gajowy2000 24.03.04, 22:50 Czy programowanie neurolingwistyczne jest równiez uznaną metodą stosowaną w terapii fobii?Gdzie w polsce znajduja sie osrodki treningu NLP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_hyde Re: NLP 25.03.04, 00:30 gajowy2000 napisał: > Czy programowanie neurolingwistyczne jest równiez uznaną metodą stosowaną w > terapii fobii?Gdzie w polsce znajduja sie osrodki treningu NLP? Dla ciebie głupi kmiocie nie ma ratunku.Głupoty sie nie leczy. Teraz wymyśliłeś NLP.Wcześniej Bóg wi co.Ale widzisz ze na ciebie nic nie skutkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: NLP 25.03.04, 14:55 Mr hyde skąd w Tobie tyle złości, że musisz wszystkich obrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: NLP 11.04.04, 19:17 Przecież Hyde chce tylko oszczędzić Gajowemu zbytecznych wydatków. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy2000 Re: NLP 25.03.04, 18:46 Mr_hyde - zmien nick na "mr_hate" / eufonicznie bliskie/ - idealnie pasuje do postawy przez ciebie prezentowanej.A moze "mr_ o-hyda" ? Jak uchronic sie przed wymuszonym obcowaniem z takim "czymś" ? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: NLP 25.03.04, 18:58 gajowy2000 napisał: > Mr_hyde - zmien nick na "mr_hate" / eufonicznie bliskie/ - idealnie pasuje do > postawy przez ciebie prezentowanej.A moze "mr_ o-hyda" ? > Jak uchronic sie przed wymuszonym obcowaniem z takim "czymś" ? A to jest akurat bardzo proste,przestań do mnie pisać i mnie obrażać hołoto. Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy2000 Re: NLP 25.03.04, 19:35 Jedna rada - nie właż jak knur do ogrodu w watki moje i nie komentuj moich odpowiedzi.Ja z wielka przyjemnoscia pomijac bede twoje - z natury rzeczy g... sie omija.Zyj sobie - bo zycie to dla ciebie najwieksz kara. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: NLP 11.04.04, 15:34 Kurde blaszka. Ilekroć chce coś napisać okazuje się że MR_Hyde już to zrobił ELo Ziom! Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: NLP 26.03.04, 20:03 Ośrodki NLP są w całej Polsce. Raczej lepiej być zdrowym przed kontaktem z NLP, bo można sobie pomieszać Odpowiedz Link Zgłoś
boutique Re: NLP 11.04.04, 14:59 Hmm, lepiej jest być zdrowym zawsze, ... a poznanie metod NLP na to, jak wyprostować świadomie to, co ma sie pomieszane jest dobre- i dla chorego, i dla zdrowego. Zdrowy wie, że zawsze jest coś do ulepszenia, chory ma mus- a jak go nie ma, to NLP nie pomoże, jest to bowiem model postępowania, a nie psychoterapeutyczne czary-mary na siłę :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś