emanon Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 22.04.04, 16:32 Jestem już tym wszystkim zmęczony. Śmierci,gwałty,ból. Ida se kajś połazić albo na rowerek(aż dziwne że mi się chce). Ale nastroje mi się zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 22.04.04, 17:31 kurcze jaki fajny wątek. można mówić co się chce. a więc siedze sobie i popijam piwko, pale se LM'a i jem kanapki z pasztetem i czerstwym chlebem i se słucham muzyki spokojnej chilloutowej. Odpowiedz Link Zgłoś
emanon Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 22.04.04, 18:18 ja wróciłem z rowerka, bo rozbolał mnie ząb. Kawkę wypijam,a teraz się biorę za naprawę słuchawek od kumpla. Czemu się zgodziłem je naprawiać? Jak mi się nie chce. BLee Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 20:46 emanon napisał: > BLee Czy to jest synonim _bleeh_? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
pan_coito Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 22.04.04, 19:16 Ja jednak zostanę w temacie. Mój kolega z zespołu walczy ze zdiagnozowaną depresją (spowodowaną ponoć permanentnymi niepowodzeniami w kwestiach damsko-męskich) i po wpływem tabletek cały czas jest jakby lekko nawalony. Kupił sobie zwierzę do kochania - rybkę i nazwał ją Kraszan na cześć postaci ze "Zmienników". Byłoby to cholernie zabawne, gdyby jednocześnie nie wydawało mi się raczej smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 20:50 pan_coito napisał: > Kupił sobie zwierzę do kochania - rybkę i > nazwał ją Kraszan na cześć postaci ze "Zmienników". Byłoby to cholernie > zabawne, gdyby jednocześnie nie wydawało mi się raczej smutne. Do kochania taki oślizły gag to raczej z pewnością smutne. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: wiara Nadzieja Miłość... 23.04.04, 09:29 cptniamo napisała: > Kurwa Dupa Cycki ____________ a ja znam taki: "chuj, dupa, cycki"! :)))) i jeszcze z tych bardziej reklaskacyjnych:) "chuj tam, ej tam" ... buchachacha :)))) pozdrawiam Cptniamo :) Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: wiara Nadzieja Miłość... 23.04.04, 09:32 i przepraszam, ze się wyrażam, ale to takie, hmm... OCZYSZCZAJĄCE w tym, konkretnie przypadku. Proszę o wybaczenie wrażliwszych i administratora też :) hihihiii :) to sie więcej nie powtórzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_zombie Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 22.04.04, 23:18 Kurwa, kurwa ,kurwa... Jeśli to czytasz i zbudziło to w tobie złe emocję to... chuj ci w dupe. Słowo kurwa ma taką dziwną, oczyszczającą moc ;) powaznie, wulgaryzmy dają ulgę, chociaż nie wypada ich używać, a ja używam słowa kurwa często, bo lubię! ide spać... Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 08:41 mnie się nawet nie chce przeklinać postulat wrzasku kurtyzana kuryzana chociaż jest śmieszny (to z innego wątku) dzień do bani taki, ze tylko głowę w wentylator włożyć Odpowiedz Link Zgłoś
tinu ja tu nie przeklinam - na to trzeba mieć energię 23.04.04, 09:20 w innym wątku powiedziałam słowo na "p" i nic w związku z tym nie czuję jak już od dawna nic nic nic nic Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 20:55 Fajny wątek. ja też sobie poprzeklinam, bo jestem zła. Wczoraj jechałam tramwajem i kanary przyczepiły się, że mam bilet nie wazny o 1 minute. Tak się z nimi wykłucałam, że wszyscy na przystanku mnie słyszeli. Kary na szczęście nie będe płaciła, bo już im dość wstydu narobiłam hujom jednym. Tak więc daje upost KURWA MAĆ!!!!! Jak kogoś to zgorszyło to trudno. Pozdrawiam bardzo gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
robertoniro Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 09:14 psia jego mac, kurwa w choleeeere. wypchaj sie, pocaluj sie w dupe psia krew. kutas. hoj zycie jest do dupy i smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
robertoniro Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 09:15 zaraz tu bedzie pelno wykasowanych postow Odpowiedz Link Zgłoś
depresjonata Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 20:44 Qrwa podoba mi sie ten wątek i qrwa go nie kasować/Przeez jakie h pisze sie chuj. bo nie wiem ,i dlaczego.jak nie moge sie wydrzeć w domu to się tu wydrę łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
depresjonata Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 20:52 I powiem wam coś tak mi sie zachciało przeklinać ,że powstrzymać się nie mogę ,wę łbie mi huczy, mam alergie na te pieprzone mirabelki,co kwitną i qrwa mać w dupe z tym wszystkim.a te specjalistyczne dupki gdzie są . Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 22:53 kurwa kurwie łba nie urwie (Tuwim) Odpowiedz Link Zgłoś
emanon Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 22:58 Pojebany qrwa dzień. @#%^&*"[#.<>":#@%%$:*&(*&>"#@ !!!!!!! A ja ..... chyba se popłaczę. Facet jestem niepowinienem. Ale qrwa chce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 23:10 emanon napisał: > chyba se popłaczę. Facet jestem niepowinienem. Ale qrwa chce !!! Nawet jak facet nie powinien, to Ty bądź mężczyzną i popłacz sobie jak masz powód. Ja tam baba jestem i nie za bardzo mi wychodzi płakanie. A tak czasem q.wa chcę! 3M się! a. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Można śpiewać 23.04.04, 23:12 Raz junak szedł na odpoczynek. a w spodniach stał niby zbój potężny chuj, potężny chuj... Ciąg dakszy na życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Re: Można śpiewać 23.04.04, 23:19 abdon napisał: > (...) > (...) > (...) > Ciąg dakszy na życzenie. Da-waj! Da-waj! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 20:53 Rycz, mała, rycz. Płacz, maleńka, płacz... Odpowiedz Link Zgłoś
angharad A zaśpiewać można? 23.04.04, 23:01 Hej! posadzili bace na kamieni kupe Hej! obchodzili w koło, całowali w ... coło! Hej! nikogo mi nie zol ino Mikołaja Hej! odliwoł pierogi popozył se ... nogi! (tradycyjna przyśpiewka góralska) Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
abdon ciąg dalszy śpiewki abdona 23.04.04, 23:23 I spotkał junak dziewczę młode, a ona mu nie chciała dać, kurwa jej mać, kurwa jej mać. Czy dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Re: ciąg dalszy śpiewki abdona 23.04.04, 23:30 abdon napisał: > (...) > (...) > (...) > > Czy dalej? Je - szcze! Je - szcze! Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Walę ciąg dalszy piosenki 23.04.04, 23:30 A junak tak się rozrajcował, że spełnił na niej brzydki czyn ten skurwysyn, ten skurwysyn I poszedł junak na wojenkę i tam od pierwszej kuli zczezł jebał go pies, jebał go pies Odpowiedz Link Zgłoś
angharad płonie me lico 23.04.04, 23:57 Cóż rzec mam wijąc się w konwulsjach? Że nie zdzierżę? Nie wydolę? Ja pie...lę! Ja pie...lę! Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Pie - lenie 24.04.04, 00:18 Pielenie (rzecz. od pleć, pielić): "oczyszczać ziemię z chwastów wyrywając je spośród uprawnych roślin ręcznie lub za pomocą narzędzi rolniczych". Pielenie grządek, pielenie w ogródku, pielenie marchwi, pietruszki, buraków. źródło: Słownik Języka Polskiego wyd. PWN Warszawa 1979 Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 23:46 zdaje się, że po mojej piosence wszyscy zaniemówili Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 23.04.04, 23:50 się otrząsają Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Abdonie zaśpiewaj piosneczkę ! 27.04.04, 23:14 Zaglądam tu , z nadzieją na dalszy ciąg twórczości Abdona , działającej jak balsam na zwiędłą duszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
tinu dobranoc 24.04.04, 01:06 nie powiem nic czego byście nie słyszeli ani tego co byście chcieli hermetyczni Państwo Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 16:45 gówno, gówno, gówno - wszystko to gówno oprócz wiadomo czego Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 16:50 prócz gówna Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 16:54 rzodkiewka, rzodkiewka, rzodkiewka Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 16:58 i tak tego nikt nie przeczyta bruuuum prrrrrrrrrrrrrrr duuuupaaaauuuuuguguguguugguugugugugug Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 17:09 tututu trututur tujttutuut tutu tuut tuuutu uuu tt utut utuut tuuututu uttttu tutuuuuuututututututu ururu ururru urrrurrurrutu tutututu tu rurtrtu tutu ut urruttutut tututututututututururturrtu ttr u urr urtt rtru uiiuuyyuyututu duddu udud ududddddudu dud duddududdududududuuddududududududududududuuduuudu ududd uddud ududud dududu udduud dudu du du udududu duuddu dududu dudududu du du du duddududu du du dudu dududududuududuud dudududu dudududu d ududuu dududu uddu dududdukyuukukukk ukukukukukkukuku Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 17:10 wymowni dzisiaj jesteśmy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 20:44 Może nucił przy goleniu i się zaciął? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 20:43 Popisujesz się znajomością alfabetu? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 20:54 jak to pisałem to wydawało mi się że pisze z sensem, ale teraz widze że chyba nie za bałdzo Odpowiedz Link Zgłoś
uzus Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 25.04.04, 20:59 Srała babcia, srała Trawki się trzymała Trawka się wyślizła Babcia w gówno pizdła Uzus Odpowiedz Link Zgłoś
emanon Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 27.04.04, 22:52 Pojebany i obsrany dziadek przydupił w babci glany Łapa w gównie trawkę ściska i dżist, wpadło gówno mu do pyska. Wypierdolił się na ryj i dalej... gówno w pysku żryj Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Emanonie 27.04.04, 22:58 Właśnie tu weszłam, żeby napisać: " WIELKA DUPA" . Czymże jest jednak moja WIELKA DUPA wobec poezji?! Odpowiedz Link Zgłoś
tinu soooooooooong 28.04.04, 00:28 ooooooooo akuuuuuuuukaraaaaaaaaacza pojęcie me przekraczaaaaa i jasny sąd wypaczaaaaaaaaaaa dziewczynaaaaa aaaaaaaapaaaaaaaczaaaaa rozpaaaaaaaczzzzzzzzzaaaaaaaaa lecz potem mu wybaaaaaaaaaaczaaaaaaaaaaa gdy on do domu wkraaaaaaaaczaaaaaaaaaaaa przynosząc sandaczaaaaaaaaaaaaaaaa jak aarmata się wtaaaaaaaaaczaaaaaaaaaaaaa i serce me rozmaaaaaaaaaaaaczaaaaaaaa dla niej łamię sieeeeeeeekaaaaaaaaaaczaaaaaaaaa o aaaaaaakuuuuuakkkkkkkkaaaaaaaaaraaaaaaaaaaczaaaaaaaa rzuć tego paaartaaaaaaczaaaaaaaaaaaa co z drogi ciągle zbaczaaaaaaaaaaa poznaj swego siaaaaaaaaałaczaaaaaaaaaaa i tańcz ze mną cza-cza Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: soooooooooong 28.04.04, 00:47 allllle jestem roztańczona !!! Tinu , jak świetnie z Tobą się tańczy ! ta nasza czaczaaaaaaa powab roztaczaaaaaaa balanse biodrem i zakręt z laczaaaa czaczacza Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: soooooooooong 28.04.04, 00:55 Już kręcę biustem komórki puste komórki szare nie kolorowe więc po co one takie niezdrowe Biodrami kręcę się nie zniechęcę do rana tańczę po małej szklance czegoś mocnego i wesołego czaczacza Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: soooooooooong 28.04.04, 01:01 tango pies tango na czterech łapach tango bies tango zatańczy ciapa (bo w nadmiarze cza-cza biust rozflacza i stawy wypacza więc teraz tango jest!) Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: soooooooooong 28.04.04, 01:08 ech tango zniewala mnie szarpie mnie dręczy mnie ech tango zarzuca mnie rozrywa mnie przewraca mnie łubuduuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: soooooooooong 28.04.04, 01:13 więc walc biały walc ile palc u rąk ma? ile rąk ma ten bąk co jak pąk rozkwitaa aaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: soooooooooong 28.04.04, 01:21 vinja napisała: > przewraca mnie > > łubuduuuuuuuu i łup łaa a potem sen i aaaa a we śnie ten co taniec zna kołysze się i wyginaaaa więc idę spać albo i nie pracować idę ot prawdy dwie - nie wierzę w nie lecz duszę rwie poczucie czasu co szybko gna więc aaaa tancerko śpij kawy nie pij! i umyj buzię - inaczej rózie Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 28.04.04, 00:39 A ten księzyc blady, podobny jest do dupy, kiedy tak zza chmury wygląda jak zza krzaka. Poezja bracie bzdury, a dupa zawsze była taka (Hemar) Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 29.04.04, 21:34 Łaziebnicy a kurwy jednym kształtem żyją, tak dobrego jak złego w swojej wanie myją. (poezja staropolska) Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 30.04.04, 15:29 'Zamykam oczy I spoglądam w głąb siebie Wszystko co widzę To niekończące się kłamstwa WY!Sprawiliście, że poczułem się dorosły A później strąciliście moją koronę I tak młodość minęła... Czuję pazury strachu Wbijające się głęboko w mój umysł Wszystko co czuję Jest niekończącym się bólem Moja duma - cichym krzykiem A moje życie-ofiarą' Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 30.04.04, 15:31 NIE WYBACZĘ!Pytam o wolność Modląc się do niebiosŻ ebym mógł to wytrzymać Moja wiara jest tym Co powinniście mi oddać By moje oczy mogły patrzećI WIDZIEĆ...NIENAWIŚĆ! To życie, które stworzyliśmy Niekończący się ból istnienia Czuję potrzebę nienawiści DUMA!To moja panna młoda Sprawia ,że wszystko jest moją winą Nienawidzę mojej dumy Pytam o wolność... Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 30.04.04, 15:35 aaa i witam wszystkich którzy mnie pamiętają..jeszcze żyję.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: Wyżyj się i mów co Ci ślina na język przynies 30.04.04, 16:38 nawet nikt się nie przywita... nie lubicie mnie:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Wojaczek 30.04.04, 16:52 "Ballada o lęku" Zbliża się do nas lęk: ma twarz ze śniegu zielonego jak fosfor lub kość spróchniałego drzewa. Wkłada nam do ust dłoń i już jemy ją wysysając jakby z sopla sok idący do serca. Daje nam swej pić krwi i szpik mózgu wyjąć musimy mu z czaszki aż dno o zęby zazgrzyta. Wiemy, że to jest krew, co nie przyjmie się w naszych żyłach, żeby mogły nią do woli oddychać. Wiemy, że to jest szpik jak krew trujący: po nim nasze trzewia będą w głos zawodziły: zdrada! Ale lęk jak ból nie być już nie może: nas bez niego nie ma i on bez nas nie przeraża. Krótko i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
vinja głupawka 01.05.04, 23:10 siala lala bara bara vinka gryzie rabarbara gryzie ściany i no i zara wezmą vinkę do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś