Dodaj do ulubionych

PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE...

09.08.04, 10:35
Ludki chciałam wam powiedziec i prosze was o nie reagowania na posty jezusa
chrystusa(czasem ma on tez inne osmieszajace sie nicki)...to ktos kto
penetrował juz nie jedno forum i na zadnym nie osiagnął swojego celu swymi
głupawymi docinkami...wszedzie szuka absurdalnych argumentów by tym wywołac
burze wsród forumowiczów. Ten wątek o lenistwie jest naprawde smieszny i
wierzcie mi ze szkoda nawet waszego zachodu byscie czytali takie -nawet nie
wiem jak to nazwac..."coś".
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE... 09.08.04, 10:38
      to po co sie dopisywalas do tego watku jako jedyna chyba podejmujac z nim rzeczowa polemike?
    • lucyna_n Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE... 09.08.04, 10:39
      jakie sa te inne nicki?
    • sabeena Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE... 09.08.04, 12:08
      kiskil-lilla napisała:

> Ludki chciałam wam powiedziec i prosze was o nie reagowania na posty jezusa
      > chrystusa

Jedyną "reakcją" na post tego czesanego w ząbek pseudozbawiciela byla Twoja
      reakcja. Cała reszta to były "docinki" - inaczej mówiąc szyderstwa, pokazujące
      że czytający nie zamierzają dyskutować z idiotą, ale pobawić się trochę jego
      kosztem. Ja osobiście w czasie wymiany zdań kilka razy serdecznie się
      roześmiałam, i guzik mnie obchodzi, czy to dlatego że miałam okazję obcować z
      rzeczami czystej wody zabawnymi, czy dlatego, że trafił się na forum półmózg, z
      którego można się pośmiać.

> penetrował juz nie jedno forum i na zadnym nie osiagnął swojego celu swymi
      > głupawymi docinkami...wszedzie szuka absurdalnych argumentów by tym wywołac
      > burze wsród forumowiczów. Ten wątek o lenistwie jest naprawde smieszny i
      > wierzcie mi ze szkoda nawet waszego zachodu byscie czytali takie -nawet nie
      > wiem jak to nazwac..."coś".

Ja tam burzy wśród forumowiczów aż do czasu Twojej wypowiedzi w wątku
      pseudojezuska i założenia osobnego wątku, nie zanotowałam. A i teraz wzdragam
      się przed nazwaniem tego burzą. Ale święta racja, jeśli człowiek będzie
      reagował poważnie i nie szyderczo na wystąpienia takich żałosnych manipulatorów
      (bo kunsztu to szanowny zbawiciel w tej materii nie osiągnął, i ja mu szczerze
      mówiąc już nie wróżę takowego) to niedobrze. W takim razie tym więcej nie
      rozumiem Twojego wystąpienia, może poza ostrzeżeniem że jezusek pojawia się pod
      innymi nickami, ale w takim układzie to ja poproszę konkrety, czyli wyżej
      wymienione nicki. Poza tym, to Twój post jest idealnym zaprzeczeniem idei,
      którą proponujesz. Równie dobrze możnaby nazwać ten wątek "pokażę Wam, w jaki
      sposób nie należy reagować na prowocyjne posty niejakiego jezusa chrystusa".
      Tyle w tej materii.
      S.
      • lucyna_n Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE... 09.08.04, 12:17
        Sabeena, jestes w porzo:))
        gdyby byla tu Greta tobys juz niejednego browara miala:)
        narazie masz ode mnie kredki z misiem:)
        • sabeena Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE... 09.08.04, 12:19
          :)))))
          Na kredki skuszę się z równie wielką chęcia, z jaką skusiłabym się na browara!
          Byle nie takie komunistyczne świecówki ;)
          Pozdrawiam, S.
          • lucyna_n Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE... 09.08.04, 12:26
            To Ty mloda jestes, jak nie znasz kredek z misiem:)
            • sabeena Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE... 09.08.04, 12:39
              No, dość młoda, fakt ale bez przesady :). Na kredki z misiem mogłam się
              załapać w tak głębokim dzieciństwie, że ich nie pamiętam. A poza tym to moje
              twórcze produkcje odbywały się przy udziale podwędzanych tatusiowi
              zagramanicznych flamastrów i pasteli podwędzanych babci malarce ;) więc z
              kredkami peerelowskimi miałam niewiele do czynienia, te świecówki to mi się
              wryły w pamięć jako drastyczny przeskok między dostępnym mi z racji posiadania
              babci malarki arsenałem środków technicznych a tym, co można było znaleźć w
              sklepie. Pamiętam, że jakimiś kredkami peerelowskimi operowałam w przedszkolu,
              ale ni dudu nie pamiętam jakimi.
              Pozdrawiam, S.
              • kiskil-lilla Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE... 09.08.04, 14:58
                rozumiem wasze reakcje ale jest na tym forum duzo ludzi którzy nie bawiac sie
                kosztem jezusa chrystusa naprawde denerwuja sie takimi wypowiedziami(jego
                postami) co wkurza dosłownie.
                • sabeena Re: PROSZĘ WSZYSTKICH O PRZECZYTANIE... 09.08.04, 15:28
                  U gory jest taka ikonka z koszem. Jak w nia kliknac, to sie pojawia glos ujemny
                  przy watku. Jak bedzie duzo glosow ujemnych to sie moze jakis moderator
                  zainteresuje. Nie trzeba nawet nic dopisywac do watku, wystarczy kliknac.
                  Polecam wszystkim zdenerwowanym, jak mnie sie cos nie podoba to klikam w kosz i
                  z zainteresowaniem patrze jak liczba glosow ujemnych rosnie. Proponuje podobna
                  procedure przy watku jezusa.
                  Pozdro
                  S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka