empeka 17.04.04, 17:22 Pisze w kółko to samo, nie odpowiada na zarzuty, że szkodzi innym. Sumienia nie ma, zarozumiały drań. Egoistyczna miłość i czysto teoretyczna - co za bzdura! Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_hyde Re: msqaiq zakocha nas na śmierć 17.04.04, 17:23 Ja go już nawet nie próbuje czytać.Nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: msqaiq zakocha nas na śmierć 17.04.04, 17:30 Nawet ja nie odpowiadam na jego posty. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue a szkoda... 17.04.04, 18:38 bo fakt - aż mdli od tej całej miłości, ale akurat tutaj Twoje riposty i oryginalne poczucie humoru mogłyby się bardzo przydać.. :) a trzeba by temu panu nieco przytrzeć uszu.. :) pozdrawiam serdecznie, [nevada] P.S. Widzę, że Mr_Hyde pokazuje ostatnio ludzką twarz.. Miło - widać cuda się jednak zdarzają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: msqaiq zakocha nas na śmierć 17.04.04, 17:54 a we mnie budzi się agresor na widok jego nicka i mam zamiar go tępić, choćby dlatego, że poprawia mi to nieco nastrój... jakaś odmiana od wyżywania się na samej sobie :) chociaż jeden pozytyw z jego udzielania się na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychodelic Re: msqaiq zakocha nas na śmierć 17.04.04, 18:18 Spróbuj inaczej go odczytać zastępując "miłość" " przez "miłość fizyczna". To zupełnie zmienia tzw. optykę Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo a cpt niamo? 17.04.04, 18:53 jeśli mogę coś powiedziec... ja nic nie zuważyłam. Do kury nędzy, krytyka na forum depresja...? Czuję się zmasakrowana przez słoneczka Carlibruni. Po takim komentarzu będę się bała cokolwiek powiedzieć, może ja też jestem nie taka? Zbyt ironiczna? Zbyt entuzjastyczna? Proszę o komentarz na mój temat, inaczej morda na kłódkę. Wiem, że brak cpt niamo nie będzie straszną stratą. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: a cpt niamo? 17.04.04, 19:56 jesteś taka, jaka powinnaś być :) i cieszę się, że wróciłaś na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: a cpt niamo? 18.04.04, 19:54 cptniamo napisała: Proszę o komentarz na mój temat, inaczej morda na kłódkę. Wiem, że brak cpt niamo nie będzie straszną stratą Będzie. Nie zwracaj uwagi na to, co pisze jakaś nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
negatywista Re: msqaiq zakocha nas na śmierć 17.04.04, 23:48 Ale żeście się uczepili człowieka, no... Radzi tak, jak czuje, to jest forum i jeśli można bombardować misiakami i słoneczkami, można tez pisać o miłości i sile autsugestii. Chyba każdy zdaje sobie sprawę, że czytając posty z forum, musi do wszystkich podchodzić z jakimś dystansem i nie traktować ich jak prawd objawionych. Od stawiania diagnoz i odpowiedzialnego doradzania sposobu terapii są dyplomowani psychologwie i psychiatrzy, a my tylko możemy radzić tak, jak czujemy i dzielić się własnymi doświadczeniami, a myślę, że mskaiq właśnie to robi. Można się z nim nie zgadzać, ale po co od razu obrażać i rzucać się do oczu? Zresztą to, co pisze mskaiq wcale nie jest jakimś wyssanym z palca idiotyzmem - wielu patentowanych psychologów przedkłada autosugestię i aktywne programowanie procesów myślowych nad klasyczną terapię analityczno-lekową. Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: msqaiq zakocha nas na śmierć 18.04.04, 11:15 negatywista napisał: > Chyba każdy zdaje sobie sprawę, że czytając posty z forum, > musi do wszystkich podchodzić z jakimś dystansem i nie traktować ich jak prawd > objawionych. Nie utożsamiaj się z każdym. Nie każdy rozumie, to co Ty. A na pewno nie zagubiona osoba zaczynająca chorować. Dystans? Każdy wie co to jest? Skąd masz tę pewność? Zresztą msqaiq nie zna pojęcia dystans, namawia do "miłości" (zresztą szachrajskiej) itd. > Zresztą to, co pisze mskaiq wcale nie jest jakimś wyssanym z palca > idiotyzmem - wielu patentowanych psychologów przedkłada autosugestię i aktywne > programowanie procesów myślowych nad klasyczną terapię analityczno-lekową. Jasne. Ale dokładnie wyjaśniają jak to robić, co więcej nie każdemu to proponują. Ty np. negujesz ("negatywista") wszystko co tu jest poparte przez kilka osób, czy dlatego że musisz zaznaczyć swoją odrębność? I tak doceniam tę samodzielność umysłową, więc po co wspierasz szkodnictwo msqaiqa? Nie wierzę, żeby osoba poszukująca własnej drogi, jak Ty, opierała się na poradach msqaiqa. Ale wszystkiego najlepszego. marta Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: msqaiq zakocha nas na śmierć 18.04.04, 18:45 no to zaniosłam jej posty do lekarza. horror. a w ogóle to ona pisze także na Psychologia, tam znowu owoce, warzywa, np, na atak furii. poczułam się zdrowa... ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: msqaiq zakocha nas na śmierć 18.04.04, 18:59 hi, hi : wszystko jasne : ZACZĘŁA OD FORUM WRÓŻKA Odpowiedz Link Zgłoś