rzeznia_nr_5 Re: Khym Khym Pytanie za 1/2 pkt 25.11.04, 16:46 Dobry zwyczaj nakazuje by to autorka pierwsza wypowiedziała się w tek kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Khym Khym Pytanie za 1/2 pkt 25.11.04, 18:35 Bylam na forum, zeby zabic strach przed jutrzjszym kolokwium, ktorego bardzo sie boje. Przebywajac na forum odlaczylam bieg mysli typu: "O w morde! Ja nic nie wiem!", "Zaraz sie zabije, nie zalicze, taki wstyd" oraz postrzymalam (chwilowo) serie reakji fizjologicznych typu: pocenie prawej dloni (poci mi sie tylko jedna czesc ciala), bol brzucha. Rzeznia, powiedz, ze bedzie dobrze ... PS: Przy okazji mam wirusy na kompie i strony wolno mi chodza, na niektore nie moge wejsc wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Khym Khym Pytanie za 1/2 pkt 25.11.04, 18:38 Hej hoo!!! Hoppp hop! Heniek, Zdzisek.. Jest tu kto... aaaaa... ... ..help:O Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Khym Khym Pytanie za 1/2 pkt 25.11.04, 19:07 > Rzeznia, powiedz, ze bedzie dobrze ... Będzie dobrze laska,najwyżej cię wywalą z tych studiów,wrócisz a że mamy niedaleko do siebie to już ja cię odpowiednio pocieszę.I jak lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Khym Khym Pytanie za 1/2 pkt 25.11.04, 19:15 o-ren_ishi napisała: > Rzeznia, powiedz, ze bedzie dobrze ... ja też mogę powiedzieć, ze bedzie dobrze masz typowe objawy stresowe przedegzaminacyjne każdy "niedouk" tak ma :) albo nadwrazliwiec albo niedowiarek ...w swoje i obce siły :) ale jakem baba, to pocieszyć cię po...oblaniu może najlepiej rzeznik on to robi tak, ze już o własnych nogach możesz zapomnieć, ze je kiedykolwiek miałaś chyba coś poplatałam to chyba odorżnięcie głowy chodziło wybież co do ciebie bardziej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Khym Khym Pytanie za 1/2 pkt 25.11.04, 21:17 Mówiłam sobie tak: skoro się uczyłaś, to COŚ umiesz na pewno. Pomagało. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ks_j [...] 25.11.04, 23:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Budujemy mosty dla pana starosty. 26.11.04, 01:08 O zesz kurdesz... <glosny rechot> <chichot> <tik nerwowy w postaci drgania powieki wlaczyl sie o-ren z radosci> A lubie was :)))))))))))))))))))) Dlugo mnie tu nie bylo - fakt i zapewne dlugo nie bedzie, ale jedno wam powiem.. lubie was :D:D Odpowiedz Link Zgłoś