.04, 21:37
                              Aż srach pomyśleć jaki byś był "nieprzygaszony". A swoją drogą, nie wiem co to
                              za paskudztwo ten tegretol, ale następnym razem spróbuj wypluć ;))

Mnie z kolei chyba dopadła na stare lata nerwica wegetatywna (albo cuś), bo
                              przed ważnym spotkaniem dzisiaj kole południa dostałam gorączki i dreszczy.
                              Takie rzeczy mają raczej uczennice przed klasówką, a nie stare wygi. A może ja
                              młodnieję....? :)

...albo raczej dziecinnieję niestety:(

elemeledutki pozdrawiam.
                              m
                            • abdon Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 01.03.04, 21:38
                              Morgano!

Nie mogę zatrzymywać Cię wyłacznie dla siebie, chociaż bardzo bym chciał.
                              Pewnie masz ochotę włączyć się w jakiś wątek. Więc będę Cię szukał na innych
                              wątkach,

abdon
                              • morgana_le_fay Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 01.03.04, 21:53
                                Bardzo dobry pomysł. Szczególnie polecam jeden. Ale.....zapomniałam który.
                                Mam 38 stopni i nie wiem gdzie na klawiaturze jest takie kółeczko. Taki
                                stopień znaczy.

pozdrawiam.
                                m.

PS Najlepiej będzie jak włączę się w spacer z psem, bo patrzy wilkiem.*
                                * A jak ma niby patrzeć jak prawie jest wilkiem?
                                • abdon Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 02.03.04, 01:46
                                  Morgan!

Przeglądałem z Abdą różne wątki i nie znalazłem Ciebie. Abda powiedziała, że
                                  jak nie ma Morgany to smutno.

abdon
                                  • abdon Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 02.03.04, 02:18
                                    Morgana!

Jak się czujesz? Czy nie jesteś aby chora? Miałaś gorączkę, może to grypa, albo
                                    jeszcze coś gorszego, np. angina?

Abda i Abdon
                                    • morgana_le_fay Spaaaaaaaaaaaaać! 02.03.04, 04:13
                                      Abdonostwo!

Po prostu rozczulacie mnie swoją troską. Zaczynam Was traktować jak rodzinę...

Jeśli chodzi o chorobę (wolę anginę od grypy), to jak nie umrę, to żyć będę.
                                      Na razie kończyłam po córce przepisywać na komputerze strasznie kobylaste
                                      wypracowanie i drugie malutkie, bo autorka odpadła około wpół do drugiej,
                                      zostawiwszy mi nabazgrane nie wiadomo co. Kto mi powie za jakie grzechy ja
                                      znowu chodzę do szkoły? I to nawet nie wieczorowej, tylko całkiem nocnej?

Jeszcze raz dzięki. Jesteście kochani. Na jutro spróbuję się doprowadzić do
                                      ładu i jakiej takiej wesołości.

Dobranoc.
                                      morgana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka