aneta10ta Re: Co tam u was slychac slonka? 20.04.04, 12:35 Chrabęszczenie w uchu. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 18:14 U mnie też., a tak poza tym jest ok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 22:36 W którym? Może będziemy komplementarne? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 22.04.04, 12:41 w lewym anetko. Pozdrawiam. Co tam u Ciebie poza szumami? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Co tam u was slychac slonka? 22.04.04, 12:53 W tym samym. Deprecha. Przepracowanie.Strasznie się ludzie łamią. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: Co tam u was slychac slonka? 20.04.04, 12:37 Co u mnie słychać? Stare kurwy nie chcą zdychać. (www.wilq.pl , superbohater) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 18:06 No cóż. Na poete to Ty się nie nadajesz. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Co tam u was slychac slonka? 20.04.04, 12:53 u mnie słychać Nore Dżons. smęci strasznie ale nie chce mi się zmieniać płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
szara_godzina Re: Co tam u was slychac slonka? 20.04.04, 12:54 akurat teraz refren TLove: 'jestem chory, dziki wariat' cóż za zbieg okoliczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: Co tam u was slychac slonka? 20.04.04, 14:22 Właśnie czytałam, że dzięki szaleńcom ukształtował się ludzki gatunek. Ana Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 18:07 A to ciekawe. Napisz coś więcej na ten temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 22:41 Jutro odszukam Ci stare _Charaktery_ to będziesz miała info z pierwszej ręki. Ana Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: Co tam u was slychac slonka? 20.04.04, 13:28 Hej, Carlobrunio! Smutno, gdy myślę (o życiu, bliskich i dalekich ludziach) - - - więc nie myślę. Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 18:10 Drogi emarcki każ smutkom odejść precz!!! Niech w Twoje serduszko wstąpi radość. Gorąco Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fermina84 Re: Co tam u was slychac slonka? 20.04.04, 14:03 co u mnie? odbierz pocztę, Carlo, a się dowiesz :] pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 18:11 Dzięki. Odbiore. Pozdrawiam Cię mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Co tam u was slychac slonka? 20.04.04, 15:49 u mnie niedługo ciszę.. i tak już od dzisiaj zostanie.. jeszcze tylko parę godzin szumu.. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 18:12 Brzmi jak poemat. Pisz do mnie więcej. Życzę Ci dużo radości. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnywujek Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 16:34 u mnie klawo ptaszki spiewaja sloneczko kurna swieci trawka rosnie biedronki popierdują z cicha ogolnie cos jakby wiosna przyszla. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 18:14 Ciesze się. Tak właśnie ma być czarnywujku. Życzę Ci aby ten dobry nastrój się utrzymywał.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
desygnat Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 18:21 Co slychac? Mysli mam lekkie jak styropian a mozg gladki jak szklo. Razem to daje dzwiek tysiecy styropianowych kawalkow posuwanych po szkle. Czyli po staremu. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 21.04.04, 18:24 Jaka jest tego przyczyna, oprócz depresji oczywiście? Pozdrawiam i życze szybkiego uwolnienia się od tych pisków. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Nie jestem słonkiem 21.04.04, 22:48 Carlabruni! Proszę,żebyś na przyszłosć brała pod uwagę, że nie jestem słonkiem, tylko gwiazdką i stosownie do tego tytułowała swoje wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Nie jestem słonkiem 22.04.04, 12:43 Dobrze gwiazdeczko, gwiazdko czy jak tam wolisz. Pozdrawiam Cie słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: Co tam u was slychac slonka? 22.04.04, 10:01 Witaj! Dużo pracy. Mało czasu. Nie mam czasu przysiąść, gdy już mam czas, przysiadam i zapadam się do srodka. Poza tym -"okej" czyli świat się nie wali. Straszne i dziwne to wszystko Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 22.04.04, 12:46 Drogi emarcki. Fajnie, że masz dużo pracy. Praca pozwala choć na chwile zapomnieć o depresji.czy byłeś u lekarza? Jeśli tak to jak się czujesz? Strasznie sie martwie czy ta specjalistka jest ok. pozdrawiam. U mnie po staremu. Słonko świeci czyli nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: Co tam u was slychac slonka? 22.04.04, 17:39 Wiesz, Carlo, może to dobrze, że nie ma kiedy siąść i pomyślec? Moim zdaniem (nowo nabyta mądrość życiowa) - przydaje się czasami taka ucieczka od tej całej "rzeczywistości", z pełnym zrozumieniem faktu, że nic w ten sposób nie rozwiążesz, pozostawiasz więcej problemów na później, ale ucieczka rozumiana jako pogoń, galop (galopowanie) - dlatego, kiedy już ze mną było naprawdę marnie, siadałem do samochpdu i grzałem w noc, w ciemność na oślep - po prosu aby tylko być w tym wyścigu, z innymi szczurami, ale na tych samych prawach, bo jechaliśmy wszyscy na włączonych światłach, wg. jakichś tam reguł, prawą stroną, czasami ja wyprzedzałem, nikt do mnie nie gadał, a gdyby sięktoś odważył - stłuka, gniecenie blachy, klincz z iskrami - ale też mam PEŁNĄ świadomość, że to TYLKO UCIECZKA.... Trzymaj się prosto i pięknie Emarcki Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 23.04.04, 22:05 Masz 100% racji. Nie wszystki problemy trzeba zaraz rozwiązywać. Czasem jakis sam się rozwiąże. czasem coś trzeba zostawić samemu sobie, a potem spojrzec na to chłodno.Każdy z nas przed czymś ucieka. Depresja qwedług mnie tez jest taka ucieczką. Z tą Twoją jazdą samochodem jest haj z życiem. Człowiek czasami wychodzi poobijany, ale żyć trzeba dalej. Myślę o Tobie bardzo ciepło. Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Co tam u was slychac slonka? 23.04.04, 22:37 To nie do mnie, bo ja jestem gwiazdką.Carlabruni, dlaczego mnie pomijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u was slychac slonka? 24.04.04, 10:25 Gwiazdko nie pomijam Cię. Pisz co tam u Ciebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emanon Źle. Jestem dupkiem. 23.04.04, 22:52 Dlaczego zrażam do siebie najbliższych? Nawet ukochanej potrafię powiedzieć coś niemiłego. Jestem dupkiek,gnojem,świnią,chu..., skur... . Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Źle. Jestem dupkiem. 24.04.04, 10:27 Klinij może wywalisz to całe bagno z siebie i bedzie Ci lepiej. Depresja niestety taka juz jest, że możemy zrazic ludzi do siebie. Będzie dobrze. Pozdrawiam Cię bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
angharad SŁONKA 23.04.04, 22:54 SŁONKA (Scolopax rusticola) Słonka jest przedstawicielem rodziny Bekasowatych z rzędu siewkowatych. Zamieszkuje wilgotne lasy. W wiosenne i letnie noce samce zataczają kręgi na niebie i wabią samice. Słonka jest jednym z nielicznych ptaków, które w razie niebezpieczeństwa odlatują zabierając ze sobą pisklęta. samiczka łapie pisklę dziobem lub nogami i jak najszybciej odlatuje w bezpieczne miejsce. Jeżeli w pobliże gniazda dotrze wróg, słonka udaje ranną, aby odciągnąć jego uwagę od jaj lub piskląt. Dzięki dużym oczom słonka widzi dobrze i w ciemności. Oczy są osadzone na głowie w tyle, dlatego ptak ma douże pole widzenia, nawet kiedy grzebie dziobem w ziemi. Słonki przylatują do Polski w kwietniu, a odlatują między wrześniem a listopadem. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: SŁONKA 24.04.04, 10:30 Angharad biologiem jesteś czy jak?Ciesze się, ze masz tak rozleglą wiedze na te tematy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Re: SŁONKA 24.04.04, 10:54 carlabruni napisała: > Angharad biologiem jesteś czy jak? Nie biologiem. Raczej "Warjakiem". Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Re: SŁONKA 24.04.04, 11:06 Droga Carlo, Warjak, to dokładnie to samo, co Wajrat. To skrzyżowanie wariata z niejakim Wajrakiem. Adamem Wajrakiem. Pozdrawiam serdecznie. a. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: SŁONKA 24.04.04, 11:16 angharad napisała: > Droga Carlo, > Warjak, to dokładnie to samo, co Wajrat. > To skrzyżowanie wariata z niejakim Wajrakiem. Adamem Wajrakiem. > > Pozdrawiam serdecznie. > a. Dzięki za odpowiedź. Serdecznie Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś