jacekijacek 30.08.04, 14:30 Cześć Szukam w Wa-wie terapeuty stosującego terapie regresywną. Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: Terapia regresywna 30.08.04, 14:37 jacekijacek napisał: > Cześć > > Szukam w Wa-wie terapeuty stosującego terapie regresywną. > > Pozdrawiam Jacek Czyli jaką ? Odpowiedz Link Zgłoś
beekeeper Re: Terapia regresywna 31.08.04, 12:17 > czyli regresywną aaa, to zmienia postać rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Terapia regresywna 31.08.04, 15:39 jacekijacek napisał: > czyli regresywną > > Pozdrawiam No to trzeba było tak od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Terapia regresywna 31.08.04, 20:55 ki diabel ta regresywna?? cofanie sie wstecz czy jak? nigdy o takiej nie slyszalam? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Terapia regresywna 31.08.04, 20:57 lucyna_n napisała: > ki diabel ta regresywna?? cofanie sie wstecz czy jak? Dokładnie tak - nawet aż do poprzednich wcieleń. No, nie żartuję! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Terapia regresywna 31.08.04, 20:59 serio to do magika trzeba chodzic? czy guru? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Terapia regresywna 31.08.04, 21:11 To zależy od światopoglądu terapeuty,a także wiary no i fantazji pacjenta. Generalnie to cofa się do wczesnego dzieciństwa, okresu niemowlęctwa, okresu płodowego, a niektórzy wędrują nagle kilkaset lat wstecz.... Dziwnym zbiegiem okoliczności wczoraj rozmawiałam ze znajomą właśnie o regresingu - uwaga, to nie hipnoza! Najgorsze co może się zdarzyć, to dostać się w łapy niedouczonego "tyrapeuty", który Cię "zregresuje", a potem zabraknie mu sił lub umiejętności, aby pacjenta cofnąć do "tu i teraz". Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Terapia regresywna 31.08.04, 21:14 ale po co to robic? Brzmi szarlatanersko a w najlepszym razie zahacza o wykleta juz dzis psychoanalize. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Terapia regresywna 31.08.04, 21:17 Wrzuciłam własnie w wyszukiwarkę "terapię regresywną" - jest sporo informacji w necie na ten temat, nawet adresy gabinetów. Ale to chyba nie dla ludzi chorych... Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Terapia regresywna 31.08.04, 21:20 Co by sobie świadomośc poszerzyć...rozwiązać to i owo nierozwiązane...dowiedziec się czegos nowego o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Terapia regresywna 31.08.04, 21:17 zahacza, ale slabo. terapia regresywna opiera sie na bajkach, co samo w sobie moze byc pomocne, kiedy terapeuta umie zamknac figure i przelozyc ja na doswiadczenie pacjenta. to lepsze od psychoanalizy, bo ta opiera sie na bajeczce falszywej z zalozenia. cheers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacejijacek Re: Terapia regresywna IP: 82.177.8.* 01.09.04, 21:14 Chyba nie trafiłem w forum. Sorry ale dle mnie jesteście ...... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Terapia regresywna 01.09.04, 21:19 Gość portalu: jacejijacek napisał(a): > Chyba nie trafiłem w forum. Sorry ale dle mnie jesteście ...... A ty dla nas jesteś...... Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Terapia regresywna 01.09.04, 21:57 No, to bardzo milo. Bede tesknil i przepracowywal zalobe ze swoim psychem Odpowiedz Link Zgłoś
wujek-dobra.rada Re: Terapia regresywna 01.09.04, 22:57 tu sprobuj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21056 Odpowiedz Link Zgłoś