Dodaj do ulubionych

bardzo zle samopoczucie po aromasinie.

16.10.12, 21:34
wczoraj wzialem 1 tabl aromasinu jako dodatek do stacka odchudzajacego i kurde po paru godzinach bardzo zle sie poczulem, jakbym zapasci dostawal, zimno, poty , drgawki,mysli samobojcze ,depresja jakas,zero pompy i motywacji,zyly pochowaly sie, i nawet podwojna dawka efedryny z kofeina nie pomogły,, czy dodanie kilku tabletek szybko dzialajacego testosteronu -undestor-cos pomoze teraz , bo trzyma mnie caly czas ,samopoczucie tak zle ze mam ochote podciac se zyly, a przeciez aromasin podnosi igf 1 i tescia
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: bardzo zle samopoczucie po aromasinie. 16.10.12, 21:51
      z ciekawości sprawdzilam co to za specyfik, i gdzie mnie zaniosło, otóż na jakies forum dla koksujących (taks ię kiedyś mowiło teraz to nei wiem) na ktorym przysięgam nie zrozumiałam ani jednego zdania a forum było po polsku.

Dla unaocznienia cytat z jednego z wpisów

"w sumie to za dobrze się nie odblokowałem, mimo książkowego odbloku czułem że organizm jest zablokowany"

normalnie czad.
    • lucyna_n Re: bardzo zle samopoczucie po aromasinie. 16.10.12, 21:53
      a tak na poważnie, skutki mogą być nieciekawe, nie raz nie dwa pisali, mowili o ludziach którzy pod wpływem anabolików popełniali samobójstwo, lub mieli atak serca czy udar.
      Jeżeli naprawdę tak źle się czujesz to chyba powinieneś jak najszybciej do lekarza, bo coś mi to na żart nie bardzo wygląda.
      • inny123456 Re: bardzo zle samopoczucie po aromasinie. 16.10.12, 22:51
        to nie sterydy, aromasin to inhibitor aromatazy, blokuje kobiece hormony- estrogeny w meskim ciele
        • lucyna_n Re: bardzo zle samopoczucie po aromasinie. 16.10.12, 23:14
          rozumiem, ale przypuszczam że to biorą ludzie na siłowniach w celu łagodzenia zapewne skutków ubocznych innych specyfików, lub podniesienia poziomu testosteronu czy czegoś w tym rodzaju. Nie wiem z jakiego powodu Ty wziąleś ten lek , czy zrobileś to z polecenia lekarza czy z jakiegoś innego powodu, ale jeżeli masz tak nasilone objawy jak opisujesz to tak czy siak chyba musisz iść z tym do lekarza, bo to naprawdę nie brzmi dobrze.

Tutaj raczej nikt nie ma doświadczenia z tym lekiem, i nkt Ci nie powie czy to samo minie i kiedy. Lepiej nie ryzykuj. Z hormonami wogóle nie ma żartów, można naprawdę mieć niezle jazdy i nie zawsze mijają w momencie kiedy lek już nie działa bezpośrednio.
          • amanita_verna !! 17.10.12, 12:21
            Wskazania do stosowania:
            Produkt Aromasin jest wskazany w leczeniu uzupełniającym u kobiet po menopauzie z inwazyjnym wczesnym rakiem piersi z obecnością receptorów estrogenowych po 2-3 latach początkowego leczenia uzupełniającego tamoksyfenem.

Produkt Aromasin jest wskazany w leczeniu zaawansowanego raka piersi u kobiet w okresie naturalnego lub wywołanego leczeniem stanu po menopauzie, u których choroba uległa postępowi po zastosowaniu terapii antyestrogenowej. Nie wykazano skuteczności produktu Aromasin u pacjentek, u których nie wykryto receptorów estrogenowych w komórkach guza
            • inny123456 Re: !! 18.10.12, 22:15
              kurcze ja nie mam raka tylko biore go na odchudzanie gdyz estrogeny powoduje retencje wody i tluszczu
              • lucyna_n Re: !! 18.10.12, 22:26

Tak z ciekawości nadal łykasz czy masz już dość tego samopoczucia? a może jednak poszedłeś do lekarza?
                • spokoloko123456 Re: !! 20.10.12, 22:57
                  kulturysci to idioci
                  • lucyna_n Re: !! 21.10.12, 15:14
                    mnie się tam ich wypowiedzi bardzo podobały, takie słowne science fiction.
                    • inny123456 Re: !! 22.10.12, 22:01
                      widzisz jestes laikiem w tych sprawach i nie rozumiesz nic
                      • lucyna_n Re: !! 22.10.12, 22:34
                        no chwała perunowi to jedno wariactwo mnie ominęło, nie uprawiam kulturystyki.
                        a jak tam samopoczucie? łykasz sobie nadal ryzykując zdrowiem czy jednak poszedłeś po rozum do głowy albo lekarza?
                      • evee1 Re: !! 24.10.12, 02:34
                        A co tu jest do rozumienia? W pogoni za rzekomo pieknym cialem (rzekomo, bo podoba sie ono chyba tylko wspol-kulturystom) niszczysz sobie zdrowie. Ale to Twoj wybor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka