mytoya 15.06.19, 22:32 Witam, Szukam porady. Dostałam skierowanie od psychiatry na dzienną terapię. Jestem na lekach setaloft plus hydroxyzyna. Gdzie szukać? Jak zacząć? Jestem DDA i mam depresję z nerwicą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vermieter gdzie szukać? najlepiej gdzieś blisko 16.06.19, 10:20 Zapytaj psychiatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
mytoya Re: gdzie szukać? najlepiej gdzieś blisko 16.06.19, 11:11 Pytałam. Powiedziała zeby szukac w Warszawie. Dziękuję za pomocną poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
mardaani.74 Re: gdzie szukać? najlepiej gdzieś blisko 16.06.19, 11:59 Nie wskazała Ci konkretnej placówki? btw, ludzie chwalą sobie pobyty dzienne, jeżeli masz możliwość skorzystaj Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.grupa_synapsis Re: Terapia dzienna 16.06.19, 12:31 Jak zawsze można szukać na stronie NFZ. Proponuję też zainteresować się placówką: Centrum Psychoterapii Warszawa, ul. Dolna 42. www.szpitalnowowiejski.pl/index.php/oddzialy/oddzial-xiii-dzienny-zaburzen-nerwicowych. Stanisław Porczyk, psychiatra Grupa Synapsis Odpowiedz Link Zgłoś