Dodaj do ulubionych

psychiatra

09.09.04, 07:38
Chyba powinienem isc do psychiatry ale jakos nie moge sie przelamac i zebrac,
a wszystko powoli lecz skutecznie sie wali.Nie wiem co to moze byc ale
wszystkim sie bardzo przejmuje. Caly czas mysle o tym zeby co robie zle i
nie potrafie sie skupic na niczym innym.Mam raz ochote skonczyc ze soba, a
zaraz chce bardzo zyc dalej.Nie wiem ile jeszcze tak pociagne bo to trwa juz
kilka miesiecy.Moze ktos zna jkiegos dobrego psychiatre z gdanska?
Czuje ze sam se z tym wszystkim nie poradze, a musze.
Obserwuj wątek
    • kamila551 Re: psychiatra 09.09.04, 08:32
      nA zABIM Kruka przychodnia esulap,lekarka nazywa sie Beata Januszewska- tel 305-
      10-35-idz smialo do niej fajna lekarz,tylko wczesniej musisz sie
      zarejstrowac,bo do niej jest pelno ludzi.POZD>
      • zupelnienikt Re: psychiatra 09.09.04, 10:20
        dziekuje ci juz sie umowilem ,tylko troche inny jest ten numer 320 35 10,reszta
        sie zgadza.Jeszcze musze wytrzymac do wizyty 2 tyg.
        • kamila551 Re: psychiatra 09.09.04, 14:53
          cZYZBYM SIE POMYLILA-mozliwe,ale jak widze to sobie poradziles,zobaczysz
          niebedziesz zalowal bo to super babka,ja mam wizyte na 20 wrzesnia a ty?POZD>
          • zupelnienikt Re: psychiatra 09.09.04, 20:40
            Ja wlasnie sie tez na 20tego umowilem.Ale nie wiem mam troche opory przed ta
            wizyta czsam mysle ze se sam dam rade. jeszcze kupa czasu i duzo sie moze
            zmienic.
            • kamila551 Re: psychiatra 09.09.04, 20:54
              Ja tez przezywalam,bo balam sie ze tam niedojade,ja do Gdanska mam 20-minut
              jazdy a zmoja nerwica lekowa i agorofobia to bylo cos niemozliwego,leczylam sie
              u nas w przychodni,okropni lekarze wogole szkoda pisac,az trafilam do tej
              lekarki bylam zdziwiona ze psychiatra moze byc taka normalna i wyslucha
              doradzi,mowila ze wrazie czego moge do niej zadzwonic,to sie czesto nie zdarza
              taka lekarka.Sproboj jej wszystko opowiedziec ona bedzie wiedziec czy jest
              potrzebne leczenie czy nie.POZDROWIENIA>
              • zupelnienikt Re: psychiatra 09.09.04, 21:22
                Na razie jest ok, ciesze sie ze tam zadzwonilem,czuje sie tak jakbym zrzucil z
                siebie czesc jakiegos ciezaru.Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
                • kamila551 Re: psychiatra 09.09.04, 21:33
                  a zobaczysz jak z nia pogadasz jaka bedzie ulga-powodzenia.Do 20 moze sie
                  spotkamy w poczekalni kto wie czesc.
                  • zupelnienikt Re: psychiatra 23.09.04, 07:42
                    Bylem tam i nie bylo tak zle jak myslalem.Chociaz z poczekalni jeszcze chcialem
                    uciec ale w koncu doszedlem do wniosku ze i tak juz nie mam nic do stracenia i
                    zostalem.Dostalem jakies tabletki i troche nadziei ze bedzie lepiej.
                    Dziekuje Ci za ten adres.
                    pozdrawiam
                    • kamila551 Re: psychiatra 23.09.04, 13:45
                      Czesc
                      No to pierwsze koty za ploty,przed ta pierwsza wizyta zawsze tak jest,bo nie
                      wiesz jaki lekarz i czego mozesz oczekiwac to zrozumiale ja mialam to
                      samo,balam sie strasznie,no a teraz luzik wiem ze z nia moge pogadac o
                      wszystkim.Jak bys mogl to napisz jakie przepisala Ci tabletki,i czy byles z
                      niej zadowolony.Ale ze mnie ciekawska!!!! pozd.
                      • zupelnienikt Re: psychiatra 24.09.04, 07:53
                        Dostalem efectin i xanax.Troche sie zle czuje po tym ale jakos ujdzie.Jestem
                        zadowolony ze wogole poszedlem,a tak to nie mam porownania ale chyba ok bo
                        mimo wszystko jakos luzno mi sie rozmawialo.
                        Nastepnym razem ide 11pazdz.
                        papa
    • Gość: misiek Re: psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:39
      Zobacz poczte kolego!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka