sukubus 29.06.04, 21:37 Znacie kogoś godnego polecenia?Najlepiej jednocześnie psychoterapeute. Niby duże miasto uniwersyteckie a trafiam na samą....echh szkoda gadać. Ostatecznie może być nawet prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
222jo Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 30.06.04, 16:49 dr STANISŁAW MAJ SWIETNY PSYCHIATRA, PSYCHOTERAPEUTA I CZŁOWIEK. LENARTOWICZA 14 Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 30.06.04, 16:56 222jo napisała: > dr STANISŁAW MAJ SWIETNY PSYCHIATRA, PSYCHOTERAPEUTA I CZŁOWIEK. LENARTOWICZA 1 > 4 Hahahaha bardzo kurwa śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Maj 29.07.04, 23:48 A w niby czym on taki swietny? Fakt czasem mu sie wyrwala jakas samodzielna opinia, co jest porazka zawodowa na Lenartowicza, ale zeby od razu swietny.Mysle ze poziom jest wyrownany na b. niskiej wysokosci. Ex pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikitikitavi Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! IP: *.autocom.pl 26.08.04, 23:40 uwazajcie na doktora ziębę, jesli jesteście ładnymi młodymi laskami. moja kumpela, taka laska właśnie, chciała umieścić na jego oddziale swoją krewną. ten...ptak próbował ją zerżnąć za to, że te krewną przyjmie, a wszystko w białych rękawiczkach. Umówił się na rozmowe w niedziele, kiedy nie ma personelu, ocieranie, głupkowate sondujące pytania...wszystko bardzo cwanie...Kobiety w wieku poborowym- idźcie wszędzie tylko nie do tego ptaszka, co mysli ptaszkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejski-tumng Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:59 Gość portalu: rikitikitavi napisał(a): > uwazajcie na doktora ziębę, jesli jesteście ładnymi młodymi laskami. moja > kumpela, taka laska właśnie, chciała umieścić na jego oddziale swoją krewną. > ten...ptak próbował ją zerżnąć za to, że te krewną przyjmie, a wszystko w > białych rękawiczkach. Umówił się na rozmowe w niedziele, kiedy nie ma > personelu, ocieranie, głupkowate sondujące pytania...wszystko bardzo > cwanie...Kobiety w wieku poborowym- idźcie wszędzie tylko nie do tego ptaszka, > co mysli ptaszkiem!!! Eeeee tam Freud ten to dopiero rżnął swoje pacjentki.Chwała Profesorom! Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 30.06.04, 18:53 Psychiatra i psychoterapeuta w jednym i do tego dobry...nie za duże wymagania?;)) Ja mogę najwyżej polecić, co omijać łukiem szerokim - a mianowicie: Lenartowicza,Batorego i ogólnie CM UJ en bloc... i szukać na peryferiach. A jak już się znajdzie, to podzielić się tą cenną wiedzą z ogółem. Koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 30.06.04, 20:30 looserka napisała: > A jak już się znajdzie, to podzielić się tą cenną wiedzą z ogółem. Koniecznie! No to ja się podzielę z Tobą.Najlepszy jakiego znam.W życiu czegoś podobnego nie widziałem.Szegóły na priv.Odbierz pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 30.06.04, 21:02 rzeznia_nr_5 napisał: > No to ja się podzielę z Tobą.Najlepszy jakiego znam.W życiu czegoś podobnego > nie widziałem.Szegóły na priv.Odbierz pocztę. > Odebrałam... Przeraziłam się... Koszmary senne zapewnione. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 03.07.04, 19:26 No i widać że w Krakowie nie ma żadnego dobrego psychiatry.Ale za to jak chcesz mocnych wrażeń to mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
krraq Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 03.07.04, 21:33 Słyszałem dobre rzeczy o doktorze Antonim Kępińskim. Jak on nie pomoże, to nikt nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 03.07.04, 21:37 krraq napisał: > Słyszałem dobre rzeczy o doktorze Antonim Kępińskim. Jak on nie pomoże, to nikt > > nie pomoże! No ja też słyszałem.Podobno na salwatorze przyjmuje ale nie wiem która kwatera. Przy nim napewno można się wygadać do woli.On sam niestety nie powie pewnie za wiele bo nie może biedak mówić i to już gdzieś od 34 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 03.07.04, 21:52 Ale napisał kilka ciekawych książek, zawsze można zerknąć. Z umówieniem się na wizytę rzeczywiście miałoby się problem. A szkoda, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 03.07.04, 22:04 another_story napisała: > Ale napisał kilka ciekawych książek, zawsze można zerknąć. Z umówieniem się na > wizytę rzeczywiście miałoby się problem. A szkoda, szkoda. > No szkoda,teraz to tylko takie jacki bomby zostały :-((((( Bleeh... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 03.07.04, 22:23 Prof. Jacek Bomba jest świetnym specjalistą, bystrym i niezwykle inteligentnym człowiekiem. Czasem tylko miewa złe dni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 03.07.04, 22:31 ania.diana napisała: > Prof. Jacek Bomba jest świetnym specjalistą, bystrym i niezwykle inteligentnym > człowiekiem. Czasem tylko miewa złe dni :)) Ależ mam kurwa pecha.5 razy widziałem jego złe dni.A tak poważnie przeróżnych tzw.lekarzy już widziałem ale czegoś takiego jak bomba to nie doświadczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 03.07.04, 23:54 Aleksandrowicz bije wszystkich na głowę pod tym względem ( złych dni oczywiście ) albo specyficznego poczucia humoru, jemu tylko znanemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 03.07.04, 23:59 ania.diana napisała: > Aleksandrowicz bije wszystkich na głowę pod tym względem ( złych dni > oczywiście ) albo specyficznego poczucia humoru, jemu tylko znanemu :) Aleksandrowicz nie jest taki zły.Ryn jest podobno ok i Orwid a Zięba to nie wiem.To tyle z profesorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:00 A jak dobrze znasz prof. Ziębę ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:05 ania.diana napisała: > A jak dobrze znasz prof. Ziębę ? Nie wiem.Jestem umówiony za parę tygodni.Wiesz o nim coś? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:08 Jeśli to wizyta lekarska, to napewno nie zawiedziesz się na tym profesorze. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:10 ania.diana napisała: > Jeśli to wizyta lekarska, to napewno nie zawiedziesz się na tym profesorze. A Ty jesteś kto?pacjentka,studentka,lekarka? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:12 Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie. Niestety. Ale znam się trochę na psychopodobnych rzeczach :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:17 ania.diana napisała: > Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie. No straszliwie tajemnicza jesteś.Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:19 Bo lubię być tajemnicza :)) Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:06 Zięba to taki klon prof.J.B., ja nie polecam!!! W ogóle cała ta psychoterapeutyczna elitka krakowska to przerost formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:10 Owszem zdarzają się niewypały, jak wszędzie. Lecz nie skreślaj tak łatwo wszystkich specjalistów z tej dziedziny. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:16 Wszystkich nie skreślam,mówię tylko o moich doświadczeniach ze "sławami" lokalnej psychiatrii - dobrymi może w pracy naukowej, ale nie w pracy z pacjentem,w którym widzą w najlepszym razie tzw."przypadek",a nie chorego człowieka, który potrzebuje pomocy ( i tu kłania sie wspomniany prof.Kępiński...) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:18 A miałaś może do czynienia z mgr Bierzyńskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:20 ania.diana napisała: > A miałaś może do czynienia z mgr Bierzyńskim ? To ten niby superpsycholog z Lenartowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:24 To ten empatyczny psychoterapeuta z Ośrodka Leczenia Nerwic. Bardzo przyjemny w rozmowach poza gabinetem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:27 ania.diana napisała: > To ten empatyczny psychoterapeuta z Ośrodka Leczenia Nerwic. Bardzo przyjemny w > > rozmowach poza gabinetem. Pacjenci twierdzą inaczej.Poza tym wolę lekarzy medycyny choć psychiatria to w sumie pseudomedycyna ale jednak,psycholog to już kompletna strata kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:30 Widzę, że miałeś jakieś niezbyt miłe doświadczenia z psychologami. Nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:32 ania.diana napisała: > Widzę, że miałeś jakieś niezbyt miłe doświadczenia z psychologami. Nieprawdaż ? Psychologów wogóle nie uznaje.Z resztą nie sa mi do niczego potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:34 Nie myliłam się. Kto tak Cię zawiódł ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:36 ania.diana napisała: > Nie myliłam się. Kto tak Cię zawiódł ? Nikt.Wolę lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:40 ania.diana napisała: > A jaki jest tego powód ? Do jutra czy pojutrza.Idę spać.Powiem Ci jak powiesz kim jesteś(mniej więcej) i skąd Twoje rozeznanie bo skąd moje to już wiesz.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Psycholog 16.11.04, 23:12 lub jeszcze wierzacy w te bajki student-ania.diana - zgadlem?? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: Psycholog 16.11.04, 23:32 Sprawdziłam te "bajki" osobiście, obserwując pracę ludzi z Lenartowicza. To jeden z lepiej działających ośrodków w Polsce. A Ty, co byś tu polecił ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 17.11.04, 00:22 ania.diana napisała: > Sprawdziłam te "bajki" osobiście, obserwując pracę ludzi z Lenartowicza. To > jeden z lepiej działających ośrodków w Polsce. > A Ty, co byś tu polecił ? Czyli jednak studentka.Litości Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 17.11.04, 00:29 frankl44 napisała: > Rzeźnia, popatrz na daty wpisów ! Widzę,te "Psycholog" są świeże,dzisiejsze.Dziwić tylko może że ania.diana i "kolega" po tak długiej przerwie nadają w tym samym czasie.A może ania i kolega......nie to nie mozliwe,nie chce w to wierzyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: Psycholog 17.11.04, 00:31 Tylko nie mów, że posądzasz mnie o zmianę płci. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 17.11.04, 00:33 ania.diana napisała: > Tylko nie mów, że posądzasz mnie o zmianę płci. A skąd się wzięłaś tak tu i nagle,razem z kolegą.Przyznasz że zastanawiające. A płeć Twoja jaka?A skąd miałbym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Psycholog 17.11.04, 00:38 może nie w najmilszych okolicznościach, ale witam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: Psycholog 17.11.04, 00:41 O, witam ! Cieszy mnie, że znów się spotykamy Kierowco. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Psycholog 17.11.04, 00:42 Mnie również, tym bardziej, że nie byłem pewien, czy to Ty, kropka mnie trochę zmyliła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: Psycholog 17.11.04, 00:46 Z tego konta stawiałam pierwsze kroki na tym forum. Dlatego ma nieco inną nazwę, ale i tak wszyscy mogą się łatwo domyślić. Jak tam minął Ci dzisiejszy dzień ? Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Psycholog 17.11.04, 00:47 Pracowicie i jeszcze ni minął, do rana pojeżdżę. A co u Ciebie? Masz wyłączone GG? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 17.11.04, 00:50 kierowca.autobusu napisał: > Masz wyłączone GG? Właśnie.Fajnie jakbyś miała włączone. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: Psycholog 17.11.04, 00:54 Owszem, mam wyłączone. Planowałam już powoli iść spać. Ale bez obaw, jeszcze je włączę w tym tygodniu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: Psycholog 17.11.04, 01:00 Dobranoc, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś porozmawiamy sobie. Pozdrawiam Wszystkich, annadiana. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 17.11.04, 01:02 ania.diana napisała: > Dobranoc, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś porozmawiamy sobie. > Pozdrawiam Wszystkich, > annadiana. Papapapa i ciebie pozdrawiamy,znickaj.A pogaduchy to na GG. Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Psycholog 17.11.04, 01:04 Rzeźnia, nie wczuwaj sie tak w rolę cerbera. Za późno na to. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 17.11.04, 01:06 kierowca.autobusu napisał: > Rzeźnia, nie wczuwaj sie tak w rolę cerbera. Za późno na to. Ja się w nic nie wczuwam.Nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 17.11.04, 00:58 ania.diana napisała: > Owszem, mam wyłączone. Planowałam już powoli iść spać.Ale bez obaw,jeszcze je > włączę w tym tygodniu. > :) I słusznie co na priv to nie na forum.To nie czat.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: Psycholog 17.11.04, 00:56 A u mnie też jakoś zeszło w pracy. Dziś akurat było wyjątkowo krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 17.11.04, 00:42 Cze Kierowco,ja reczywiście ostatnio mocno zboczyłem z trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Psycholog 17.11.04, 00:44 Cześć Rzeźnia, zimno jest to i silnik się długo rozgrzewa, a wtedy o wypadanie z rozkładu nie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: Psycholog 18.11.04, 20:27 Spiskowa teoria dziejow?Tak jestesmy ta sama osoba, z ostrym przypadkie schizofreni - i robimy to specjalnie z nudow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 18.11.04, 20:47 kolegadryndryn napisała: > Spiskowa teoria dziejow?Tak jestesmy ta sama osoba, z ostrym przypadkie > schizofreni - i robimy to specjalnie z nudow:))) Widzę że ci coraz gorzej.I ciągle pie..sz o tej Romejko czy jak jej tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: Psycholog 18.11.04, 20:23 Ania skoro tak piszesz to znaczy ze tak byc musi, ale oswiec mnie ciemnego jakie fakty/przeslanki powoduja ze Lenartowcza z weneckimi lustrami i celebrujacymi regule milczenia terapeutami "To jeden z lepiej działających ośrodków w Polsce."Czy w tych gorszych objawy z jakimi pacjent sie zglasza na lecznie po pracy terapeutow sie nasilaja- na Lenartowicza tez byly takie (czeste) przypadki. Np. ja osobicie po kontaktach z Romeyko senior. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: Psycholog 18.11.04, 21:21 Kolegodryndryn, widzę, że zraziłeś się do całego ośrodka po Twoich kontaktach z Romeyko. Czy nie jest to aby błąd nadmiernej generalizacji ? Na podstawie jednej osoby wnioskujesz o całej placówce, o pracy wszystkich terapeutów tam zatrudnionych. Nie znam dokładnie pani R. ani jej warsztatu pracy. Znam natomiast inne osoby z tamtego miejsca. Bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie ( i nie tylko na mnie ) pan mgr Bierzyński. To fachowiec w każdym calu. Owszem, ma swoje wady (jak każdy), ale trudno spotkać kogoś tak zaangażowanego w swoją pracę,na jej efekty. Absolutnie nie mogę się zgodzić z argumentem wielbienia całkowitego milczenia terapeutów podczas spotkań leczniczych. To nie jest oddział zorientowany wyłącznie psychoanalitycznie, ale dobierający metody do rodzaju zaburzeń konkretnego pacjenta. I tak np. do leczenia zaburzeń depresyjnych preferowane jest podejście poznawcze, zaś schorzenia lękowe ( nerwicowe) bardziej nadają się do pracy w nurcie psychodynamicznym. Powinieneś także wiedzieć, że w każdym ośrodku zdarzają się przypadki pogorszenia objawowego u pacjentów. A z tego co się orientuję, w tym ośrodku zdecydowanie przeważają "wyzdrowienia" lub "znaczne poprawy objawowe", co nie oznacza wszakże nieistnienia osób, które nie są zadowolone z końcowych efektów leczenia. Niezadowolenie nie musi jednak oznaczać braku jakiejkolwiek zmiany w kierunku wyzdrowienia. Pozdrawiam, annadiana Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: Psycholog 18.11.04, 21:24 Oczywiście miało być "zważającego na jej ( czyli swojej pracy) efekty" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Psycholog 18.11.04, 21:29 ania.diana napisała: > Oczywiście miało być "zważającego na jej ( czyli swojej pracy) efekty" > > pzdr Po prostu kolega jest złym pacjentem i nie chce się leczyć. _____________________________________________ Rzeznia(...)Teraz widzę,że jesteś chamem, niebezpiecznym psychopatycznym pełnym okrucieństwa,pozbawionym najlepszych z ludzkich uczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:20 looserka napisała: > Wszystkich nie skreślam,mówię tylko o moich doświadczeniach ze "sławami" > lokalnej psychiatrii - dobrymi może w pracy naukowej, ale nie w pracy z > pacjentem,w którym widzą w najlepszym razie tzw."przypadek",a nie chorego > człowieka, który potrzebuje pomocy ( i tu kłania sie wspomniany > prof.Kępiński...) Same cioty ;-) ale chętnie bym dorwał Orwid ewentualnie De Barbaro ale nie wiem gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:22 Najlepiej w klinice na ul. Kopernika 21 a . Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:25 ania.diana napisała: > Najlepiej w klinice na ul. Kopernika 21 a . Zapomnij o klinice(tam nic bym nie dorwał) chyba że o jej skomercjalizowanej wersji czyli batorego 3.Ale wspomnianych tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:28 Zadam podstawowe pytanie. A po co chcesz ich dorwać ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:31 ania.diana napisała: > Zadam podstawowe pytanie. A po co chcesz ich dorwać ? Normalnie,zwykła wizyta lekarska.zwłaszcza na orwid mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.diana Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:33 Prof.Orwid jest już na emeryturze. Ciężko będzie umówić się na wizytę u niej. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:35 rzeznia_nr_5 napisał: > Normalnie,zwykła wizyta lekarska.zwłaszcza na orwid mi zależy. Jeśli chodzi o gówniarstwo, jest naprawdę dobra. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:37 aneta10ta napisała: > Jeśli chodzi o gówniarstwo, jest naprawdę dobra. > Aneta No maybe ona od dzieci i młodzieży jest Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:12 looserka napisała: > Zięba to taki klon prof.J.B., ja nie polecam!!! No weż mnie nie dobijaj.Powiedz coś optymistycznego,COKOLWIEK!Może być na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 00:33 rzeznia_nr_5 napisał: > looserka napisała: > > > Zięba to taki klon prof.J.B., ja nie polecam!!! > > > No weż mnie nie dobijaj.Powiedz coś optymistycznego,COKOLWIEK!Może być na priv. Optymistycznego, mówisz? No to mogę Ci zapodać jedynie taki temacik - nawet jesli dany psychotearpeuta nie pomoże 99% swoich pacjentów, to zawsze znajdzie się tem 1%, którzy z wdzięcznoći będa go wspominac do końca dni swoich, bo w końcu psychoterapia to nie tylko rzetelna wiedza i doświadczenie, ale także kwestia osobowości - trochę jak w związku: albo zaiskrzy, albo nie:))... Zawsze możesz założyć, że będziesz należał do tego procenta zadowolonych. To byłoby tyle optymistycznego, bo o prof.Ziębie opinię nieszczególna słyszałam także od osób hmmm..."z kręgów". Powodzenia i napisz jak było! Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 29.07.04, 23:52 Polecam Romeyko seniorke, do tej pory cholery zapomniec nie moge, ludzie na terapii mysleli ze sie pobijemy- sucz. Odpowiedz Link Zgłoś
foteks Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 04.07.04, 17:44 dr. Ziemba przyjmuje w szpitalu psychiatrycznym Kopernika 21 Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 06.07.04, 01:38 foteks napisał: > dr. Ziemba przyjmuje w szpitalu psychiatrycznym Kopernika 21 No to jest ogólnie wiadome,nawet tam jest ordynatorem(klinika p.dorosłych) i chyba dyrektorem całego szpitala uniwersyteckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: PSYCHIATRA W KRAKOWIE! 27.08.04, 15:02 A tak w ogóle Rzeźnia, byłeś już u tego Zięby? Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Cioty?? 16.11.04, 23:20 Rzeznia sie najpierw z lekarzem przespac musi aby stwierdzic czy ten przypadkiem ciota nie jest.A z czestych zmian i wyrazanych opini widac ze rozeznanie w preferencjach swiatka ma- brawo tak dalej. Jena wizyta i nastepna ciota do golenia.Jak fajnie miec depresje- co by Ci zostalo jak bys tego nie mial? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Cioty?? 16.11.04, 23:32 kolegadryndryn napisała: > Rzeznia sie najpierw z lekarzem przespac musi aby stwierdzic czy ten > przypadkiem ciota nie jest.A z czestych zmian i wyrazanych opini widac ze > rozeznanie w preferencjach swiatka ma- brawo tak dalej. Jena wizyta i nastepna > ciota do golenia.Jak fajnie miec depresje- co by Ci zostalo jak bys tego nie > mial? Ale ci się bucu przypomniało.Takie stare odgrzebujesz.Że też ci się chciało. Widać jakiś uraz masz do mnie,tyle miesięcy cię to gnębiło i wykopałeś z czeluści forum.Moje gratulacje.Pozdrów swą drogą koleżankę.Jakoś choć to tylko forum i anonimowe nicki do niej miałem jakąś sympatie i szacuneczek, w przeciwieństwie do ciebie.A czemu tak?Cholera wie....i nie myśl tyle o ciotach mechanizm projekcji,rozumiesz na pewno.Zyczę przystojnego i skutecznego terapeuty dla twych dolegliwości hehe.Naprawdę wzruszyłeś mnie że sprzed tylu mięsięcy cchciało ci się grzebać w wyszukiwarce i od razu atak na mnie. Nie myśl tyle o Rzeźni. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Ha ha ha 16.11.04, 23:53 Alez jestes nerwowy i tak latwo sie wzruszasz a ze piszesz o projekcji to daje do myslenie i jest takie nie macho! Strasznie sobie pochlebiasz, ze uzyje zwrotu z Twojego slownika "BUCU", atak nie byl personalny a odnosil sie do tematyki Twojego jak wielu poprzednich bezsensownego posta.A ze mnie tu dosc dlugo nie bylo to sobie to z Twoim niestety udzialem odswiezylem.Dzieki za zyczenia dla mnie i dryndrynia- tak skuteczny i przystojny (a moze na odowrot) psychoterapeuta by nam sie przydal, a jako ze stracilismy wiare w terapie mysle ze znalezli bysmy dla niego inne zastosowanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
frankl44 Re: Ha ha ha 17.11.04, 00:07 Drogi Kolego ! Nie obrażaj w taki sposób Rzeźni. Jego posty są tu potrzebne. Czasami miewa złośliwe uwagi, nie przeczę. Ale zdarzają sie sytuacje, gdy nieprzyjemne spostrzeżenia odnoszą większy skutek niż rozczulanie się bez końca. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Ha ha ha 17.11.04, 00:14 frankl44 napisała: > Drogi Kolego ! > Nie obrażaj w taki sposób Rzeźni. Jego posty są tu potrzebne. Czasami miewa > złośliwe uwagi, nie przeczę. Ale zdarzają sie sytuacje, gdy nieprzyjemne > spostrzeżenia odnoszą większy skutek niż rozczulanie się bez końca. Dzięki Frankl44 ale "kolega" to inna bajka,taka stara wiara,biedny gościu. Sprzed miesięcy i to dobrych.Ale widać to właśnie Ja tak utkwiłem mu w pamięci, Kolego może jeszcze chcesz podyskutować o tym wątku z Seksuologii? Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Po tylu miesiacach 17.11.04, 09:36 i jszcze boli, jak wrazliwa dusza, no tak ale blamaz i wyglup byl spektakularny. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Po tylu miesiacach 17.11.04, 15:38 kolegadryndryn napisała: > i jszcze boli, jak wrazliwa dusza, no tak ale blamaz i wyglup byl spektakularny > . Czyli jednak chcesz?Serio nie masz z kim pogadać? Odpowiedz Link Zgłoś