uri_ja 08.05.04, 14:45 ...wszystkim, którzy się martwią, piszę, że żyję, ale bardzo źle się czuję... tym razem skończy się szpitalem. Carlo i Nevado:dzękuję za pocztę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patja Super 08.05.04, 14:47 Dzien dobry Uri... Ciesze sie bardzo, ze juz jestes, bo martwilismy sie o Ciebie. Sciskam Cie mocno i caluje. Mam nadzieje, ze Ci sie szybko polepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Super 08.05.04, 17:17 Cześc Uri. Fajnie, że jesteś. Tak sobie myślę, że może mogłabym Ci jakoś pomóc. Nie wiem czy masz dość sił, ale jeśli tak to może spotkałybyśmy się gdzieś w Łodzi? Może chociaż słownie bym Ci pomogła?Co Ty na to?Jeśli nie to zrozumię. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Super 08.05.04, 17:45 dzięki carlo, ale n czuję się na siłach...w poniedziałek idę do szpitala, mozespotkamy sie jak wyjdę? dam Ci znać! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Super 08.05.04, 18:00 Oki. Daj znać czasami co tam u Ciebie. Spotkamy się po Twoim wyjściu. Obiecuję. Trzymaj sie słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: to ja 08.05.04, 14:49 Uri - jestem z Tobą tak bardzo jak tylko można na tę odległość i przez kabelki!!! trzymaj się dzielnie :) życzę Ci, zeby to paskudztwo szybko odpuściło :) jeśli to będzie możliwe, odzywaj się jakos czasem albo po powrocie ze szpitala, żebyśmy się tu o Ciebie nie matrwili.. zresztą - ja i tak będę :) ściskam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś