carlabruni 07.04.04, 18:23 U mnie ok. Wybrałam sie dziś na zakupy. Pierwszy dzień aw tym miesiącu miałam relaks. Właśnie zjechałam do domu i odrazu zasiadłam do kompa, aby sprawdzić co tam u Was. Strasznie mocno Was przytulam.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta10ta Re: Jak tam dziś samopoczucie? 07.04.04, 18:45 Znów się rozgdakała... Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 07.04.04, 19:53 Droga Aneto to jest Forum i ludzie piszą tutaj co chcą. jak tego nie rozumiesz to twój problem. Są tutaj tacy, którzy wyraźnie życzą sobie mojej obecności tutaj. Ty do nich nie nalezysz i ja to rozumię. Gorące pozdrowienia. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Jak tam dziś samopoczucie? 07.04.04, 21:23 Zważywszy powyższe, gęgol sobie, gęgol. Aby jakoś odwzajemnić Twoje gorące uczucia, rzucam Ci się na szyję i ścissskam, ile sssił. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Jak tam dziś ortografia? 07.04.04, 22:44 carlabruni napisała: > Są tutaj tacy, którzy wyraźnie życzą sobie mojej obecności > tutaj. Ty do nich nie nalezysz i ja to rozumię. ...rozumiem. Carlo, ale gdybyś się postarała i poprawiła ortografię, to Twoja obecność mogłby przynieść więcej światła. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Jak tam dziś ortografia? 08.04.04, 07:16 8. nie bardzo Carlo, ale jeszce jakoś sobie radzę.jak przestanę,będę sobie krzyczeć tutaj przez duże HELP! pozdrawiam Cię serdecznie. ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś ortografia? 08.04.04, 10:06 Jak będziesz sie źle czuła to napisz do mnie meil i wywal wszystko z siebie. To pomaga. Całuje ćię gorąco.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś ortografia? 08.04.04, 09:52 Droga Empeko, nie jest to niestety możliwe. Mimo nieustannej pracy nad moją ortografią błędy robiłam, robie i najprawdopodoniej będe robiła. Musze to zaakceptować.Chociaż postaram sie pisać uważniej. Tak jak teraz. Przesyłam cieplutkie pozdrowienia. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: Jak tam dziś ortografia? 08.04.04, 14:18 carlabruni napisała: > Droga Empeko, nie jest to niestety możliwe. To jest możliwe i to bardzo łatwo: 1. Otwierasz plik w Wordzie. 2. Piszesz co chcesz, a on SAM poprawia 3. Kopiujesz co napisałaś 4 Wklejasz w okienko do wysyłania postów na tym forum 5 Naciskasz przycisk "Wyślij". My dostajemy tekst bez błędów, Ty masz czas do namysłu zanim coś chlapniesz, parę osób się uspokoi (w tym ja, bo fatalnie na mnie działa niechlujstwo językowe, nawet jako przypadłość). Widzisz - można Ci współczuć, ale też skoro istnieje sposob na rozwiązanie tego problemu, można się też na Ciebie złościć. Dysleksja (dysortografia) to choroba, ale jej świadomość umożliwia szukanie środków zaradczych. Czego ci życzę Marta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś ortografia? 08.04.04, 15:18 Dzięki. Postaram się zastosować do Twoich rad.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 08:12 Czesc, Carlabruni! Za oknem i w domku smutno. Ale bedzie lepiej, no nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Do emarcki 08.04.04, 09:55 Oczywiście, że tak. Dobrze, że wierzymy w to razem. w moim regionie już jest piękne słonko, a jak jest u ciebie. Mam nadzieje, że też.Ściskam Cię gorąco i zycze lepszego samopoczucia.Pa. emarcki napisał: > Czesc, Carlabruni! > Za oknem i w domku smutno. > Ale bedzie lepiej, no nie? > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: Do emarcki 08.04.04, 10:05 A u mnie nad rzeką jest mgła. Baaardzo to lubię. Podczepiłam się do wątku żeby podziękować emarcki'emu za powitanie - to ważne :) A Carli przesyłam trochę bladego słonka (tylko takie mamy). T. Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: Do emarcki 08.04.04, 10:16 Czesc, Tinu! Mgla sie przewieje, odleci do nieba (chmurki), skapie na nasze glowki, to i humorek nam sie polepszy (bo np.deszczowka jest baaardzo dobra do mycia wlosow:)))) Pozdrawiam Cie cieplo emarcki Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: Do emarcki 08.04.04, 10:22 Dziekuje, Carlobruni. Lacze usciski! Do zobaczenia Emarcki Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Do emarcki i tinu 08.04.04, 10:27 Przesyłam Wam ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT, oraz szybkiego powrotu do zdrowia. Ściskam was mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: Do emarcki i tinu 08.04.04, 10:42 Smacznego jajka i pysznych wypieków. Mokrego dyngusika! Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
requiem66 Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 08:25 Nienajlepsze. Swieta blisko. Nienawidze :/ Zawsze przed nimi mam ochote sie zakopac trzy metry pod ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Do requiem 08.04.04, 10:00 Mam nadzieje, że po świętach ci sie poprawi.Nie każdy lubi święta.A ty z jakiego powodu ich nie lubisz?Święta nie są znowu takie najgorsze. Masz przecież okazje zbliżyć się do pzru osób, a nawet porozmawiana o swoich problemach. Mam takie wrażenie, że w święta ludzie jakos lepiej sie rozumieją. Przynajmniej tak jest u mnie w domu. mam nazieje, że u Ciebie eż. Tak więc może twoi bliscy zrozumieją Ciebie i Twoje problemy? Śle gorące pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
requiem66 Re: Do requiem 08.04.04, 10:42 PO swietach zawsze mi sie poprawia, bo juz PO. Swieta dla mnie sa traumatyczne, bo w ostatnich kilku latach stracilam kilkoro swoich Bliskich. Wiec jest nas juz malutko. I zawsze jest nastroj przygnebienia, poczucie dojmujacego braku. Ja juz mam dosc Carlo "zblizania sie", ktore powoduje jeszcze wieksza przepasc miedzy nami. I chcialabym sie z Toba zgodzic, ze w swieta ludzie sie lepiej porozumiewaja, ale tak niestety w moim przypadku nie jest. Nie ma zrozumienia. Sa dlugie monologi na wlasny temat i na temat tych, ktorych juz nie ma. Czuje sie tak, jakbym nie istniala, nie byla wazna, a jesli juz to tylko jako takie wieeeeelkie ucho do sluchania. Dlugo by pisac, to takie pokrecone jak baranie rogi. Ale ... dziekuje Carla i z calych sil zycze Ci, aby Twoje Swieta byly piekne, cieple, pogodne ... takie ... wymarzone :_) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Do requiem 08.04.04, 15:13 Dziękue bardzo. przykro mi, że twoj święta są takie jakie są. Mam nadzieje, że kiedyś sie to zmieni, zwłaszcza wtedy, gdy już opuści Cię stan przygnębienia. Mam w sobie taką wielką wiare, że kiedyś to nastąpi. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Do requiem 08.04.04, 20:21 requiem66 napisała: > PO swietach zawsze mi sie poprawia, bo juz PO. Swieta dla mnie sa traumatyczne, > > bo w ostatnich kilku latach stracilam kilkoro swoich Bliskich. Wiec jest nas > juz malutko. I zawsze jest nastroj przygnebienia, poczucie dojmujacego braku. > Ja juz mam dosc Carlo "zblizania sie", ktore powoduje jeszcze wieksza przepasc > miedzy nami. I chcialabym sie z Toba zgodzic, ze w swieta ludzie sie lepiej > porozumiewaja, ale tak niestety w moim przypadku nie jest. Nie ma zrozumienia. > Sa dlugie monologi na wlasny temat i na temat tych, ktorych juz nie ma. Czuje > sie tak, jakbym nie istniala, nie byla wazna, a jesli juz to tylko jako takie > wieeeeelkie ucho do sluchania. Dlugo by pisac, to takie pokrecone jak baranie > rogi. Ale ... dziekuje Carla i z calych sil zycze Ci, aby Twoje Swieta byly > piekne, cieple, pogodne ... takie ... wymarzone :_) ...mam ten sam problem...moje świeta zaczęły się kilka dni temu... brak mi rodziców, w szczególności ojca.nie pociesza mnie na razie fakt, że ze mną przy stole siada reszta rodziny:mąż, dzieci...to straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
kakofonia Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 08:44 beznadzieja mam juz dosc wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Do kakofnii 08.04.04, 10:04 kakofonia napisała: > beznadzieja > mam juz dosc wszystkiego Mam taką cihą nadzeje, że nadejdą dla ciebie lepsze dni. Skoro ja w to wierze, to tymbardziej Ty powinnaś. Droga kakofonio może pogoda jest nienajlepsza, ale wkońcu wiosna jest, a to jest czas nadziei. TAk więc głowa do góry słonko. Będzie dobrze. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:43 Spieszę wesprzeć Carlę w jej radosnej działalności. Odtańcz na parapecie otwartego okna kankana z przytupem. Z pewnością odnajdziesz nadzieję. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:48 Z okazji świąt wielkiej nocy życze Ci tego samego. tylko wejdź na jakies 17 piętro jak masz mozliwość. 10-te też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:51 Mogłoby być ekscytująco, ale moje zwierzęta domowe jeszcze nikogo nie pozdrawiają. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:49 Sorry za błąd. Oczywiście Świąt Wielkiej Nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:53 Nie ma za co. A niech je diabli... Pozdrawiam świątecznie Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Do Anety 08.04.04, 20:56 No włąśnie,a może zamiast obrzucać sie błotem złuzmy sobie swiąteczne życzenia.WESOŁYCH ŚWIĄT ANETO. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Do Anety 08.04.04, 21:06 Jasssne! Lepiej stoczmy walkę w kiślu. Kędzierzawego baranka! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
desygnat Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 17:03 Fatalnie, czyli nic nowego pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 17:09 desygnat napisał: > Fatalnie, czyli nic nowego > > pzdrw Drogi desygnacie może po świętach będziesz sie czuł lepiej, a tym czasem Wesołych, a przynajmniej zdrowych świąt.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
bradcure Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 18:43 Fantastyczne. W koncu udalo mi sie zorganizowac kombinacje lekow, ktore lecza wszystkie moje symptomy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 19:55 Ciesze się z tego niezmiernie. Trzymaj tak dalej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:18 trochę lepiej... ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:20 Fajnie. Ja też czuje się ok.Właśnie siedze sobie przed kompem z moim kochanym psem.Daje mi znak abym Cię pozdrowiła. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:23 Carlo, napisałam lepiej, niestety nie aż tak bardzo, ale to minie... ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:24 No tam myślę. Mój psiak pozdrawia cie jeszcze goręcej. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:30 No tak, to wiele tłumaczy. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:35 Nie mm zielonego pojecia o co Ci chodzi. Może o to co napisałam do Uri. Oj nie ładnie tak czytać cudzą korespondencje. Pozdrawiam misiaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:56 Pisz na priva, piesuniu. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:58 Wstyd sie przyznać, ale kompletnie nie mam pojęcia jak sie tutaj na priva wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 21:12 Niewiedza nie jest wstydem, dopóki jej sobie nie uświadomisz. Niestety, ze mnie też lamer. Niedawno ktoś tłumaczył, że trzeba w coś kliknąć. Ludzie są Ci wdzięczni za niesienie ogarka otuchy, na pewno podpowiedzą. Szyneczki z chrzanem! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 09.04.04, 14:33 Dzięki. Jak tam u Ciebie przygtowania przed świętami? Pozdrawiam. Życze Wesołego Jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Jak tam dziś samopoczucie? 09.04.04, 14:45 Do czego miałabym się przygotowywać przed świętami? Zapomniałam o czymś? Wielkiego wodolejstwa! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jak tam dziś samopoczucie? 09.04.04, 14:50 No nie wiem może jakies potrawy. Ja np. robie ciasta. Słabo mi to dzis idzie no ale robie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Jak tam dziś samopoczucie? 08.04.04, 20:38 Aneto, masz odpowiedź na swoje pytanie. odczep się przynajmniej od postów Carli do mnie, mnie nie przeszkadzają, adwokata nie potrzebuję. na mnie carla działa jek balsam! poza tym odpisałam ci w wątku "poprzednim"... ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Do Uri 08.04.04, 20:41 Dziękuje ci za wsparcie. Anetą się nie martw. Ona jest nie groźna. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Do Uri 08.04.04, 20:48 Oczywistość. Jezdem przecież Twoim tyciuusim misiaczkiem. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Do Uri 08.04.04, 20:50 Wcale nie wiem czy tkim tyciusim.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Do Uri 08.04.04, 20:51 wiesz co Aneta, jeszcze nikomu tego na forum nie napisałam: głupia jesteś! ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Do Uri 08.04.04, 20:52 no nie cofam, ale najmadrzejsza na pewno nie...nie rób tego proszę, przestaję Cię czytać. ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Do Uri 08.04.04, 21:03 uri_ja napisała: > no nie cofam, ale najmadrzejsza na pewno nie... Consensus > nie rób tego proszę, Kiedy lubię... > przestaję > Cię czytać. Carla by tego nigdy nie zrobiła! Pozdrawiam jajecznie Aneta > ****************************************** > myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! > stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Do Uri 08.04.04, 21:00 Wiesz co, Uri, nie Ty pierwsza mi to mówisz. Wyluzuj się, od kogoś trzeba zacząć. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Do Uri 09.04.04, 14:41 Pewnie te kilkanaście minut myślałaś, zanim klepnęłaś tak nośną intelektualnie ripostę. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Do Anety 09.04.04, 14:44 Aneto czy powyższy wątek jest do mnie czy do kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś