carlabruni 29.03.04, 19:02 i mam nadzieje, że w Waszych serduszkach i główkach też. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uri_ja Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 29.03.04, 19:09 Carl'o, mnie to w ogóle dzisiaj gorąco! ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 29.03.04, 23:38 Jesteś niereformowalna... Depresja nie ma nic wspolnego ze słoneczkiem itp. (chyba że sezonowa)i tym ,że robi się ciepło. W ostatnie wakacje byłem w Afryce, w Kenii, nawet mój niedouczony lekaerz mówił: panie to okazja o jakiej marzą chłopcy w pana wieku. Co to ma do rzeczy, czułem się fatalnie, bo mam niewyleczoną depresję, piękno nowego kontynentu nie robiło na mnie żadnego wrażenia, w dupie miałem słoneczko, ciepło, żyrafy i słonie.Czy Ty w swej naiwności ne jesteś w stanie tego pojąć, żę to poważna choroba, redukowalna jedynie oddziaływaniami farmakologicznymi, lub psychologicznymi o skomplikowanej naturze, trwającymi kilka lat (co najmniej), mnie osobiście drażnisz. Ciao! Trzymaj się ciepło słoneczko moje misiaczku mój ty jedyny, motylku, miodzik niech ci codzień spływa na chlebek, pysiaczku ty kochany i w ogóle to uważam, że każdemu powinno być na tym świecie zajebiście, tylko jak to zrobić? Jak masz pomysł to wydzaj książkę, ale przestań zawalać forum swoimi złotymi myślami. Ludzie którzy czują się źle, bo są chorzy mogą poczuć się jeszcze gorzej, na widok tej demonstracji dobrego samopoczucia. Potrafię zrozumieć Twoję dobre samopoczucie, bo też czasm takie miewam, ale jest chyba krańcowym narcyzmem, uważać, ze wszyscy od razu się tym samopoczuciem zarażą, tylko dlatego, że Ty tak sie czujesz. Jesteś nie tylko niedojrzała (bo taki ja sam jestem), ale dodatkowo nieświadoma swej niedojrzałości. Mam nadzieję, że powyższa refleksja skłoni Cię do przemyśleń nie do samoobrony... Pa Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 30.03.04, 07:44 leny3 napisał: > Jesteś niereformowalna... Depresja nie ma nic wspolnego ze słoneczkiem itp. > (chyba że sezonowa)i tym ,że robi się ciepło. W ostatnie wakacje byłem w > Afryce, w Kenii, nawet mój niedouczony lekaerz mówił: panie to okazja o jakiej > marzą chłopcy w pana wieku. Co to ma do rzeczy, czułem się fatalnie, bo mam > niewyleczoną depresję, piękno nowego kontynentu nie robiło na mnie żadnego > wrażenia, w dupie miałem słoneczko, ciepło, żyrafy i słonie.Czy Ty w swej > naiwności ne jesteś w stanie tego pojąć, żę to poważna choroba, redukowalna > jedynie oddziaływaniami farmakologicznymi, lub psychologicznymi o > skomplikowanej naturze, trwającymi kilka lat (co najmniej), mnie osobiście > drażnisz. Ciao! Trzymaj się ciepło słoneczko moje misiaczku mój ty jedyny, > motylku, miodzik niech ci codzień spływa na chlebek, pysiaczku ty kochany i w > ogóle to uważam, że każdemu powinno być na tym świecie zajebiście, tylko jak to > > zrobić? Jak masz pomysł to wydzaj książkę, ale przestań zawalać forum swoimi > złotymi myślami. Ludzie którzy czują się źle, bo są chorzy mogą poczuć się > jeszcze gorzej, na widok tej demonstracji dobrego samopoczucia. Potrafię > zrozumieć Twoję dobre samopoczucie, bo też czasm takie miewam, ale jest chyba > krańcowym narcyzmem, uważać, ze wszyscy od razu się tym samopoczuciem zarażą, > tylko dlatego, że Ty tak sie czujesz. Jesteś nie tylko niedojrzała (bo taki ja > sam jestem), ale dodatkowo nieświadoma swej niedojrzałości. Mam nadzieję, że > powyższa refleksja skłoni Cię do przemyśleń nie do samoobrony... Pa a coś Ty taki sfrustrowany? oprócz depresji jeszcze coś Ci dolega? ja tam lubię Carl'ę i jej posty. sympatyczne urozamaicenie tego forum, coś dla równowagi! Pozdrawiam! ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 01.04.04, 16:55 Drogi lenny przykro mi, że tak cierpisz. Źle mnie jednak rozumiesz. Ja staram się pomóć ludziom na tym forum, ale nie wiem jak. Wiem jednak, że są tacy, którym moje słowa sprawiają radość, a reszta ludzi np. Ty nie muszą czytć moich postów. Co do farmakoterapii i psychoterapii masz racje. nie da się bez tego obejść. Pozdrawiam Cię gorąco. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
awanturka Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 04.04.04, 18:25 Carlo! Nie jestem entuzjastka Twojego stylu bycia na tym forum. Nie piszę pod Twoimi "słodkimi" watkami. Ale w sytuacji takiego ataku na Ciebie muszę stanac w Twojej obronie!! sedno sprawy oddaja Twoje słowa: > Drogi lenny przykro mi, że tak cierpisz. Źle mnie jednak rozumiesz. Ja staram > się pomóć ludziom na tym forum, ale nie wiem jak. Wiem jednak, że są tacy, > którym moje słowa sprawiają radość.. Tak jest rzeczywiscie. I wyrażnie sa ludzie, którym to co piszesz jest potrzebne. Ja osobiście będę do upadłego bronic Twojej obecności na forum!! Pozdrawiam Cię serdecznie!! - awanturka Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 07.04.04, 17:45 dziękuje Ci awanturko. bardzo mnie cieszą Twoje słowa. gorąco pozdrawiam. wracaj szybko do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 31.03.04, 23:53 Witaj,Carlobruni! Dzisiaj slonecznie-ale nie ma Twojej obecnosci na tym forum. Daj znak:) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 01.04.04, 16:57 Już jestem. Istotnie jest dzisiaj piękny dzień. Takie też mam samopoczucie. Mam nadzieje, że ty również. Ściskam Cię mocno i ciesze się, że ktoś tu na mnie czekał. Jeszcze raż gorąco pozdrawiam. Mam nadzieje, że masz sie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 03.04.04, 12:14 Mam sie jakotako-a dla znajomych że "coraz lepiej" P.S.Zobacz,ile słonka dzisiaj-odtajamy.Twoje kałuże nieduże:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randybvain Ta znowu szczebioce:( 01.04.04, 05:40 Carla, zmień ty forum, to nie jest forum Optymistyczne Świergolenie, tylko Depresja! Albo załóż sobie własne, gdzie będziesz dowoli wszystkich całować i misiaczkować. Albo zajdź w ciąże i zajmij się własnym dzieckiem. Ostatecznie możesz kupić sobie psa. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Ta znowu szczebioce:( 01.04.04, 06:28 Ty lepiej załóż se własne, to co ludzie Twoim zdaniem mają tu wpędzać ludzi w Depresję, bo forum się tak nazywa...??? ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Ta znowu szczebioce:( 01.04.04, 16:50 Drogi randybvain. Psa to ja juz mam. Wiem, że jest to forum depresja. Nie masz się co martwić. Nie po,yliłam się co do wyboru forum. Nie sądze jednak, ze na tym forum powinnam pisać tylko i wyłącznie smutne rzeczy aby innych jeszcze bardziej dobijać. Pomyśl właśnie w ten sposób. Gorąco cie pozdrawiam i życze powrotu do zdrowia. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
randybvain Carlo, Carlo, Carlo 03.04.04, 19:28 Przyjrzyj się dokładnie temu, co wypisujesz. Nazywasz ludzi misiaczkami (czyli są dla ciebie zwierzetami?) , słoneczkami (czyli są dla ciebie dziećmi tudzież zabawkami?) i pytasz się na forum depresja, jak się czują:\ A jak mają się czuć, jak nie paskudnie? Inaczej by się tutaj nie żalili. Może tam paru ludków czuje się dowartościowanych twoim gaworzeniem, ale moim zdaniem to jest jak śpiewanie na pogrzebie "pust wsjegda budjet solce":\ Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Carlo, Carlo, Carlo 04.04.04, 16:48 randybvain napisał: > Przyjrzyj się dokładnie temu, co wypisujesz. Nazywasz ludzi misiaczkami (czyli > są dla ciebie zwierzetami?) , słoneczkami (czyli są dla ciebie dziećmi tudzież > zabawkami?) i pytasz się na forum depresja, jak się czują:\ A jak mają się > czuć, jak nie paskudnie? Inaczej by się tutaj nie żalili. Może tam paru ludków > czuje się dowartościowanych twoim gaworzeniem, ale moim zdaniem to jest jak > śpiewanie na pogrzebie "pust wsjegda budjet solce":\ a ja myślę, ze Tobie oprócz depresji jeszcze coś dolega. Dowartościowani?!!! z kołyski wypadłeś na głowę w dzieciństwie, czy może należysz do tych osób, którym samopoczucie się gwałtownie pogarsza na wieść o tym, że ktoś się dobrze czuje i próbuje się tym podzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Carlo, Carlo, Carlo 07.04.04, 17:48 drogi randy. Nawet jeśli paru ludzi czuje się dowartościowanych to myśle, że to itak dużo. pozdrawiam. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 01.04.04, 06:31 szczebiocą to mi dzisiaj jerzyki za oknem, a Carli nie ma...co z Tobą Słoneczko? napisz choć, że żyjesz! proszę...POzdrawiam. ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 01.04.04, 09:41 Zabili ją. Wiesz za co? Ana Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 01.04.04, 09:49 dowcipna jesteś... ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 01.04.04, 17:00 Uri nie martw się... żyje, chociaż widze, że są totaj osoby, króre wolałyby mnie zabić. Czy czujesz jak mocno Cię przytulam. Taaaaaaaak mocno. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 04.04.04, 17:42 carlabruni napisała: > Czy czujesz jak mocno Cię przytulam. Taaaaaaaak mocno. pa. Moim zdaniem cierpisz na ocieractwo.To poważne zaburzenie.Powinnaś się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: do mr hyde 07.04.04, 17:51 Mój drogi nie jesteś lekarzem, żeby stawiaćdiagnozy. Uwarzaj więc, bo mogą one być nieprawdziwe. Pozdrawiam Cię słonko. Odpowiedz Link Zgłoś
lisette Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 04.04.04, 18:54 Carla znowu jestes w stanie manii?? Uspokoj sie kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 07.04.04, 17:53 lisette napisała: > Carla znowu jestes w stanie manii?? > Uspokoj sie kobieto. Nie jestem w żadnej tam manii. Mam lepsze i gorsze dni. Pozdrawiam Cię gorąco.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 07.04.04, 18:57 Zmasowane ataki dziamlania następują w lepsze czy gorsze? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni do Anety 07.04.04, 19:48 Nie rozumię pytania. Czy mogłabyś jasniej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rawita Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 08.04.04, 02:15 Zupełnie nie rozumiem skąd tu tyle uszczypliwych uwag. Czy wszyscy wypowiadający się na forum "depresja" powinni się dostosowywać do jakiegos melancholijno-sentymentalnego wzorca ponuraka? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 08.04.04, 06:53 rawito, im się ulewa! tez ich prawo, na szczęścieCarla sobie na razie radzi. ale jak tak dalej pójdzi, to jej też się pewnie uleje, albo coś wznowi. ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 08.04.04, 10:17 Droga Uri nic mi sie niewznowi ani nie uleje. Jestem tutaj dla was tzn. dla ludzi, którzy mnie potrzebują. jak ktośinny tego nie rozumie to już nie mój problem.Widze w jaki sposób ludzi są traktowani przez tzw. ekspertów. są tu poprostu olewani i nie moge tego ścierpieć. dla tego więc pisze aby podnieśc na duchu coniektóre osoby, a że inni tego nie rozumieją to cóż.Życze Ci zdrowych i WESOŁYCH Świąt. Pozdrawiam.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni do rawity 08.04.04, 10:13 Wiesz ja też tego nie rozumię, ale wcale się nie przejmuje tymi uwagami pod moim adresem. Robie swoje, bo sątu ludzie, którym wyraxnie to pomaga i właśnie dla tych ludzi sie tu pojawiam. Dla mnie takim pocieszycielem w trudnych chwilach była moja mama i mój chłopak i jeszcze moi przyjaciele. Jestem dozgonnie wdzięczna losowi, że zesłał mi na moją droge zyciową takich ludzi. Zdaje sobie jednak sprawe, że nie każdy ma tak dobrze i dla tego właśnie nie poddam się, wiem co mówie bo uparta ze mnie bestia. Przesyłam Ci Gorące świąteczne życzenia. Trzymaj się. Pisz jak będziesz miała ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Słonka trzymajcie się. Na dworze robi się cie 08.04.04, 12:58 Nie dostrzegasz różnicy między żartami a ciągłym nawijaniem tej samej cukrowej waty na cienki patyk cierpliwości chorujących na depresję? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś