Dodaj do ulubionych

Życie skomplikowane

15.03.19, 11:13
Nie tak wyobrażałem sobie początek nowego życia kilka dni wcześniej zrozumiałem że chce żyć napisałem dwie listy w jednej zawarłem wszystko co chciałbym jeszcze osiągnąć w drugiej zawarłem wszystko co chciałbym zapomnieć i zamknąłem ją w puszce niby wszystko super niestety wciągu dwóch dni musiałem kilka razy otworzyć puszkę i dopisać kilka punktów dziś zrozumiałem że snów muszę otworzyć puszkę lista problemów narasta co raz bardziej mimo to staram się myśleć pozytywnie co jest trudne jeżeli nonstop pojawia się kolejny problem obecnie czekam na spotkanie z kierownikiem w firmie jest redukcja etatów na 100 procent zostanę zwolniony z pracy staram się myśleć racjonalnie co jest trudne spoglądam na kolegów z pracy czuję że rozmawiają na mój temat gdy podchodzę szybko zmieniają temat oczywiście udaję że nic nie rozumiem również uśmiecham się raz niechcący podsluchalem jedną rozmowę już wszyscy wiedzą że zostanę zwolniony ale udają że nic nie wiedzą nagle wszyscy są mili mam ochotę powiedzieć to mój ostatni dzień pracy a po za tym co słychać ale poczekam na rozmowę z kierownikiem jeszcze tylko godzina
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka