nevada_blue 17.04.04, 14:21 ...co się z nią stało? milczy... zniknęła... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cptniamo Re: Cptniamo! - ktokolwiek widział, ktokolwiek wi 18.04.04, 02:41 jestem! tylko nażerałam się na rodzinnej prowincji, bo Święta Jajca nadeszły. Chyba należę do Okapi - Old Country People. Znacznie lepiej się czuję, gdy pani w sklepie monopolowym mówi: "rozumię że ma pani dowód?", a przed sklepem na żywopłocie wisi wycieraczka... Nie to co Wawa, brrrr... Jetem już teraz pewna: tylko ci, co nie myślą, są zdrowi. Słoneczka normalnie a'la carla bruni dla Ciebie za to że takie zainteresowanie... No, depresyjne przepraszanie i dziękowanie za istnienie i spojrzenie, ale inaczej nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue welcome back :) 18.04.04, 08:55 już nawet przełknę te słoneczka :) i cieszę się, ze wróciłaś :) tylko ten alkohol mnie martwi.. no coś w tym jest: może nie do końca zdrowi są Ci, co nie myślą, ale na pewno choruję Ci, co myślą i CZUJĄ więcej.. pozdrawiam i życzę miłego dnia, [nevada] Odpowiedz Link Zgłoś