slepyleon Re: zadaj sobie pytanie czy tego wlasnie chcesz? 24.12.04, 00:28 jeremiad napisała: > Tak, nie chcę żyć. Kiedyś to zrobiłam (łem). Chcę w tej chwili zostawić po sobie ostatni ślad. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaspi Re: jak i szybko zdechnąć 24.12.04, 00:25 Nawet o tym nie myśl. Ja też miałam myśli samobójcze ale teraz z perspektywy czasu nie zrobilabym tej głupoty.Zdaje sobie sprawę z tego ,że jestes w straszliwym dołku.Ja też byłam, wciąż walcze z choroba.I zapewniam Cię ,że można ja pokonać.Potrzeba na to czasu. Pamietam, że przez dwa dni lezałam w łóżku , cipramil miałam na półce obok, ale brakowało mi sił żeby po niego sięgnąć. Idz lekarza-prosze. uda Ci się na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: jak i szybko zdechnąć 24.12.04, 00:37 >. > Idz lekarza-prosze. > uda Ci się na pewno. Mój lekarz jest do dupy.Powiedział. jak ma pani mocny sznurek to niech się pani powiesi.Nie wiem jak to się robi./ Ale chyba wiem: 20 sztuk releniumi pół litra i nie ma człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
safo.dlugooka Re: jak i szybko zdechnąć 24.12.04, 04:58 slepyleon napisała: > > >. > > Idz lekarza-prosze. > > uda Ci się na pewno. > Mój lekarz jest do dupy.Powiedział. jak ma pani mocny sznurek to niech się pani > powiesi.Nie wiem jak to się robi./ Ale chyba wiem: 20 sztuk releniumi pół litra > i nie ma człowieka. 20 tabletek relanium i pół litra, to jest nic kompletnie mam zgromadzonych duzo ponad 300 plus ok. 200 o wiele poważniejszych, mocniejszych prochow, niż relanium, a i tak mam podstawy, by nie dowierzać, że to wystarczy naprawdę a na marginesie przeciwna jestem zadawaniu takich pytan tutaj jeszcze ktoś bezmyslnie odpowie, jak mozna zrobić TO szybko bez tabletek o ktore trudno czasem, zwłaszcza w głębokiej depresji i przy braku kasy na prywatne wizyty, bo jeden lekarz wszystkiego nie wypisze chyba ,że jest bezwzglednym łapówkarzem s. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiad Re: jak i szybko zdechnąć 24.12.04, 00:38 ja już byłam po drugiej stronie jedną nogą, i cieszę się że nie pozwolili mi przekroczyc tej granicy...zastanow sie dlaczego, czy ostatni ślad jest tego wart? masz jeszcze wiele śladów, nie stawiaj kropki już teraz... dzisiaj juz bym tego nie zrobila, choc moje zycie wcale nie jest cukierkowe i daleko mu do tego, daj sobie jeszcze szanse Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: jak i szybko zdechnąć 24.12.04, 00:46 Pięknie. A co z Olkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: jak i szybko zdechnąć 24.12.04, 04:44 romy_sznajder napisała: > Pięknie. A co z Olkiem??? No właśnie.Leży teraz koło mnie i mruczy. Ale wigilii nie zrobi.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: jak i szybko zdechnąć 24.12.04, 05:23 > Leży teraz koło mnie i mruczy. Przypomnę. Slepyleon "Posty wybrane": "> Będę sam z moim ukochanym kotem Olkiem. Koty działają antydepresyjnie. > Mruczenie kota odpędza złe myśli." I trzymajmy się tej wersji. > Ale wigilii nie zrobi. Na pewno mało je:) > Pozdrawiam > serdecznie. Dziękuję bardzo. Wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Uwaga ważne: 24.12.04, 08:27 Mój lekarz jest do dupy.Powiedział. jak ma pani mocny sznurek to niech się pani powiesi.Nie wiem jak to się robi./ Ale chyba wiem: 20 sztuk releniumi pół litra i nie ma człowieka. o ja pier..le ! lekarz tak ci powiedział ? napisz jaki to był lekarz mi coś podobnego lekarz powiedział to napisałem gdzie trzeba i go wyje..li z przychodni napisz z jakiego jesteś miasta jak blisko szczecina to ci pomogę go ukarać ! Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Uwaga ważne: 24.12.04, 08:56 Jestem z Warszawy.Nie mogę przy...lić lekarzowi bo staram się o rentę i muszę mieć dokumentację.Już mi dziś lepiej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: Uwaga ważne: 24.12.04, 10:05 to chociarz opluj ją lub jego od razu lepiej się poczujesz Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon [...] 24.12.04, 10:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 [...] 24.12.04, 10:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: Uwaga ważne: 24.12.04, 11:47 rzeźnia ale z ciebie dupa boisz się co a ja nie i dobrze że po nazwisku wali takich lekarzy trzeba eliminować albo wsadzać do pudła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Uwaga ważne: 24.12.04, 12:15 czy zauważyłeś drogi norbercie że konsekwentnie cię olewam Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: Uwaga ważne: 24.12.04, 12:32 jak byś mnie olewał to byś nie odpisywał zje..y maminsynku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza A wlasnie ze z nazwiskiem! 24.12.04, 13:13 Bardzo dobrze, ze podalas nazwisko, przeciez to jest zachowanie skrajnie nieetyczne lub mowiac wprost: chamskie. Kto musi do tego pana na Nowowiejska bedzie przynajmniej wiedzial z kim ma przyjemnosc, a w IZPiRO moze mu odbierzesz ewentualnych pacjentow. Ciesze sie, ze juz Ci lepiej, tak trzymaj! Spokojnych, zdrowych Swiat. Pozdrowienia dla Ciebie i kota. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: jesteś OK a rzeźnia to cep 24.12.04, 16:14 Zapomnialam o najwazniejszym: znasz pewnie wiersz Szymborskiej "Kot w pustym mieszkaniu": Umrzec - tego nie robi sie kotu... pozdrawiam raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: A wlasnie ze z nazwiskiem! 24.12.04, 19:48 Dziękuję za pozdrowienia dla mnie i kota.Jest on tak mądry,że cały dzień dzisiaj nie je mięsa.Teraz leży na komputerze.Już mi znacznie lepiej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
safo.dlugooka Re: A wlasnie ze z nazwiskiem! 25.12.04, 01:39 tristezza napisała: > Bardzo dobrze, ze podalas nazwisko, przeciez to jest zachowanie skrajnie > nieetyczne lub mowiac wprost: chamskie. ... taaaa a skąd wiesz,że to prawda? jeśli ktoś poda tu dane personalne Twego ojca, wuja czy innej osoby, którą kochasz , szanujesz i powie,że jest przezeń notorycznie molestowany w miejscu pracy też uznasz,że,bez sprawdzenia, ot, bo ktoś krzyknął na forum, nalezy podawać taką `prawdę` dalej ? s. Odpowiedz Link Zgłoś
safo.dlugooka Re: Uwaga ważne: 25.12.04, 01:41 rzeznia_nr_5 napisał: > czy zauważyłeś drogi norbercie że konsekwentnie cię olewam ....czego wpis powyzszy jest niezbitym dowodem. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Uwaga, ważne???? 26.12.04, 00:31 Coż, papier jest cierpliwy, ale net jeszcze cierpliwszy. Niestety posłużyć może także jako forum do obrzucania błotem bez ponoszenia żadnej odpowiedzialności za to, co się pisze. Proponuję, żeby osoby posługujące się nazwiskami swoich lekarzy w sposób inkryminujący tych ostatnich podawały także swoje nazwiska, adresy i numery telefonów. To sprawi, że ich posty będą nieco bardziej wiarygodne. A panu Norbercikowi proponuję, żeby - jeśli ma już potrzebę wykańczania kogoś - pozostawiał tę przyjemność sobie. BTW - znam kilka osób, które wymieniany tu z nazwiska lekarz wyprowadził z dość głębokich dołków. Sam do nich należę. I dziwię się. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Uwaga, ważne???? 26.12.04, 05:07 gloom napisał: > Coż, papier jest cierpliwy, ale net jeszcze cierpliwszy. Niestety posłużyć może > także jako forum do obrzucania błotem bez ponoszenia żadnej odpowiedzialności z > a > to, co się pisze. Proponuję, żeby osoby posługujące się nazwiskami swoich > lekarzy w sposób inkryminujący tych ostatnich podawały także swoje nazwiska, > adresy i numery telefonów. To sprawi, że ich posty będą nieco bardziej > wiarygodne. A panu Norbercikowi proponuję, żeby - jeśli ma już potrzebę > wykańczania kogoś - pozostawiał tę przyjemność sobie. śTy chyba upadłeś na głowę - ja mam podać swoje dane aby cała Polska i nie tylko wiedziała, że się leczę psychiatrycznie.Lekarz M. przez 2 lata siedział za karę w pracowni EEG za złe traktowanie pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
safo.dlugooka Re: Uwaga ważne: 25.12.04, 01:35 norbertszczecin napisał: to chociarz opluj ją lub jego od razu lepiej się poczujesz a jeśli nie możesz chociarz opluć, to go albo ją opluj chociasz /choć możesz mieć kłopot, bo przy róznych nasennych itp. mało sliny, śluzówki wysuszone, trochę szkoda plwać na lekarza w tej sytuacji marnując cenny produkt/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: jak i szybko zdechnąć 24.12.04, 19:29 Wiem jak szybko i tanio zdechnąć, bo toxykologia to moje hobby. Nie zdradze Ci jednak tajemnicy na szybką śmierć ale moge powiedzieć jakich metod powinieneś unikać: -wszelkiego rodzaju środki nasenne i uspokajające, nawet w ilościach przekraczających setki tabletek nie gwarantują śmierci, a nawet mało komu udaje się w ten sposób umrzeć. -podcięcie żył, też do dupy. jeżeli jesteś słaby w życiu to i na to jesteś za słaby. trzeba mieć mocne nerwy żeby zrobić to dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: jak i szybko zdechnąć 24.12.04, 19:53 zoltanek napisał: > Wiem jak szybko i tanio zdechnąć, bo toxykologia to moje hobby. Nie zdradze > unikać: > > przekraczających setki tabletek nie gwarantują śmierci, a nawet mało komu > -podcięcie żył, też do dupy. jeżeli jesteś słaby w życiu to i na to jesteś za > słaby. trzeba mieć mocne nerwy żeby zrobić to dokładnie > Już kiedyś to zrobiłem i prochy były i podcinanie żył też.Ale widać było mi pisane żyć - bo na czas jakaś dobra dusza zawiozła mnie do szpitala. Zwykłego oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
safo.dlugooka Re: jak i szybko zdechnąć 25.12.04, 01:46 zoltanek napisał: > > Już kiedyś to zrobiłem i prochy były i podcinanie żył też.Ale widać było mi > pisane żyć - bo na czas jakaś dobra dusza zawiozła mnie do szpitala. > Zwykłego oczywiście. a ja myślę, że nie o to idzie,iz dane Ci było albo nie gdy się cos takiego robi,to tam i wtedy, gdy żadna zła czy dobra dusza wożeniem do szpitali się nie zajmuje a ponadto...żyły... powiedzialabym coś, tylko niezgodne byłoby z zasadą, o której już wspomnialam nie powinno się podawać przepisów na śmierć może wypróbować ktoś, kto wcale nie chce umrzeć a jeśli umrzeć się chce, to nietrudno dowiedzieć się jak, kiedy, gdzie i pytać nie potrzeba nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin napisz do gazety Fakt oni zrobią co trzeba... 25.12.04, 14:42 poszukam i dam ci adres gdzie i do kogo jak zajmą się nim media to powinna mu zmięknąć rura ciekawe ile osób ma już na sumieniu jeżeli jeszcze ma sumienie ta kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: napisz do gazety Fakt oni zrobią co trzeba... 25.12.04, 22:43 Szkoda mi sił, po prostu zawsze mogę zmienić lekarza.A może miał zły dzień? życzę mu kłopotów w łóżku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś