Dodaj do ulubionych

Do Anety pytanko!

25.05.04, 14:29
Aneta. Używasz maila na gazeta.pl? bo chciałem się Ciebie poradzić jako
lekarza.
A jeśli nie to podaj mi swojego maila. ok?

Obserwuj wątek
    • greta_30 witaj mój Rycerzu w srebrnej zbroi... 25.05.04, 14:33
      cieszę się, że już jesteś. Ty mnie obronisz, co nie?
      love
      greta- już się nie boi ;)
      • zoltanek Re: witaj mój Rycerzu w srebrnej zbroi... 25.05.04, 14:38
        Witaj Greto. Tata mi odłączył internet za kare, tylko nie wiem co takiego złego
        zrobiłem...hmmmm. Siedze w kawiarence. Obronie Cię, ale Greto musisz ustawić
        sobie ignora na Anete, bo jej posty ci szkodzą. Aneta nie dostanie bana na
        forum depresja. Nie dostanie także narazie na naszym forum.

Jak się dzisiaj czujesz? Lepiej niż wczoraj? Kiedy pomalowac Ci szafke?
        Nie dzwoniłem jeszcze do Kukulskiej bo zbieram kase na wizyte. Mama wyjechała,
        a ojciec nie chce mi dać nawet 1zł na coca-cole. Już wymyśliłem 2 ściemy i
        pewnie w ciągu 2 dni wyciągne od niego kase(ale ja jestem perfidny:)).

Kocham Cię Greto!
        • greta_30 Re: witaj mój Rycerzu w srebrnej zbroi... 25.05.04, 18:05
          zoltanek napisał:

> Greto musisz ustawić
          > sobie ignora na Anete, bo jej posty ci szkodzą. Aneta nie dostanie bana na
          > forum depresja. Nie dostanie także narazie na naszym forum.

Mądryś Rycerzu Ty mój. Dumnam! :))))) Masz rację, oszyyyywiście ;)))))
          >
          > Jak się dzisiaj czujesz?

już lepiej, dziękuję, ale było ostro. Ale to najlepsza terapia. Nigdy bym w
          realu nie nazbierała kasy na takie coś.... choćbym wiele razy miała do kompa
          zarobkowo wpaść... i tak bym nie dała rady!

> Kiedy pomalowac Ci szafke?

w czwartek? masz czas?

> Nie dzwoniłem jeszcze do Kukulskiej bo zbieram kase na wizyte.

nie kasa jest problemem - mogłeś zadzwonić. Nie sciemniaj grecie.

> Kocham Cię Greto!
          Ja Ciebie też.

greta - rycerza ma! ;)
          • anieatak Re: witaj mój Rycerzu w srebrnej zbroi... 25.05.04, 18:16
            o widzę że się poparzyli już także obecni na mej łajbie..
            greto miałaś dobre wstawiennictwo od samej viceadmirałowej dostałaś awans..
            żółty się chyba obraził że nie uznałem bezdyskusyjnie naszej wspólnoty umysłów..

chyba ktoś musiał tatce szepnąc co na forumach wypisujesz zoltanek..
            kup mu flaszke to cie odbanuje..

w sumie to ci współczuję zoltanek bo my marynarze to jak wiadomo po jednej w
            każdym porcie..a greta też bezpieczna nie jest szczególnie przed rychło
            planowanym długim rejsem

łącze pozdrowienia
            mat anieatak
            • zoltanek Re: witaj mój Rycerzu w srebrnej zbroi... 25.05.04, 18:29
              nie obraziłem się za brak wspólnoty umysłów, ale zdziwiła mnie Twoja skromność.
              nie wchodziłem na Twoją łajbe bo ona chyba w porcie stoi. nic sie tam nie
              dzieje. odpowiadaj częściej to i załoga sama sie zjawi.

już odbanował, a wystarczyło tylko piwo

i prosze nie porównuj mnie z Gierdychem czy tam Gietrychem. Ja wypowiadam sie
              tylko jako Zoltanek i Ryzykant1(mróczna wersja mnie)
              • anieatak Re: witaj mój Rycerzu w srebrnej zbroi... 25.05.04, 18:33
                zasadnioczo masz racje nie dzieje się za wiele..
                kaowiec by się przydał..
                piwo?to kiepsko się tatus ceni albo miękkie serce ma;)
                ale że ciebie trzeba rosruszywać tom zdziwiony..

a jak ty masz tylko nicki dwa..to ja mam trzy kaktusy wpięte w gorset..heh
                • zoltanek Re: witaj mój Rycerzu w srebrnej zbroi... 25.05.04, 19:13
                  na tym forum tylko 2: Zoltanek i Ryzykant1. Na innych jeszcze: China White, El
                  Magico, Benny Kuleczka, niezżeszony, Pink Panther.

Dlaczego miałbym mieć wiele nicków? A może ty masz taki występek na sumieniu?
                  No powiedz jakie są twoje alternatywne wcielenia?
                  • anieatak Re: witaj mój Rycerzu w srebrnej zbroi... 25.05.04, 19:22
                    zoltanek napisał:

> na tym forum tylko 2: Zoltanek i Ryzykant1. Na innych jeszcze: China White,
                    El
                    > Magico, Benny Kuleczka, niezżeszony, Pink Panther.
                    >
                    > Dlaczego miałbym mieć wiele nicków? A może ty masz taki występek na sumieniu?
                    > No powiedz jakie są twoje alternatywne wcielenia?

dobra nie tłumacz się:)..kiedyś miałem 150 przynajmniej ale z tym skończyłem..
                    chociaż żeby być szczerym to przed wczoraj jednego założyłem sobie nowego..
                    przyznam się w stosownym czasie;
                    ale i tak się mało udzielam na forum..ja juz powiedziałem niemal wszystko co
                    miałem do powiedzenia..a Grecie to o co chodzi?..przecie się nie kłócim! ani
                    nic.
                    • zoltanek Re: witaj mój Rycerzu w srebrnej zbroi... 25.05.04, 19:34
                      Rozmawiamy kulturalnie jak dżentelmeni.

Musiałem się wytłumaczyć bo mnie oskarżyłeś. Widać, że krótko byłeś na
                      hyperreal skoro nie znasz mnie jako El Magico. Swojego czasu pisząc pod tym
                      nickiem zostałem znienawidzony, zbanowany i wygnany z forum.
                      Napewno nie napisałeś jeszcze wszystkiego. I tak zgadne jaki jest twój nowy
                      nick, jeśli tylko będziesz go używał.

Rozszyfrowałem już Mr_Hyde, który wcielił się w Rzeźnie_Nr_5 i Anete znaną
                      również pod nickami An_a1 i Usus.

Ja też sobie zrobie nowy nick. Ciekawe czy zgadniesz IQmanie!
            • greta_30 jak to dobrze że greta z głupia... 25.05.04, 19:12
              na to co sie tu dzieje, Spokój! jeden i drugi niech przestanie.
              Anieatak, wpadę, obiecałam. Na razie nie mogę, ale miło że zapraszasz. mam Cię
              zapamiętanego - nie bój się.
              greta - i spokojnie już Obydwaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka