rzeznia_nr_5 06.01.05, 22:58 Tu będę umieszczał różne pojawiające się w prasie informacje na tematy związane z forumem.No i lecimy:choojowy prozac wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2481060.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reuptake Re: Prassówka. 07.01.05, 12:10 2-3% wzrost myśli samobójczych. ciekawostka jak to zmierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Prassówka. 08.01.05, 11:44 no wzieli 100 i 2,5 zabiło się. śmierć z psychotropowym uśmiechem na ustach :) powinni nakręcić o tym horror Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Prassówka. 07.01.05, 12:16 Widze, ze mianowales sie nadwornym dziennikarzem depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 To prawda z tą antydepresyjną spermą. 07.01.05, 12:59 Amerykańscy naukowcy udowodnili to niezbicie: W badaniach wzięły udział 293 młode kobiety. Podzielono je na trzy grupy w zależności od tego, jak często ich partnerzy stosują prezerwatywy. Następnie wszystkie uczestniczki eksperymentu poddano testowi diagnozującemu ich formę psychiczną. Okazało się, że u kobiet, których partnerzy nigdy nie stosują kondomów, ryzyko zachorowania na depresję było najmniejsze. Jeśli towarzysze regularnie używali prezerwatyw, u pań częściej stwierdzano zły nastrój i próby samobójcze. Antydepresyjne działanie spermy może być związane z obecnością hormonów, które wpływają na nastrój. Są to m.in. testosteron, estrogen, hormon luteinizujący, hormon FSH, prolaktyna oraz prostaglandyny. Hormony są wchłaniane przez nabłonek pochwy do krwiobiegu. Gdy dotrą do komórek nerwowych w mózgu, realizują swoją dobroczynną działalność. Korzystne właściwości męskiego nasienia widzi także seksuolog prof. Zbigniew Lew-Starowicz "kobiety uprawiające seks i mające kontakt z nasieniem partnera łagodniej przechodzą miesiączki. Dzieje się tak za sprawą zawartych w spermie prostaglandyn, które działają rozkurczowo". Zdaniem profesora męskie nasienie jest zastrzykiem energii, ponieważ zawiera sporo wysokowartościowego białka wchłanianego przez kobiecy organizm. _____________________________ antydepresyjną sperme sprzedam Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: To prawda z tą antydepresyjną spermą. 07.01.05, 13:11 To pewnie tak samo jak z tym antydepresyjnym działaniem czekolady. Poprawia nastrój itp.,ale ani depresji nie zapobiegnie,ani z tej depresji nie wyleczy. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: To prawda z tą antydepresyjną spermą. 07.01.05, 13:44 > Antydepresyjne działanie spermy W tym kontekście nazwanie prozacu "choojowym" jest błędem logicznym. Wygląda na to, że "ch...wy" = wartościowy Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Leonardo di Caprio ma nerwicę natręctw. 07.01.05, 17:27 Nastąpić na gumę do żucia.Tego jeszcze nie słyszałem. film.onet.pl/O,5577,1019183,plotki.html Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: To prawda z tą antydepresyjną spermą. 07.01.05, 17:43 romy_sznajder napisała: > Antydepresyjne działanie spermy > W tym kontekście nazwanie prozacu "choojowym" jest błędem logicznym. > Wygląda na to, że "ch...wy" = wartościowy Teraz Bralczyk będzie miał zagwozdkę.Język ewoluuje cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Eichelberger - dramat zawieszonego członka. 07.01.05, 21:50 Znany psychoterapeuta Wojciech Eichelberger (60 l.) został zawieszony w prawach członka Polskiego Towarzystwa Psychologicznego za romans z pacjentką. www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=forum&op=spis&id_watku=102664 Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Eichelberger - dramat zawieszonego członka. 07.01.05, 21:52 Doczytałem że skargę złożył mężulek terapeuconej hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Eichelberger - dramat zawieszonego członka. 07.01.05, 23:17 Tak,wiem.Takie informacje zawsze mi trochę humor poprawiają:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Czy rzeczywiście tak łatwo trafić do psychiatryka? 11.01.05, 21:39 Myślałem że raczej trudno. www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=4683 Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Czy rzeczywiście tak łatwo trafić do psychiat 11.01.05, 22:33 No, tak. Każdy kij ma dwa końce. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Czy rzeczywiście tak łatwo trafić do psychiat 13.01.05, 16:03 fajnie, a ja czekam miejsce... cóż, może dlatego, że groźna jestem tylko dla siebie? swoja drogą- ciekawe, nie myślałam, że aż tyle osób znajduje się w szpitalach z nakazu sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
avon_22 Re: Eichelberger - dramat zawieszonego członka. 26.05.05, 14:02 rzeznia_nr_5 napisał: > Znany psychoterapeuta Wojciech Eichelberger (60 l.) został zawieszony w prawach > > członka Polskiego Towarzystwa Psychologicznego za romans z pacjentką. > > Nie on pierwszy i nie ostatni.... > www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=forum&op=spis&id_watku=102664 > Odpowiedz Link Zgłoś
saggitarius1 Tak! Doustnie jest też znacznie skuteczniejsza niz 13.01.05, 17:26 dopochwowo. Poza tym jest swietna jako maseczka kosmetyczna. I prosze mi tu bez dulszczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Lekarz onanizował pedofili swoją pacjentką. 01.05.05, 11:59 Kolejny zdolny przedstawiciel zawodu. info.onet.pl/1090295,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Tutaj o osobach z tzw.zaburzeniami osobowości. 26.05.05, 00:41 kiosk.onet.pl/charaktery/1229832,1251,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
antylooo Re: Tutaj o osobach z tzw.zaburzeniami osobowości 30.05.05, 01:04 niedowiary!! to o mnie! no ladnie a kiedys mialam tylko nerwice... Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Lekarz onanizował pedofili swoją pacjentką. 26.05.05, 22:51 świetnie wyszedł Papież JP II, na fotce pedofili i onanizatorki Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: Lekarz onanizował pedofili swoją pacjentką. 27.05.05, 09:07 "Jeżeli bije sie dwoch mężczyzn ,i kobieta,w obronie męża,lub brata chwyci go za miejsce wstydliwe,ODETNIESZ JEJ RĘKĘ ,usuniesz zło z Izraela ks.Pwtórzonego Prawa Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Rzeżnia ratunku 28.05.05, 06:51 Byłbyś moim Arcykapłanem,biskupem,wielkim mistrzm zakonu,templariuszem-jakbyś nie obrażał Papieża solidarnie, POMOCYYYY! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Rzeżnia ratunku 30.05.05, 00:51 10ii napisał: > Byłbyś moim Arcykapłanem,biskupem,wielkim mistrzm zakonu,templariuszem-jakbyś > nie obrażał Papieża solidarnie, POMOCYYYY! Nie pomogę.Nie umiem wznieść na odpowiedni poziom abstrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Rzeżnia ratunku 30.05.05, 03:55 Chodzi o przeprowadzenie dowodu,że neuroleptyki są szkodliwe w schizofrenii, też u zdrowych ludzi,i wykazanie ,że wdzisiejszych warunkach szpital psychiatryczny jest niebezpieczny dla pacjenta. A Papież powinien rzucić klątwe na te paskudne leki :). Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Prassówka. 31.05.05, 15:12 Moralność państwa psychiatrów info.onet.pl/1105858,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Leczył się psychiatrycznie aż zastrzelił żonę. 13.06.05, 21:06 info.onet.pl/1112442,11,1,0,120,686,item.html Pytanie-sonda internetowa,czy jeśliby się nie leczył to też by zastrzelił?: a)tak b)nie c)sztrzelam że by chybił d)może i by strzeił a może i nie,może tak może nie,nie wiem ambiwalentny jestem e)chooj mnie to ochcodzi,mam własne problemy f)rzeźnia na prezydenta g)inne... Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Leczył się psychiatrycznie aż zastrzelił żonę 14.06.05, 00:23 rzeżnia !! -genialne! :) ,nie ważne o co wtym chodzi,extra montaz ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Leczył się psychiatrycznie aż zastrzelił żonę 14.06.05, 00:42 klasyka antykościelnej grafiki Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Leczyli się psychiatrycznie aż zastrzelili 14.06.05, 00:53 rzeznia w sejmie i w senacie Odpowiedz Link Zgłoś