Dodaj do ulubionych

Kolejny powod do radości

14.05.04, 18:49
Wprawdzie rano nie czulam sie ok, bo mój facet tak mnie wyprowadził z
równowagi, że aż się poplakała. Na szczęście nie przy nim, wiec o tym nie
wie.Optymistyczne w tym dniu jest to, że zaliczylam fizjologie. Całuje
wszystkich bardzo goraco.
Obserwuj wątek
    • greta_30 a ja sprzedałam projekt :) 15.05.04, 04:47
      opowiem Wam, bo to było czadowe... Jechałam pociągiem do Milanówka do mojej
      Klientki po materiały do strony www, którą dla niej miałam zaprojektować. I
      przez 20 minut narysowałam na kartce taki projekt, że od razu sie spodobał i
      dostałam zaliczkę o jakiej nawet nie śniłam! Oczywiście wydałam połowę w sklepie
      1001 drobiazgów i kupiłam kupę Bardzo Potrzebnych Rzeczy typu: kulki szklane (2
      opakowania za 3,40 sztuka; super wyglądają w słoiku), mydelniczkę z plastiku w
      której są piórka, trzy świeczki pływające żabki (takie zieline i fajowe). na
      dworcu w Wawie kupiłam jeszcze etui do CD za 5 zł i kadzidła. I też jestem
      zadowolona. A co! A dzisiaj przyjeżdza moja Mama i bardzo się cieszę. mam dla
      niej (imieniny): krem przeciwzmarszczkowy, moje zdjęcie smieszne w ramce za 5 zł
      i książkę kucharską. A dla mojej Córy i Jej Opiekunki mam dwie kolorowe maty i
      ręczniczek w tylipany do kuchni. Eh, ta mania... zrujnuję się! Dobrze że
      projekty się sprzedają, bo bym na Centralnym wylądowała.
      pozdrawiam i życzę miłego dnia
      greta
      • greta_30 jest 6ta rano... a ja juz posprzątałam 15.05.04, 06:32
        mieszkanie na przyjazd Mamy. Bardzo mi zależy żeby wsystko było OK. Moja Mama
        miała strasznie gówniane życie (i nie ma już żadnego znaczenia że sama je sobie
        takim uczyniła) i chciałabym żeby się u mnie trochę oszołomiła spokojem,
        równowagą (również finansową, mama biedna jak cholera) i czysttością. Ostatnio
        jak Ją widziałam miałam straszną depresję i doprowadziłam do tego, że wyjechała
        do babci, bo patrzenie na mnie sprawiało Jej ból. Chcę się zrehabilitować!
        Trzymajta kciuki, żebym czegos nie spieprzyła! ;)
        greta
        • carlabruni hallelujah 15.05.04, 15:31
          Dzis też mam cudowny dzień. Byłam na USG tarczycy i okazało się, że jest
          ok.Przyjeżdża dziś do mnie moje kochanie i spędzimy ze sobą dwa dni. Tak się z
          tego ciesze, że aż skaczę ze szczęscia. Módlcie się żebym przed sufitem
          wychamowała hahaaha.
        • roman.giertych Re: jest 6ta rano... a ja juz posprzątałam 15.05.04, 15:33
          Droga Greto jesteś trochę pojebana. Piszesz na forum o 4:30 i o 6:30 rano -
          pewnie z radości zapuściłaś sobie trochę amfy i stąd ten twój ślinotok.
          Narkotyki to największe zło tego świata a ty się z tym obnosisz na forum i
          nawet nie kryjesz się przed swoją córką. Wstyd nam za ciebie.
          • carlabruni Re: jest 6ta rano... a ja juz posprzątałam 15.05.04, 15:37
            Nie widziałam takiego wątku, gdzie greta pisze, że zazywa narkotyki.
            • roman.giertych Re: jest 6ta rano... a ja juz posprzątałam 15.05.04, 15:43
              Greta wypowiada się dość jednoznacznie na forum "Uzależniena" oraz "Zdrowie".
              Epatuje szczególnie amfetaminę jako "energię życia" i "motor napędowy" i
              twierdzi że narkotki i używki zwiększają jej zdolności zarobkowe..... - smutne
              to jest.
              • greta_30 Re: jest 6ta rano... a ja juz posprzątałam 16.05.04, 15:02
                roman.giertych napisał:

> Greta wypowiada się dość jednoznacznie na forum "Uzależniena" oraz "Zdrowie".

Greta_30? Czyli ja? Ciekawe, nigdy nie wchodziłam na te Fora. Może podeślesz mi
                linki, bo może faktycznie jestem już schizofreniczką gubiącą wątki gdzie
                popadnie... Jezu, jesteś jakiś głupi czy jak?
                oburzona na maksa
                greta
          • nevada_blue Re: to się nazywa mania... 15.05.04, 15:39
            i występuje w przebiegu choroby afektywnej dwubiegunowej - na zmianę depresja i
            mania [lub hipomania]
          • greta_30 Re: jest 6ta rano... a ja juz posprzątałam 16.05.04, 09:53
            roman.giertych napisał:

> Droga Greto jesteś trochę pojebana.

Dzięki za miłe słowa. Nie wróżę Ci długiej kariery na tym Forum. Tutaj nie
            kochamy takich prospołecznych zachowań i słowni\ctwa (przynajmniej ja to tępię)

> Piszesz na forum o 4:30 i o 6:30 rano -

No nie, trzymajcie mnie! Nawet we własnym domu se pisać nie mogę, kiedy mam na
            to ochotę? Jezusiczku, co za młot....

> pewnie z radości zapuściłaś sobie trochę amfy i stąd ten twój ślinotok.

Ślinotok? No, ładnie. A amfy, koteczku to nie używam od lat. Wyrosłam. Będą w
            fazkach hipomaniakalnych mam odlot jak po najlepszej jakości kokainie, więc nie
            zaniżaj mi poziomu, Dzieciaczku. I nie muszę zapierdzielać i szukać dilerów, bo
            mi mój przyjaciel umysł, sam takie prezenty strzela. Zazdrościsz, że mam to za
            free? I słusznie! Dzięki temu zaoszczędzam na fajne prezenty dla najbliższych :)

> Narkotyki to największe zło tego świata a ty się z tym obnosisz na forum i
            > nawet nie kryjesz się przed swoją córką. Wstyd nam za ciebie.

Jesteś niedouczony a Twoja empatia jest wielkości łepka szpilki. To ja Ci
            wspólczuję.
            greta
          • greta_30 Re: jest 6ta rano... a ja juz posprzątałam 16.05.04, 15:05
            roman.giertych napisał:

> Wstyd nam za ciebie.

A konkretnie jakim "NAM", bo jeśli jesteś kimś z bliskiego mi otoczenia i chcesz
            mi o czymś powiedzieć, to zrób to prosto w oczy i nie kołuj ludziom na Forum
            faktów. I jeszcze jedno: jeśli faktycznie tak dobrze mnie znasz - to chyba
            powinieneś wiedzieć, że w moim życiu zaszły całkiem realne i namacalne zmiany.
            Nie zdążasz, Robaczku.
            greta - oburzona jeszcze bardziej, bo porozmawiała o Tobie ze Starym i przez
            Ciebie On się wkurzył, że takie matoły jak Ty burzą nasz spokój.
      • carlabruni Re: a ja sprzedałam projekt :) 15.05.04, 15:28
        Greto jak to dobrze, że złe dni odeszły.Ciesz sie tym i nie mysl o tym, że co ś
        cojest złe może powrócić. Poprostu nie mysl o tym.Pozdrawiam juz chyba po raz
        100 hahaha.
    • cptniamo Giertychowi chyba chodziło... 16.05.04, 19:01
      no nie wiem w sumie, ale może popierdolił Ciebie ze mną? To byłoby dziwne, ale
      ja tam w sumie gadam czasem cosik. Może i pisałam że amfa jet fajna? Pieron
      wie... Ostatnio broniłam chyba trawy (rozśmieszyło mnie to, że jakiś
      zdeklarowany przeciwnik napisał o "leceniu do trawy jak ćma do światła", co
      mnie rozbawiło - nie była to najlepsza metafora, no bo do światła to w końcu
      nie jest tak źle dążyć...).
      Well, whatever... nevermind...
      • cptniamo a zresztą nieważne 16.05.04, 19:10
    • cptniamo co zrobić z manią...? 16.05.04, 19:02
      pvek.blog.pl/archiwum/index.php?nid=7033485
      • greta_30 Re: co zrobić z manią...? 16.05.04, 19:21
        cptniamo napisała:

> <a
        href="http://pvek.blog.pl/archiwum/index.php?nid=7033485"target="_blank">pvek.blog.pl/archiwum/index.php?nid=7033485</a>

też to tak często widzę ;)
        greta
        • nevada_blue Re: co zrobić z manią...? 16.05.04, 19:23
          fajne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka