07.11.04, 14:30
Polecam poczytać artykuły w serwisie www.drBach.pl
Wkrótce będzie tam coś o zaburzeniach lękowych.
Obserwuj wątek
    • olaola94 Re: drBach.pl 22.10.05, 19:22
      ten facet strasznie sciemnia - bedzie wam proponowal terapie kwiatkami a dokladnie olejkami jakimis eterycznymi czy czyms w tym stylu - psychoterapia i tyle - nie ma latwych i przyjemnych sposobow na poradzenie sbie z takim nieprzyjemnym czyms jak lek. wierzy ktos w to? powachasz kawiatki iz drowy? to czemu tak trudno jest wyleczyc sie w psychoterapii czy farmakotrerapii?
      • spmagda Re: drBach.pl 08.11.05, 15:03
        Po pierwsze widać ,że nie masz bladego pojęcia o czymś,a z góry zakładasz,że to nie skuteczne(nawiasem mówiąc nie lubię u ludzi takiej właśnie ignorancji).Esencje kwiatowe dr.Bacha ,to nie żadne olejki eteryczne ,ani wyciągi z kwiatów tylko preparaty homeopatyczne sporządzone z kwiatów ,które posiadają wibracje energetyczne.W Anglii w ośrodku w którym te preparaty są robione,testuje się je od prawie 60 lat i nikt jak do tej pory ich nie reklamował.Sama jestem osobą,która przeszła m.innymi psychoterapie ,a właśnie dzięki esencjom czuję się dużo lepiej i osobiście wolę taką metodę ,niż jakieś brutalne "kopanie"w mojej przeszłości.A pozatym proponuję Ci choćby przeczytać jedną książkę lub jakieś materiały ,żeby się zapoznać z tą metodą ,a nie od razu ją atakować.
    • iskial Re: drBach.pl 08.11.05, 17:16
      Witam nie wiem tylko kogo na to stać za takie pieniądze 1 Komplet 38
      ekstraktów + Rescue 964,00zł 912,00zł
      1 Komplet 38 ekstraktów + Rescue
      Kliknij aby powiększyć

Komplet 38 pojedynczych ekstraktów dr Bacha w standardowych 10 ml buteleczkach +
      2 buteleczki Rescue Remedy 10 ml.

Całość zapakowana w zielony kartonik z przegródkami. Dzięki indekowi ekstraktów
      na pokrywie pudełka, łatwo i szybko znajdziesz buteleczką, którą szukasz.

Kupując cały zestaw 38 ekstraktów, otrzymujesz 2 buteleczki Rescue Remedy 10 ml
      gratis!

Data dodania produktu do sklepu: niedziela, 22 maj 2005.
      Recenzje
      Klienci którzy zakupili ten produkt, kupili również:
      Rescue Cream 50 g - nowa formuła
      Rescue Cream 50 g - nowa formuła Buteleczka 30 ml
      Buteleczka 30 ml I. Pietkiewicz, Medycyna nowej ery
      Całość kosztuje ok 900 złotych no nie wiem czy to na kieszeń normalnego polaka
      pozdr.
      • spmagda Re: drBach.pl 09.11.05, 12:38
        Nie wiem po co komu cały zestaw 38 esencji i to za takie duże pieniądze.Ja kupuje zestaw sporządzony wyłącznie dla mnie ,dopasowany dokładnie do moich problemów.Mieszanka taka zawierać może 6-7 esencji i kosztuje 25 zł.(starcza na miesiąc czasu).To jest zestaw codzienny,oprócz tego można dokupić sobie buteleczke Rescue remedy.Przygotowuje dla mnie te esencje terapeutka z którą mam kontakt i stałą konsultacje przez internet.Ta osoba,która sprzedaje takie duże zestawy, chyba jest handlowcem a nie terapeutą.
        • krecik86 Re: drBach.pl 20.11.05, 16:32
          Cześć,
          Przeczytałem twoje posty na forum i zainspirowałaś mnie do tego stopnia, że
          zamierzam sobie coś kupić w tym sklepie ;)
          Dlatego, że masz już pewne doświadczenie w tym i mówisz, że te krople pomogły
          to może pomogłaśby i Ty mi :)
          Wiem na 100%, że mam fobię społeczną - jestem bardzo nieśmiały. Byłem u
          psychiatry i on też tego nie zanegował.
          Z tego co wyczytałem na stronie drbach.pl najbardziej mi by pasował Kroplik i
          ewentualnie Modrzew. Co o tym sądzisz? Czy idzie kupić to w taki sposób, że
          dostanę te dwie miksturki połączone ze sobą w jednej buteleczce :D czy muszę
          zamówić w dwóch oddzielnych i zapłacić 2x po 24 zł
          Mam na myśli to, żeby dobrze dobrałem, nie na siłe wszystkiego (chociaż wiem,
          że te wszystkie ekstrakty by mi pasowały;)) i jak najtaniej.
          Pozdrawiam
          Jakub
    • spmagda Re: drBach.pl 30.12.05, 13:44
      Witam.Ja nie kupowałam esencji w sklepie on-line,tylko nawiązałam kontakt z
      terapeutką,która sporządziła mi mieszankę esencji(najwięcej może być do 7
      kwiatów w mieszance)na podstawie testu ,który od niej otrzymałam i
      wypełniłam.Za jedną buteleczkę-30 ml.-mieszanki esencji płaciłm 24.00 (w
      sklepie pewnie kosztuje tyle buteleczka jednego kwiatu ).Oczywiście to był
      rodzaj terapii,tylko konsultacje odbywały się przez internet(pisałam z nią
      maile),a nie w cztery oczy.Opisywałam jak się czuję,jakie zmiany
      następują,zresztą do tej pory z nią koresponduję,bo za stałą konsultację płaci
      się tylko raz i można z nią korespondować cały czas(ja chyba płaciłam 50.0),ale
      to jest naprawdę niedużo,bo za jedno spotkanie u psychoterapeuty płaci się
      tyle,albo i więcej.Ona jest specjalistką od terapii Bacha,bo skończyła II-
      stopniowy kurs w Londynie w Centrum Bacha i uważam,że najlepiej zdać się na nią
      i zlecić jej przygotowanie mieszanki,niż samemu coś mieszać.Ona wie co robi i
      naprawdę ją polecam.Taka terapia trwa przeważnie do 3 miesięcy.Decyzja należy
      do Ciebie,jeżeli jesteś zainteresowany to podaję stronę na którą możeszdo tej
      Pani napisać:www.e-medica.pl
    • spmagda Re: drBach.pl 30.12.05, 13:49
      Witam.Ja nie kupowałam esencji w sklepie on-line,tylko nawiązałam kontakt z
      terapeutką,która sporządziła mi mieszankę esencji(najwięcej może być do 7
      kwiatów w mieszance)na podstawie testu ,który od niej otrzymałam i
      wypełniłam.Za jedną buteleczkę-30 ml.-mieszanki esencji płaciłm 24.00 (w
      sklepie pewnie kosztuje tyle buteleczka jednego kwiatu ).Oczywiście to był
      rodzaj terapii,tylko konsultacje odbywały się przez internet(pisałam z nią
      maile),a nie w cztery oczy.Opisywałam jak się czuję,jakie zmiany
      następują,zresztą do tej pory z nią koresponduję,bo za stałą konsultację płaci
      się tylko raz i można z nią korespondować cały czas(ja chyba płaciłam
      50.0).
      c.d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka