osiemnastolatka1 30.04.04, 11:12 w zasadzie to czytam głównie twoje wypowiedzi i czasmi niezle sie usmiałam he masz poczucie humoru :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychodelic Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 30.04.04, 11:54 Uważaj mały. Ona to też facet. Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 30.04.04, 11:58 nie nie jestem kolesiem he w 100%:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychodelic Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 30.04.04, 12:38 Na pewno? On jest na tym punkcie bardzo wrażliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro1234 Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 30.04.04, 13:35 psychodelic napisał: > Na pewno? On jest na tym punkcie bardzo wrażliwy. poza tym jesli jestes z Warszawy, a nie daj Boże z Kabatów to już całkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 30.04.04, 18:46 w którymś z wątków Zoltanek przyznał się do posiadania kilku nicków.. hmm, ciekawe.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 30.04.04, 19:34 Trollowanie czas zacząć! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 30.04.04, 23:34 wowoowowoow. jaki fajny dzień!!!!!! hehhehehheheheh, przeczytałem Twój post już 100 razy i zamierzam go czytać przez całą noc. W ogóle wczorajsza noc i dzisiejszy wieczór były fajne, a tu jeszcze twój budujący pościk. Chyba znalazłem sposób na depresje. Użądziliśmy sobie dzisiaj z kumplem walke ala Fight Club. Przez 20 minut napieprzaliśmy się po mordach, bez żadnych zasad do upadłego. Po skończonej walce, cały poobijany z krwawiącym uchem i wybitymi palcami czułem się szczęśliwy jak nigdy dotąd. To było fantastyczne!!!! Thx, osiemnastolatka1, skutecznie mnie ugłaskałaś Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 30.04.04, 23:38 uważam że to jest jeden z najlepszych wątków :)))) więc będe go ciągle podbijał na szczyt listy Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Narcyz(m) kwitnie... :) 30.04.04, 23:50 no tak - w końcu jest wiosna!.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Narcyz(m) kwitnie... :) 01.05.04, 00:26 niech rośnie, rośnie. przypuszczam jednak że jutro uschnie, chyba że ktoś znowu go podleje..... Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ. ALE fajnie, chociarz za oknem nic się nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: Narcyz(m) kwitnie... :) 01.05.04, 16:50 zoltanek napisał: > > Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ. ALE fajnie, chociarz za oknem nic się nie zmieniło Przed Wami pot i łzy... Ana Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 zmieniło się, zmieniło 02.05.04, 11:17 co poniektórzy ludziska przejęci tacy jakby :) ... samej mi coś drgęło w środku jak przeczytałam tekścior z dodatku Gazety... eh, i se do Włoch pojadę na dowód.... A przy okazji: Zoltanku, też jestem Twoją fanką ;) Pozdrawiam greta Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 greta zoltanek jest mój hehe 03.05.04, 01:28 greta zoltanek juz jest mój znajdz sobie innego idola heh Odpowiedz Link Zgłoś
psychodelic Re: greta zoltanek jest mój hehe 03.05.04, 09:32 Donnerwetter, Zoltanek, ile Ty masz nicków na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: greta zoltanek jest mój hehe 03.05.04, 10:35 Dobra, powiem Wam prawde. Wkręciłem Was. Na tym forum mam tylko 2 nicki: zoltanek i ryzykant1. Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 03.05.04, 23:11 Zoltanek fajny z Ciebie koleś buhahahaha Zoltanek w innym wątku powyższe zdementował, po czym się wycofał. więc może jednak fajny z niego koleś i nikogo nie będzie walił w mordę Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 04.05.04, 01:18 nie, nikogo nie będe walił, już sie wyluzowałem. ale ten wątek powinien spaść na dno, więc nie piszcie tu już nic więcej. ja też nie będe pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
laura_21 Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 04.05.04, 01:11 osiemnastolatka1 napisała: > w zasadzie to czytam głównie twoje wypowiedzi i czasmi niezle sie usmiałam he > masz poczucie humoru NO FAKTYCZNIE SA TAK PUSTE ,ZE AZ SMIESZNE ........ Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 04.05.04, 01:15 no wiem, że jestem pusty, prosty i płytki, ale czy tacy jak ja nie mają prawa do depresji. Bleh Odpowiedz Link Zgłoś
laura_21 Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 04.05.04, 01:17 zoltanek napisał: > no wiem, że jestem pusty, prosty i płytki, ale czy tacy jak ja nie mają prawa > do depresji. Bleh MYSLISZ ZE TYLKO TY JĄ MASZ , MI PODPADŁES JAK SIE WYPOWIADAŁES NA MÓJ WĄTEK, ZRESZTA MNIE NIE INTERSUJE CZY MASZ DEPRESJE .........JESTEM TAK SAMO WREDNA I ZLOSLIWA JAK TY BO MA DEPRESJE! BLEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 04.05.04, 01:19 który to był wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 04.05.04, 01:20 aaa , już wiem, ten o miłości. przepraszam bardzo za moje wypowiedzi. chyba byłem wkurzony. Odpowiedz Link Zgłoś
laura_21 Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 04.05.04, 01:23 zoltanek napisał: > aaa , już wiem, ten o miłości. przepraszam bardzo za moje wypowiedzi. chyba > byłem wkurzony. OK ....W SUMIE TO NIE LUBIE SIE KŁÓCIC :) POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 04.05.04, 01:27 super. więc zakopmy masz toporek wojenny i wypalmy sobie po fajku pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 Zoltanek do Ciebie............ 04.05.04, 10:30 Nie mów ze sie przejąłeś tym co inni pisali na Ciebie oni Ci po prostu zazdroszczą a ten wątek wcale nie powinien pójść na dno czego oceniasz sie az tak nisko nie słuchaj reszty jestes naprawde okay.To ci którzy chcą cie tylko jeszcze zdołowac są nudni i nie potrafią nawet powiedziec drugiej osobie miłego słowa trzymaj sie papa Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Zoltanek do Ciebie............ 04.05.04, 10:33 Cie, cie, cie... Takie młode, a takie bystre. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 Aneta........ 04.05.04, 10:58 Aneta naprawde lecz sie ,bo z tego co zauwazyłam na tym forum lubisz tylko ludzi dognębić i tyle.......zastanów sie nad sobą bo masz strasznie nudne podejscie nie tylko do siebie pewnie ale i do innych nara Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Aneta........ 05.05.04, 12:59 Nie chciałam Cię pognębić, lecz docenić Twój- najprawdopodobniej samorodny- talent. Gdybyś w rozwój naturalnych predyspozycji włożyła odrobinę pracy, wiedziałabyś, że tego oferowanego przez Ciebie towaru Zoltanek nie kupi. Nie ten klient! Ten fach wymaga myślenia i propozycji odpowiadającym potrzebom delikwenta. Inaczej nuda ogarnie zarówno Ciebie jak i jego. Pokombinuj czasem. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Aneta........ 05.05.04, 14:20 zoltanek napisał: >i jeżeli ktoś jeszcze raz napisze coś w > stylu "zoltanek, chyba fajny z ciebie gość" to ma w morde!!!! Dopiero parę minut temu przeczytałam słowa Zoltanka. Mówiłam, że Twojego lizidupstwa nie kupi. Zachowuję wielką życzliwość dla świata i wszystkich zamieszkujących go stworzeń. Ty też nie doceniasz mojej troski. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Aneta........ 05.05.04, 16:15 Na początku ten wątek mi się spodobał. Ale teraz jest mi całkiem nie na ręke. Stworzył się jakiś niezdrowy, pieprzony mit wokuł mojej osoby. Nie miał bym nic przeciwko temu, gdyby cała zabawa miała jedynie charakter hyperprzestrzenny. Chciałbym się jednak kiedyś z Wami spodkać i nie chce abyście spotkali się z zupełnie innym człowiekiem niż tym którego sobie wyobrażacie. Lizidupstwo to złe słowo. To było miłe. Przestaje już gadać głupoty, bo to nie ma żadnego sensu. Nie odpowiadajcie na ten wątek, kurde. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Aneta........ 05.05.04, 16:27 Nie przesadzaj ino. W tym wątku usiłuję podać rękę tej niedowarzonej. Ty i mit? Kochaneczku! Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Aneta........ 05.05.04, 16:37 miałaś kurde nie odpowiadać. mit to złe okerślenie, ale mój słownik jest ubogi i nic lepszego mi do głowy nie wpadło :(. nie ważne, zajmijmy się poważniejszymi sprawami. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 hmmmmmm...........:) 06.05.04, 00:15 wiecie co odnosze wrazenie ze aneta jest zwyczajnie zazdrosna o zoltanka.........zoltanek masz moze gg???daj numer :D(tylko tak zeby anetka nie widziała,bo bedzie awantura)hehe zoltanek i tak z ciebie fajny koleś...........odpisz mi (prosze o nie wtrącanie sie osób trzecich :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: hmmmmmm...........:) 06.05.04, 13:56 A coś myślała? TAKIEGO faceta dam sobie bez walki z pazur wydrzeć? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: hmmmmmm...........:) 06.05.04, 13:58 ale mi shize wkręciłyście dziewczyny, heh Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Aneta........ 26.05.04, 18:05 niewazne ze niedowazona wazne ze osiemnastka , to musialo zadzialac! Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek do Ciebie............ 26.05.04, 18:03 co Cię zatkało????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zoltanek do Ciebie............ 26.05.04, 18:10 no ta szczerosc wypowiedzi ale i tak to ja najbardziej cie lubie:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 Aneta....... 04.05.04, 11:14 apropo Aneta to było do Zoltanka a nie do ciebie heheh...... Odpowiedz Link Zgłoś
zorro1234 Re: Aneta....... 05.05.04, 09:08 hmm, czyli sobotnie spotkanie w wawie przeszktałci sie w spotkaniu ku czci zoltanka. A propos, duzo osób sie wybiera? z tego co pamietam potwierdzil zoltanek (mamy sie nabombić) i chyba negatywista.. aaaah i jeszcze sąsiadka zoltanka z kabatów... jakies cudowne niewiasty jeszcze do nas dołączą? osiemnastolatka1 napisała: > apropo Aneta to było do Zoltanka a nie do ciebie heheh...... Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Re: Aneta....... 05.05.04, 09:26 zorro1234 napisał >mamy sie nabombić Rany Julek! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Aneta....... 05.05.04, 13:02 osiemnastolatka1 napisała: > apropo Aneta to było do Zoltanka a nie do ciebie heheh...... Pisz na priva, wtedy unikniesz wtrącania się osób trzecich. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 dzięki 06.05.04, 00:36 dzięki odezwe sie w najblizszym czasie:D Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 Re: dzięki 06.05.04, 00:40 nom a teraz nie mozna ????idziesz spać juz???oki w sumie ja tez zaraz ide jutro pogadmy na gg (bez osób trzecich heh w koncu)he Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 dobrze ze aneta śpi............. 06.05.04, 00:41 dobrze ze aneta spi przynajmniej spokojnie pogadac mozna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: dobrze ze aneta śpi............. 06.05.04, 00:44 ale co tu jutro będzie się działo, łojezuuus Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastolatka1 Re: dobrze ze aneta śpi............. 06.05.04, 00:49 zoltanek jutrp bedziemy w gazetach na pierwszych stronach hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pragne odświerzyć ten w?tek! 26.05.04, 18:15 no dobra przyznam sie, ja tez mam takiego alternatywnego nicka:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Pragne odświerzyć ten w?tek! 26.05.04, 18:17 ciekawe jakiego? na pewno nie osiemnastka, bo masz dziecko, na pewno nie Aneta. Jakiego masz nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Pragne odświerzyć ten w?tek! 26.05.04, 18:17 czy ty uważasz że sam sobie stworzyłem ten wątek? buhahahhahahhahahahha chyba żartujesz Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pragne odświerzyć ten w?tek! 26.05.04, 18:30 no prosze prosze jak mi tu zaraz wkleil ze za stara jestem, ale troche toba zachwialo co? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Pragne odświerzyć ten w?tek! 26.05.04, 18:31 troche? ja prawie z krzesła spadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_111 Re: Pragne odświerzyć ten wątek! 26.05.04, 18:18 Twoje wielbicielki pobily sie gdzies na stronie i teraz liza rany ale badz dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Pragne odświerzyć ten wątek! 26.05.04, 18:25 ohhhhhhhhhhh. Gdybyś mnie zobaczył sam byś się we mnie zakochał i z łóżka byśmy nie wychodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 26.05.04, 18:29 mówcie mi miłe słówka a ja i tak mam was w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 26.05.04, 18:35 teraz to już naprawde pierdole to forum , żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 26.05.04, 18:35 caly Zoltanek. Nie chcesz to nie przerzucimy sie na kogos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 26.05.04, 18:36 że na kogo niby???? chce wiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 26.05.04, 18:46 a jest tu taki jeden alternatywny ulubieniec i bozyszcze dam . Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 26.05.04, 18:49 JAKIE IMIE jEGO?????? Kogo mam wyzwać na pojedynek? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n nowa gwiazda na forum 26.05.04, 19:03 wieczor zaczal sie niezle, ale gdzie jest osiemnastka? Wszystko co dobre szybko sie konczy. Ech a tak bylo wesolo. info dla Zoltanka, nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOLTANEK_unlogged Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) IP: *.chello.pl 05.10.04, 21:47 odnawiam swój ulubiony wątek:) sorka za prywate, ale mam straszny nastrój i chce sobie popatszeć na tytuł wątku, takie samooszukiwanie się, rozumiecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 05.10.04, 23:14 gloom napisał: > nie no jakto nie? nie ma zrozumienia na forum o depresji, ej no, no trudno a może też chcesz taki wątek Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 05.10.04, 23:21 nie... poprawiam humor Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Zoltanek chyba fajny z Ciebie koleś:) 05.10.04, 23:30 ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta (itd na tempo walca wiedenskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek 2 herbaty do pokoju 22 05.10.04, 23:37 tu ti tu rum tu tu tu ti tu rum tu tu tu ti tu rum tu tu (grane o 5 po południu w rytm pieśni "we will rock you") Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: 2 herbaty do pokoju 22 05.10.04, 23:40 tum tum tu dum tum tum tum tu dum tu tum tum tu dum tum tum tum tu dum tu (1 maja 1905 na pochodzie w warszawie) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: 2 herbaty do pokoju 22 05.10.04, 23:42 a pfuuuuuu a pfuuuuu a pfuuuuuuu chrrrrrrrr a pfuuuu a pfuuuuuuuuu (piosenka śpiącego stróża, bank rezerw federalnych, USA) Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: 2 herbaty do pokoju 22 05.10.04, 23:46 eee....y.......leee....... (helsinki, 1 w nocy, sobota) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: 2 herbaty do pokoju 22 05.10.04, 23:49 o kurwa moja głowa o kurwa moja głowa o kurwa moja głowa gdzie jest kran gdzie jest kran o kurwa moja głowa (sobota, 4:00 w nocy, rano po imprezie) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: 2 herbaty do pokoju 22 05.10.04, 23:50 > (sobota, 4:00 "w nocy, rano" po imprezie) ehhh, coś chyba nie tak napisałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: 2 herbaty do pokoju 22 05.10.04, 23:51 plusk plusk plusk plusk plusk plusk plusk plusk plusk (zepsuta uszczelka, bez usypiacza o 2 w nocy) Odpowiedz Link Zgłoś