Dodaj do ulubionych

o Grecie_30

16.05.04, 21:18
Czy wiecie że Greta wychodzi za mąż a tymczasem ma już nieślubne dziecko....
i jak tu nie mieć depresji. NIE POPIERAMY TEGO !!!!!
Obserwuj wątek
    • kierowca.autobusu Re: o Grecie_30 16.05.04, 21:20
      Roman, daj spokój. Przecież macie teraz na głowie ważniejsze sprawy, np:
      demonstracje gejów.
    • nevada_blue Re: KRETYN, DEBIL, IDIOTA * 16.05.04, 21:33
      niepotrzebne skreślic..
    • novika7 Re: o Grecie_30 16.05.04, 21:34
      roman.giertych napisał:

> Czy wiecie że Greta wychodzi za mąż a tymczasem ma już nieślubne dziecko....
      > i jak tu nie mieć depresji. NIE POPIERAMY TEGO !!!!!

A KOGO TO OBCHODZI ROMANKU ??????????
    • nevada_blue Re: o Grecie_30 16.05.04, 21:36
      roman.giertych napisał:

i co znaczy MY?? cierpisz na rozdwojenie jaźni?
      a może jest was więcej?
      zwielokrotnienie? uuuu, poważna sprawa.. :|
    • future.schock Re: o Grecie_30 16.05.04, 21:45
      roman.giertych napisał:

Przykro, że wszyscy jesteście z tego powodu w depresji:-)
      Ja popieram i życzymę wszystkiego najlepszego młodym.
      ks.Rydzyk

• greta_30 o czyim Dzicku rozmawiacie? 16.05.04, 21:53
        nie włączyłam ignora, ale już go nie potrzebuję... czuję się tak źle że nie mam
        siły kozaczyć. Moje dziecko jest nieślubne? To prawda ale tylko dla ludzi którzy
        przywiązują wagę do zaślubin przed Panem Bozią. Powiem więcej: moje Dziecko,
        jest nawet nieochszczone i całkiem już świadomie nie przystąpiło do komunii św.
        I co? Zabic się mam, że mnie chrześcijanie w Polsce brzydzą dzięki takim osobom
        jak ten Naje zdżający na mnie na Maxa? Brzydzi mnie każdy fanatyzm! Każda
        nietolerancja! Zabierzcie tego Oszołoma stąd... psuje klimat.
        greta
        • greta_30 a jesli to była kolejna głupia prowokacja... 16.05.04, 21:57
          żeby wyciąnąć szczegóły i smiać się potem z gównianego podstępu 9tak, dokopmy
          leżącemu, a co!) - to UDAŁO SIĘ? Co jeszcze chcesz o mnie wywlec na forum
          publiczne? Że dwóch mężów mnie opuściło: jeden dla heroiny, drugi dla
          super_laski w kabaretkach młodszej (i teraz też mu sie biedna roztyła bez leków
          nawet, hehehe), że brałam heroinę i że urodziłam Dziecko, żeby przeżyć....? No i
          co z tego, że to wiesz? Zobacz co robisz z tą wiedzą. Dupku.
          • zoltanek Re: a jesli to była kolejna głupia prowokacja... 16.05.04, 22:08
            Greto, My opiatowcy musimy trzymać się razem!
            • zoltanek Re: a jesli to była kolejna głupia prowokacja... 16.05.04, 22:13
              teraz dochodze do wniosku, że mogło to źle zabrzmieć, ale nie miałem złych
              zmiarów
            • vinja Re: a jesli to była kolejna głupia prowokacja... 16.05.04, 22:14
              Tak jest , dołączam się , w kupie siła !!!
              • zoltanek Re: a jesli to była kolejna głupia prowokacja... 16.05.04, 22:16
                Witam w klubie! Opiatowcy to najgorsi dewinci, margines społeczeństwa, nawet
                inni narkomani na nich plują. Taki los :((((((((((((((
          • o0oo Re: a jesli to była kolejna głupia prowokacja... 16.05.04, 22:08
            pani Greto doprawdy apeluje o dystans daje sie pani podpuszczac jakiemus
            lekkoduchowi. zrobila mu pani teraz prezent wiekszy niz oczekiwal. to jest
            tylko forum na ktorym kazdy se moze cos skrobnac, i w gruncie rzeczy nie pisze
            on o pani tylko o pani niku i conajwyzej tresciach z nimi powiazanymi.
            • greta_30 Re: a jesli to była kolejna głupia prowokacja... 16.05.04, 22:18
              o0oo napisał:

> pani Greto doprawdy apeluje o dystans daje sie pani podpuszczac jakiemus
              > lekkoduchowi. zrobila mu pani teraz prezent wiekszy niz oczekiwal.

Miałam manię. W definicji manii leży dawanie prezentów. Niech i biedaczkowie sie
              posilą. Ja sie nie wstydzę. Dobry ze mnie Człowiek i nic nikomu złego nigdy nie
              zrobiłam. Nie muszę wstydzić się swojego zycia... Było gówniane, ale jest
              lepsze. I tego się trzymać zamierzam!

> to jest tylko forum na ktorym kazdy se moze cos skrobnac, i w gruncie rzeczy
              nie pisze on o pani tylko o pani niku i conajwyzej tresciach z nimi powiazanymi.

mój nick? dobrany całkiem. Spoko. I dziękuję za troskę :)
              greta
              /bo greta D. to prowokatorska, wyluzowana lesba, czy o co chodzi z tym nickiem?
              bo nie kumam?/
              • o0oo Re: a jesli to była kolejna głupia prowokacja... 16.05.04, 22:23
                z nikiem chodzi o to by odroznila pani forum od zycia, traktuje to chyba pani
                zbyt osobiscie po co do nerwow z zycia dokladac sobie jeszcze wirtualne.
    • abdon Ignorujcie wszystkich Gertychów! 16.05.04, 22:17
      To najlepszy sposób na takich Romanów Giertychów (tego wirtualnego i tego w
      realu) Najlepiej nie odpowoadać na idiotyczne, chamskie zaczepki
      • greta_30 Re: Ignorujcie wszystkich Gertychów! 16.05.04, 22:20
        abdon napisał:

> To najlepszy sposób na takich Romanów Giertychów (tego wirtualnego i tego w
        > realu) Najlepiej nie odpowoadać na idiotyczne, chamskie zaczepki
        a jak to sie robi? ;)
        głupia, głupiutka... dająca się sprowokować bez sensu, greta
        • abdon Re: Ignorujcie wszystkich Gertychów! 16.05.04, 22:25
          greta_30 napisała:

> abdon napisał:
          >
          > > To najlepszy sposób na takich Romanów Giertychów (tego wirtualnego i tego
          > w
          > > realu) Najlepiej nie odpowoadać na idiotyczne, chamskie zaczepki
          > a jak to sie robi? ;)
          > głupia, głupiutka... dająca się sprowokować bez sensu, greta

Trzeba cierpliwie znosić. Jak dureń zobaczy, że brak odzewu, to mu się znudi.
        • bigda Trudna sztuka olewania 16.05.04, 23:55
          Niekiedy zajmuje sie nauka trudnej sztuki olewania. Czesto skutecznie.
          Zapraszam.
    • cptniamo pomylił się biedaczek... 16.05.04, 22:35
      ... ale chyba nie ma forum "paranoja", gdzież miał się przytulić biedaczek?
      Coś mi się widzi, że roman giertych nazywa się Tadeusz Gucik i rozwiesza po
      Krakowie i w okolicach (nawet w Zagórzu!) ogłoszenia robione na kartkach w
      kratkę albo starych papierach i kserowane, z wycinanych literek i rycin z
      międzywojnia, czyli doby antysemityzmu:

"Żydy Sosnowca okradły 200 tys st złotych, córkę helikopterem porwały, dosypują
      codziennie trucizny do jedzenia. Jak żyć? podpis Tadeusz Gucik" i przekserowana
      pieczątka z jakiegoś dokumentu, np z urzędu miasta.

Groźna choroba.
      • vinja romanie.giertychu vel tadeuszu guciku 16.05.04, 23:10
        oświadczam , że się "źle prowadzam" , dziecię pozaślubne posiadam , myśli
        grzesznych z głowy nie odpędzam :-))) , melancholije sobie wmawiam i paryji
        twej niewiernam
        Zejdź więc z Grety bo ONA aniołem przy mnie jest !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka