abdon 29.02.04, 10:17 Dostałem dziwny list od Aleksandryy25, że moja do niej wiadomość za- infekowana była wirusem. Tymczasem ja do niej nie pisałem i nie znam jej. abdon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_zombie Re: Uwaga, Aleksandraa25! 29.02.04, 22:06 czy każdy ma tu manie prześladowczą ? już czytałem pare postów gdzie ludzie się ostrzegają przed sobą wzajemnie... zapoznaj się z zasadą działania wirusów to sie dowiesz, że teoretycznie mogła dostac od ciebie maila, często się nawet zdarza, że dostaje się maila z wirusem od majkrosoftu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Uwaga, Aleksandraa25! 29.02.04, 22:19 dr_zombie napisał: > czy każdy ma tu manie prześladowczą ? Nie każdy. Ale jest kilku zakaźnych, szczególnie niebezpiecznych dla zombich..... Szacuneczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bajdon Re: Uwaga, Aleksandraa25! 29.02.04, 22:23 dr_zombie napisał: > czy każdy ma tu manie prześladowczą ? już czytałem pare postów gdzie ludzie się > > ostrzegają przed sobą wzajemnie to nie forum "schizofrenia" tylko depresja i nikt tu nie ma mani przesladowczej, za to ty chyba masz jakies urojenia, bo ja nigdy nie spotkalem sie z tym, zeby ktos przestrzegal przed kims (no chyba, ze przed niekompetentnymi lekarzami). Jak bys sie troszeczke glebiej zastanowil, to moze wpadlbys na to, ze Abdon napisal tego posta, bo byl ciekawy jak to mozliwe, a nie dlatego, zeby kogokolwiek przestrzegac przed kimkolwiek. A o wiedze Abdona na temat wirusow to sie nie martw, zlozymy sie na ksiazeczke (moze sam kiedys taka napiszesz?) o wirusach i chlopaczyna sie doksztalci w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Uwaga, Aleksandraa25! 01.03.04, 12:55 abdon napisał: > Dostałem dziwny list od Aleksandryy25, że moja do niej wiadomość za- > infekowana była wirusem. Tymczasem ja do niej nie pisałem i nie znam jej. > > abdon Takie zgubne są właśnie skutki przypadkowych kontaktów z przypadkowymi kobietami drodzy Panowie! Szanowanko, Morgana. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Uwaga, Aleksandraa25! 01.03.04, 13:00 morgana_le_fay napisała Takie zgubne są właśnie skutki przypadkowych kontaktów z przypadkowymi > kobietami drodzy Panowie To i tak bezpieczniej przez internet, aniżeli wtedy, gdy internetu nie było. Abdon Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay (...) 01.03.04, 13:08 ...Nie, przepraszam, tego już nie powiem. Wstydzę się. Morgana Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: (...) 01.03.04, 15:12 Przyzwoici ludzie pracują dookoła Wojtek, a nie tylko do dwudziestej (ósmej wieczorem się mówi). z poważaniem morgana Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: (...) 01.03.04, 16:00 morgana_le_fay napisała: Przyzwoici ludzie pracują dookoła Wojtek, a nie tylko do dwudziestej (ósmej > wieczorem się mówi). Ale ja jestem nieprzyzwoity. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: (...) 01.03.04, 20:42 morgana_le_fay napisała > Pan Szanowny życzy....? Twojego wykpiwania mojej osoby. Robisz to tak inteligentnie, że już nie potrafię żyć bez tego. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) :(( 01.03.04, 21:11 Uważaj! Zebyś tylko nie musiał się przenieść na forum uzależnienia, bo co ja wtedy sierota pocznę? m. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 01.03.04, 21:17 Trochę jestem dzisiaj przygaszony, bo przez pomyłkę rano zamiast na noc zażyłem tegretol (400 mg!) ale rozmowa z Tobą stawia mnie na nogi. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay ooooooooooooooooooo! 01.03.04, 21:37 Aż srach pomyśleć jaki byś był "nieprzygaszony". A swoją drogą, nie wiem co to za paskudztwo ten tegretol, ale następnym razem spróbuj wypluć ;)) Mnie z kolei chyba dopadła na stare lata nerwica wegetatywna (albo cuś), bo przed ważnym spotkaniem dzisiaj kole południa dostałam gorączki i dreszczy. Takie rzeczy mają raczej uczennice przed klasówką, a nie stare wygi. A może ja młodnieję....? :) ...albo raczej dziecinnieję niestety:( elemeledutki pozdrawiam. m Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 01.03.04, 21:38 Morgano! Nie mogę zatrzymywać Cię wyłacznie dla siebie, chociaż bardzo bym chciał. Pewnie masz ochotę włączyć się w jakiś wątek. Więc będę Cię szukał na innych wątkach, abdon Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 01.03.04, 21:53 Bardzo dobry pomysł. Szczególnie polecam jeden. Ale.....zapomniałam który. Mam 38 stopni i nie wiem gdzie na klawiaturze jest takie kółeczko. Taki stopień znaczy. pozdrawiam. m. PS Najlepiej będzie jak włączę się w spacer z psem, bo patrzy wilkiem.* * A jak ma niby patrzeć jak prawie jest wilkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 02.03.04, 01:46 Morgan! Przeglądałem z Abdą różne wątki i nie znalazłem Ciebie. Abda powiedziała, że jak nie ma Morgany to smutno. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: :))) :((( :))) :((( :))) :((( :))) 02.03.04, 02:18 Morgana! Jak się czujesz? Czy nie jesteś aby chora? Miałaś gorączkę, może to grypa, albo jeszcze coś gorszego, np. angina? Abda i Abdon Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Spaaaaaaaaaaaaać! 02.03.04, 04:13 Abdonostwo! Po prostu rozczulacie mnie swoją troską. Zaczynam Was traktować jak rodzinę... Jeśli chodzi o chorobę (wolę anginę od grypy), to jak nie umrę, to żyć będę. Na razie kończyłam po córce przepisywać na komputerze strasznie kobylaste wypracowanie i drugie malutkie, bo autorka odpadła około wpół do drugiej, zostawiwszy mi nabazgrane nie wiadomo co. Kto mi powie za jakie grzechy ja znowu chodzę do szkoły? I to nawet nie wieczorowej, tylko całkiem nocnej? Jeszcze raz dzięki. Jesteście kochani. Na jutro spróbuję się doprowadzić do ładu i jakiej takiej wesołości. Dobranoc. morgana Odpowiedz Link Zgłoś