Dodaj do ulubionych

do ekspertów

25.02.15, 12:18
sugerował bym wymianę ew usunięcie zdjęć państa twarzy, nie wywierają pozytywnego wrażenia, nie wiem czemu ale patrząc ma się uczucia mieszane. Są pozbawione emocji.
drugie pytanie: jaka jest właściwie państwa rola na forum. odpowiadacie na wątki sprzed kilku lat, kiedy tych osób juz tu nie ma więc po co im radzić.Wszsytkie rady wydaja się podobne do siebie brakuje indywidualnego podejścia.
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: do ekspertów 25.02.15, 13:44
      zdjęcia stoją do siebie "plecami" dlatego ma się wrażenie "wrogości" jakby ludzie ze zdjęć się nie lubili, ciekawe czy po zamianie ich miejscami to wrażenie by zniknęło? Jak się patrzy na zdjęcia osobno to są raczej neutralne. Pani trochę smutna, trochę niezadowolona, pan uśmiecha się tajemniczo, acz nieco niepokojąco :D
      • ragnarv Re: do ekspertów 25.02.15, 15:58
        osobno tez są nieprzyjazne.
        • lucyna_n Re: do ekspertów 25.02.15, 16:48
          eee, to tylko fotki, ja na fotkach wyglądam jak anioł a zobacz jaka jestem zołza.
          • ewcia74.pl Re: do ekspertów 25.02.15, 17:33
            Hahaha...to prawda, to tylko zdjecia.
            Nie kazdy jest fotogeniczny co nie znaczy ze jest fajnym i milym czlowiekiem.
            Duzo tez zalezy od fotografa.
            Ja 2 m- ce temu robilam zdjecia do paszportu, fotograf byl tak beznadziejny, uzyl jakiegos tandetnego programu, ze wyszlam z rózowa cera i xiemnymi wlosami a jestem ciut opalona i blad wlosy...wiec prosze.
            • lucyna_n Re: do ekspertów 25.02.15, 18:04
              to musiał być miszcz fotoszopa :)
            • ragnarv Re: do ekspertów 25.02.15, 18:20
              nie oceniam czy ładny miły i fajny. może są.
              To takie ma być złudzenie, że jak są twarze to automatycznie mają wzbudzac zaufanie, są prawdziwi i bliscy. dla mnie nie wzbudzają. Czytam to jak reklamę gabinetu, całą ta działalność.
              • lucyna_n Re: do ekspertów 25.02.15, 19:55
                i odczytujesz właściwie, co nie zmienia faktu że jakieś bardzo nieświadome w temacie osoby mogą czerpać pewne korzyści z tych porad.
              • zoliborski_goral Re: do ekspertów 27.02.15, 10:56
                Czyli tekst powinien brzmieć następująco: sugeruję aby zmienić te zdjęcia bo nie wzbudzają u mnie zaufania...
                No i sam widzisz jak to brzmi.
                • ragnarv Re: do ekspertów 27.02.15, 13:36

> No i sam widzisz jak to brzmi.

no jak brzmi? tak jak miało brzmieć. to chyba oczywiste że jesli ktoś się wypowiada to w swoim imieniu. chyba nie jest to jeszcze zabronione na tym forum.
                  • zoliborski_goral Re: do ekspertów 27.02.15, 15:31
                    No właśnie, nie czaisz. Masz oczywiście prawo wysuwac najdziwniejsze żądania. Ale zastanów się: mają zmieniać zdjęcia bo ci się nie podobają ( w domyśle: wzbudzają twój niepokój). A na jakie mieliby zmienić żeby tego twojego niepokoju nie wzbudzały? Mają przedstawić jakąś ofertę z albumów rodzinnych? Następne opcje też nie muszą u ciebie wywołać entuzjazmu...
                    • ragnarv Re: do ekspertów 27.02.15, 15:57
                      Najlepiej by było żeby wcale nie dawali zdjęć ale nie chciałem byc aż tak obcesowy więc napisałem łagodnie. To nie jest strona reklamowa gabinetu. Na moje pytanie dotyczące ich roli na forum nie odpowiedzieli więc widać jakie jest podejście, zdązyli w tym czasie władować dwie reklamy.
                      to nie są moje "najdziwniejsze żądania" tylko spojrzenie na sprawę. Uczciwie by było jakby przed ich przyjściem zapytali czy ktoś chce tego rodzaju opieki nad forum
                    • ragnarv Re: do ekspertów 27.02.15, 15:59
                      zoliborski_goral napisał:

> No właśnie, nie czaisz.

sam nie czaisz
                      • zoliborski_goral Re: do ekspertów 27.02.15, 19:55
                        Żądałeś zmiany zdjęć bo ci się nie podobały. Delikatnie dałem do zrozumienia że nie jesteś sam na tym świecie ale nie zeozumiałeś. Teraz nie chcesz żadnych zdjęć i nie chcesz reklamy gabinetu. Zakładałeś to forum? Zaś odkrycie że służy to reklamie zostało już dawno powiedziane bo jest to ostatnio druga ekipa i moim zdaniem nie przełoży im się ale może sprawia to zespołowi satysfakcję. Dają darmowe i fachowe porady chętnym.
                        • ragnarv Re: do ekspertów 27.02.15, 21:18
                          nie żądalem. sugerowałem.

tak. nie chcę reklamy więc to napisałem . i nie widze związku z tym że nie jestem sam na świecie.

nie zakładałem forum, a ty zakładałeś? nie wiem jak zakładanie forum mogło by się przełożyć na opinie na nim wypowiadane więc tez nie ma to dla mnie zwiazku.

bardziej wiarygodny byłby ekspert który nie podpisuje każdej wypowiedzi swoim adresem mailowym. Jesli tobie to pasuje twoja sprawa ale daj mi prawo powiedziec co myslę i nie pisz mi w kółko że nie zrozumiałem bo bardzo dobrze rozumiem.

• zoliborski_goral Re: do ekspertów 28.02.15, 17:47
                            Teraz z kolei zabraniasz mi pisać o mojej ocenie twojego poziomu zrozumienia moich wypowiedzi. To chyba nielogiczne skoro sobie przyznajesz prawo oceny np. zdjęć ekspertów. Nie ja zakładałem to forum i nikomu też nie "sugeruję" czy ma umieścić zdjęcie które by mi się podobało.
                            • ragnarv Re: do ekspertów 28.02.15, 21:57
                              zabraniam? zgłupiałeś. Piszę ci jasno, że zrozumiałem co do mnie mówisz i że nie musisz na każdy post odpowiadać tekstem mantrycznym "nie zrozumiałes"
                              a co ma prawo do oceny ekspertów do tego? wyjechałeś mi że nie tworzyłem forum to nie mogę nie chcieć ekspertów. to jest nielogiczne, bo mogę.
                              Mogę sobie napisac co zechcę, ty sie możesz nie zgodzić, mozesz bronić adresatów posta jeśli masz taką fantazję ale nie wpajaj mi bzdur że skoro ty nie "sugerujesz" bo nie zakładałeś forum czyt. "nie masz w zw z tym prawa (?)
                              Ja to nie ty.
                              i eot bo szkoda liter na bezprosuktywne pieprzenie. Post jest adresowany do ekspertów.
                              • aa_propos Re: do ekspertów 02.03.15, 09:35
                                Zgadza sie, ty pieprzysz o zdjęciach a goral to jeszcze ciągnie. Temat do zamknięcia.
                                • lucyna_n Re: do ekspertów 02.03.15, 11:39
                                  "do zamknięcia" lubię takich samozwańczych moderatorów, a tobie co przeszkadza ich dyskusja?
                                  i jeszcze "pieprzysz", nieładnie.
                                  • aa_propos Re: do ekspertów 02.03.15, 13:07
                                    no co, no co? Ja się tylko zgodziłem z ingvarem bergmanem...Co, to już zgadzać się nie wolno?
                                    • lucyna_n Re: do ekspertów 02.03.15, 14:12
                                      wolno się zgadzać, wolno się nie zgadzać, nie lubię tylko zabraniania.
                                      przypuszczam że powinnam wiedzieć co ma do tego Bergman, ale kurdesz nie mam pojęcia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka