Dodaj do ulubionych

Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresantami?

09.02.05, 10:24

Obserwuj wątek
    • ania20055 Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 10:27
      co znowu? wczoraj pisalas, ze idziesz na winko ze znajomymi...wszystko bylo ok,
      nie? to co sie znowu dzieje? ...jakies enigmatyczne te twoje narzekania...
    • lucyna_n Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 10:27
      nie, to nerwica.
      • sylwia_a_s Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 12:27
        ja nie lacze alkoholu z antydepres.

• smutaska3 Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 13:16
      no nie wiem,a moze to od ndmiaru stresu,chyba zalezy jak mocno boli i w jaki
      sposob..
      to pytanie z rodzaju glupich:czy nie za duzo pijesz jak bierzesz leki?
    • zoltanek Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 13:24
      raczej nie
      • nat.london Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 17:07
        Wczoraj cala butelke czerwonego wina.Tesknie za moim bylym.Upilam się i
        calowalam z facetem,ktory jest tak szarmancki,ze oslabia mnie.Mily.Ostatni rok
        prawa..ale kocham bylego,ktory dzwonil wczoraj jak bylam u tamtego..ZAwraca mi
        glowe,a nie chce ze mna byc.MAm dosc.Lyknelam co trzeba i tyle
        • ada.g Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 23:20
          nie wiele osób z deprechą przyzna się do % a jest to normalna ucieczka;-(
    • mskaiq Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 10.02.05, 06:05
      Nie rozumiem Cie Nat, piszesz ze kochasz tamtego a calujesz sie z innym. Czy
      chcesz Twojemu ex ktory nie jest exem zrobic na zlosc. Tak naprawde to zrobisz
      Sobie na zlosc bo zniszczysz wszystko.
      Nastepny krok to pojscie z tym innym do lozka, oczywiscie po nastepnej butelce
      alkoholu bo na trzezwo tego bys nie zrobila. Przebudzenie bedzie bardzo
      bolesne, wtedy pojawia sie prawdziwe problemy, nie bedziesz mogla na Siebie
      patrzec.
      Serdeczne pozdrowienia.

• o0oo Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 10.02.05, 08:31
        mskaiq napisał:

> Nie rozumiem Cie Nat

uwaga, to nie jest prawdziwy mskaiq, prawdziwy wyszystkich rozumial
        • nat.london Juz się uspokoilam.. 11.02.05, 00:44
          Poszlam po trochę rozumu do glowy...Na pewno nikomu kogo nie kocham nie wskoczę
          do lozka...Zyję !! Moj ex nie wroci..uwaza,ze to moja wina,ze nasz związek się
          rozpadl.. Nie mam chyba odwagi się zabic..ale wiem,ze nikogo nie
          pokocham...Dolina... I czuję poddenerwowanie i niepokoj..moze to za duza dawka
          Seronilu? 20 mg..albo skutek uboczny?Albo mieszanka z alkoholem??? A Xanax juz
          na mnie nie dziala.Muszę wziąc przynajmniej 3 tabletki po 0,25 mg zeby poczuc
          się spokojniej..Co robic?
          • o0oo Re: Juz się uspokoilam.. 11.02.05, 02:50
            > Poszlam po trochę rozumu do glowy

i co? dostalas go troche?

> Co robic?

skocz jeszcze po olej do glowy, a pozniej zapisz sie na terapie.
        • mskajq Re: o0oo 11.02.05, 07:38
          o0oo napisał:

> mskaiq napisał:
          >
          > > Nie rozumiem Cie Nat
          >
          > uwaga, to nie jest prawdziwy mskaiq, prawdziwy wyszystkich rozumial

Tak się zastanawiam czy to objawy zaniżonej czy zwiekszonej dawki leku?:-)
    • 10ii Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 11.02.05, 07:53
      Lepiej dodawać drugi doo piwa,jak w końcu będziesz w szpitalu tylko tym
      będziesz w końcu popijać-życze szybkiego prowoku do zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka