Dodaj do ulubionych

mam ochotę

11.01.21, 18:05

krzyczeć :(
pomaga to komuś zredukować napięcie?
Obserwuj wątek
    • mardaani.74 Re: mam ochotę 11.01.21, 22:12
      a próbowałaś już kiedyś?
    • bardzo_zly_mis Re: mam ochotę 11.01.21, 22:18
      Ja się zawsze bałam, że jeśli zacznę wrzeszczeć, to już nie będę umiała się opanować i zostanę odwieziona do stosownego zakładu. Toteż nigdy sobie na to nie pozwalałam.

Zdarza mi się za to wybuchać histerycznym śmiechem. Ale ulga jest średnia.
      • vermieter Re: mam ochotę 12.01.21, 19:11
        można wrzeszczeć w trakcie terapii, gdy ktoś pogrozi odwiezieniem do kliniki, można uspokoić tego kogoś słowami: Już tam jestem ;)

• martyna2525 Re: mam ochotę 16.01.21, 11:06
        Nie krzyczalam. Jestem teeaz dzieki nowej pracy strasznie powaznym czlowiekiem. 😞Jak nieja
    • mardaani.74 Re: mam ochotę 16.01.21, 20:22
      Taką piosenkę ktoś mi przypomniał.
      polecam na spokojność
      www.youtube.com/watch?v=DFYx67WAPZA&feature=emb_logo&ab_channel=MrFram44
      • martyna2525 Re: mam ochotę 22.01.21, 10:03
        Wpadlam w niezly kanał z tą nową pracą, wcale dobrze nie jest a jak pomysle o powrocie do starej to mam mdłości.
        Musze poukładać sobie to w głowie, robie to od 3tyg, przyzwyczajam sie ale nie wiem czy to właściwy kierunek.
        • mardaani.74 Re: mam ochotę 25.01.21, 13:25
          No to już nie wiem, czy Ty zmieniłaś pracę bez żadnego rozeznania na czym będzie polegać i w jakich warunkach? To tak wygląda jakbyś miała nieco nierealistyczne podejście do tematu.
          • martyna2525 Re: mam ochotę 25.01.21, 19:20
            Nie. Moja praca polega na tym samym niezaleznie od tego gdzie ja bede wykonywac. Tnie chodzio samą prace strikte, mam niezła kase i 10mindo niej. Ale musze walczyc o podstawowe rzeczy tak jakbypracownik biurowy prosil sie o dlugopis papier do drukarki, spinacze.... Tylko u mnie sa to rzeczy gwarantujace bezpieczenstwo mi i pacjentów
            • mardaani.74 Re: mam ochotę 26.01.21, 11:20
              Witaj w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka