Dodaj do ulubionych

Mial ktos zasilek rehabilitacyjny??

22.03.12, 14:43
Mam pytanie 21mialam komisje i przyznano mi 6mies zasilku rehabiltacyjnego. wiecie moze jak to jest placone? czy zawsze 1 naste4pnego miesiaca?? 21otrzymalam orzeczenie ze przyznaja wiec niby powinno byc 30dni od tego a tu nadal cisza.. kurcze troche sie boje tam zadzwonic i zapytac
jak oni to placa?
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Mial ktos zasilek rehabilitacyjny?? 22.03.12, 14:48
      w tym orzeczeniu nie jest napisane jak płacą?
      • sunny-bunny Re: Mial ktos zasilek rehabilitacyjny?? 22.03.12, 14:50
        no wlasnie nie pisze ze jest przyznany od 20lutego przez 3m 90% a pozniej nastepne 3 75% i co teraz mam zrobic?? kurcze czekalam na te pieniadze zeby oplacic rate w banku...
        • lucyna_n Re: Mial ktos zasilek rehabilitacyjny?? 22.03.12, 14:54
          nie pozostaje Ci nic innego jak zatelefonować, lub też wysłać jakąś obrotną osobę po uzyskanie informacji. Ja w życiu bym ne umiała załatwić sobei żadnego zasilku ani renty w zusie.
    • e.l.f Re: Mial ktos zasilek rehabilitacyjny?? 22.03.12, 18:20
      ja mam zasiłek przychodzi od 20 do 25 dnia każdego miesiąca, ale najczęściej jest tak że jest koło 25-30.
      • sunny-bunny do e.l.f 23.03.12, 11:50
        Napisz prosze jak dostaniesz bo meega sie denerwuje a pieniadze sa mi potrzebne na juz... nie wiem czy cos nie tak z papierami czy co... powiedz mi a chorobowe dostawalas tez w tym terminie czy zawsze 01.?
        • e.l.f Re: do e.l.f 23.03.12, 18:01
          dostałam wczoraj :)
          Nie z papierami pewnie wszystko ok, ale u nich to nigdy nie jest o czasie, jak składałam wniosek to miałam dostać za 3 miesiące z góry chyba do 1 stycznia a dostałam pod koniec lutego :)
          Nie martw się jak do 30 Ci nie przyjdzie wtedy dzwoń do nich że jeszcze nie ma. A wybrałaś opcję że na konto Ci wpłacają? Bo jeśli nie to lubią czekać na poczcie, bez żadnego zawiadomienia.
          • sunny-bunny Re: do e.l.f 23.03.12, 19:32
            mialo byc na konto cholera a ja nadal nic nie dostalam
            czyli 1 raz mialas poslizg o caly miesiac??
            • czarna_wolga Re: do e.l.f 23.03.12, 20:17
              Ach ech ale szowinistyczny opis
              • sunny-bunny Re: do e.l.f 23.03.12, 21:00
                Nie no co ty...
                Pojawil sie u mnie po rozpadzie 1 malzenstwa i gdyby byl szowinistyczny od razu zarzucila bym dyskryminacje gatunku ludzkiego i przejscie na stronę homoseksualną a tym czasem przygarnelam 2 osobnika plci meskiej i wyszlam za niego za maz ;-)
                Co tylko dowodzi ze moj wpis nie jest szowinistyczny ;-0
                pozdrawiam
                • sunny-bunny poprawka 23.03.12, 21:00
                  mialo byc gatunku meskiego nie ludzkiego ;-)
                  • czarna_wolga Re: poprawka 23.03.12, 21:14
                    Hehe ciekawe dlaczego ja nigdy nie pomyslalbym tak o kobiecie nawet jakby była to piata
                    • lucyna_n Re: poprawka 23.03.12, 21:46
                      widocznie masz ltościwe serduszko
                      • czarna_wolga Re: poprawka 23.03.12, 22:04
                        Nie wiem miękkie czy jakie tam. Św Tomasz pisał: Kobiety są przeznaczone głównie do zaspokajania żądzy mężczyzn. A Kapokrates: Kobiety ze swej natury są przeznaczone do wspólnych uciech.
                        • sunny-bunny Re: poprawka 23.03.12, 22:17
                          To ja pojade pospulstwem filozoficznym czyli ulicznym dowcipem ale ile w nim prawy ;-) ;-)

Dlaczego facet jest jak zapalenie wyrostka robaczkowego?

Powoduje dużo cierpień, a jak się go pozbędziesz,

to okazuje się, że do niczego nie był potrzebny.

A co do stwierdzenia Św Tomcia-nie znal mnie i dlatego takie breednie gadal ha
    • malta_30 Re: Mial ktos zasilek rehabilitacyjny?? 18.07.12, 12:52
      sunny-banny, a ile czasu czekałas na komisje od dnia złozenia wniosku o świadczenie rehabilitacyjne?

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka