carlabruni 04.05.04, 12:54 Troche długo mnie tu nie było. Postanowiłam zrobić sobie urlop od wszystkiego. Mam nadzieje, że nie pomyśleliście sobie, że was opuściłam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 12:58 a gdzieżby znowu.. hehe :] Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 13:16 a jeśli już pytasz - to u mnie całkiem dobrze ostatnio :) wiosna wreszczie zakwitła mi w głowie! :) a co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 13:19 Wiesz co Carlo , ucieszyłam się widząc , że jesteś :-) Pozdrawiam serdecznie vinja Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 14:25 Dzięki vinjo. Pozdrawiam Cię gorąco i słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 14:24 U mnie też całkiem ok. Wczoraj wróciłam z Kazimierza Dolnego. Było tam cudnie. Pogoda przepiękna. bawiłam sie przednio. Z całego serduszka Cię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fermina84 Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 13:19 Ja, droga Carlo, zaczęłam się niepokoić, ale cieszę się bardzo, że wróciłaś. Pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 14:08 Ja tez pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 14:26 Dzięki cafe.Jak się czujesz? mam nadzieje, że ok. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 14:25 Dzięki za troske. To wzruszające, że ktos sie o mnie martwi. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 14:27 aj szud bi soł laki ... :)tttt Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 14:28 Powinnaś, ale czy jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
patja Carlo... 04.05.04, 14:46 To prawda - dlugo Cie nie bylo, az wszyscy tu zaczeli o Ciebie wypytywac i martwic sie. Dlatego jak inni tez sie bardzo bardzo bardzo ciesze, ze juz jestes. Pozdrowionka i usciski. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Carlo... 04.05.04, 14:48 Dziękuje bardzo. A kto taki o mnie pytał? Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: Carlo... 06.05.04, 11:03 carlabruni napisała: > Dziękuje bardzo. A kto taki o mnie pytał? Ja na pewno. Tęskniło mi sie bez Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Carlo... 06.05.04, 14:31 Dzięki. Jak będe w domu za jakies dwa dni to może pogadamy gdzieś na privie? Co Ty na to? Bardzo gorąco Cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: Carlo... 06.05.04, 11:04 Moze znowu kiedys pogadamy ? :) Jestes super Moze zostaniesz psychoterapeta ja sie pisze na terapie u Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Carlo... 06.05.04, 14:32 Dzięki. Przeczytaj powyższy mój post słonko. Z chęcią z tobą pogadam.Cała przyjemność po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 14:54 W moim sercu zaczął się piąć ku słońcu nikły pęd nadziei... Ana Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 04.05.04, 14:58 Cieszę się, że budzi się w tobie odrobina nadzieji. Trzymaj tak dalej. Mocno Cię ściskam. Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 06.05.04, 12:00 Poluuuuzuj! A zresztą ... Mój cenny pęd i tak dziwnie oklapł. Ana Odpowiedz Link Zgłoś
requiem66 Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 06.05.04, 09:43 Aaaa ... powiem, ze niezle slychac. Zdalam ten upiorny egzamin !!!!!!!!!!!!!!!!! Boszzz ... widze swiatelko w tunelu. Mam nadzieje, ze nie jest to pociag ;) A poza tym... b/z. Spac ... spac ... spac ... Uaaaa ... Pozdrawiam Was wszystkich :*** Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Co tam u Was nowego słychać gwiazdki? 06.05.04, 14:35 Gratulacje z powodu zdanego egzaminu. Mam nadzieje, że zaczęłaś troszeczke bardziej wierzyć w siebie.Pozdrawiam Cię gorąco i życzę wiele sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś