norbertszczecin 18.11.04, 21:29 można pisać wszystko...nie ma się co wstydzić :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uri_ja Re: Co wam poprawia Humor ? 18.11.04, 22:10 jestem czekoholiczką. czekolada w każdej postaci:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Co wam poprawia Humor ? 18.11.04, 22:14 uri_ja napisała: > jestem czekoholiczką. czekolada w każdej postaci:) A ja tylko Lindt lubie i to wyłącznie gorzką.Humor ostatnio poprawiają mi kłótnie sąsiada z żoną.Wielogodzinne.Z najgorszymi wyzwiskami i latającymi przedmiotami.Ubaw po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: Co wam poprawia Humor ? 19.11.04, 00:23 Wielogodzinne.Z najgorszymi wyzwiskami i latającymi > przedmiotami.Ubaw po pachy. > No prosze. Coz za specyficzne poczucie humoru. Mamy humor angielski to i polski teraz. Europa! n Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin [...] 19.11.04, 07:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniia [...] 19.11.04, 07:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Co wam poprawia Humor ? 19.11.04, 07:51 norbertszczecin napisał: > można pisać wszystko...nie ma się co wstydzić :-) czytanie niektórych postów na forumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ada.g Re: Co wam poprawia Humor ? 19.11.04, 22:05 :-)) www.funnyjunk.com/pages/drunk.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowm Re: Co wam poprawia Humor ? 19.11.04, 22:18 słodycze:) czekolada, krówki, kukułki itp;) a póżniej dół z powodu tego obzarstwa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Co wam poprawia Humor ? 19.11.04, 22:26 ada.g napisała: > > :-)) > www.funnyjunk.com/pages/drunk.htm > zastosowałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
belpo Re: Co wam poprawia Humor ? 19.11.04, 23:18 zaplanowanie czynnosci i jej wykonanie Odpowiedz Link Zgłoś
ada.g Re: Co wam poprawia Humor ? 20.11.04, 08:38 belpo napisał: > zaplanowanie czynnosci i jej wykonanie planowac to mozna tylko kiedy je zrealizujesz, chyba, że piszacy to okaz zdrowia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
belpo Re: Co wam poprawia Humor ? 26.11.04, 22:59 miałem na myśli tandem: plan-wykonanie, jako całość a powracając do głownego pytania dorzuce: monty python :) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal_k Re: Co wam poprawia Humor ? 20.11.04, 10:59 Potwierdzam, że dobry seks poprawia humor. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Co wam poprawia Humor ? 20.11.04, 11:10 chantal_k napisała: > Potwierdzam, że dobry seks poprawia humor. a gdzie wydają recepty na taki dobry seks? dużo ona kosztuje? ta recepta a potem ten lek wykupić? przecież nie jestem taka naiwna aby wierzyć, że dobre i skuteczne leki rozdaje się za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
chantal_k Re: Co wam poprawia Humor ? 20.11.04, 11:14 Ten lek rozdaje Matka Natura w postaci podwyższonego testosteronu. Ale przyznam, że czasem to błogosławieństwo bywa uciążliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
againn Re: Co wam poprawia Humor ? 27.11.04, 07:44 chantal_k napisała: > Ten lek rozdaje Matka Natura w postaci podwyższonego testosteronu. Ale > przyznam, że czasem to błogosławieństwo bywa uciążliwe... Gdzie można spodkać "Matkę Naturę"?, chętnie przyjmnę błogosławieństwo uciążliwe:-) depresja=leki=seks - ten ostatni wyraz niezbyt pasuje do poprzednich. Wracająć do pytania - dobre samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilguad [...] 27.11.04, 11:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś