ania20055 Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 10:27 co znowu? wczoraj pisalas, ze idziesz na winko ze znajomymi...wszystko bylo ok, nie? to co sie znowu dzieje? ...jakies enigmatyczne te twoje narzekania... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 10:27 nie, to nerwica. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 12:27 ja nie lacze alkoholu z antydepres. Odpowiedz Link Zgłoś
smutaska3 Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 13:16 no nie wiem,a moze to od ndmiaru stresu,chyba zalezy jak mocno boli i w jaki sposob.. to pytanie z rodzaju glupich:czy nie za duzo pijesz jak bierzesz leki? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 13:24 raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 17:07 Wczoraj cala butelke czerwonego wina.Tesknie za moim bylym.Upilam się i calowalam z facetem,ktory jest tak szarmancki,ze oslabia mnie.Mily.Ostatni rok prawa..ale kocham bylego,ktory dzwonil wczoraj jak bylam u tamtego..ZAwraca mi glowe,a nie chce ze mna byc.MAm dosc.Lyknelam co trzeba i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ada.g Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 09.02.05, 23:20 nie wiele osób z deprechą przyzna się do % a jest to normalna ucieczka;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 10.02.05, 06:05 Nie rozumiem Cie Nat, piszesz ze kochasz tamtego a calujesz sie z innym. Czy chcesz Twojemu ex ktory nie jest exem zrobic na zlosc. Tak naprawde to zrobisz Sobie na zlosc bo zniszczysz wszystko. Nastepny krok to pojscie z tym innym do lozka, oczywiscie po nastepnej butelce alkoholu bo na trzezwo tego bys nie zrobila. Przebudzenie bedzie bardzo bolesne, wtedy pojawia sie prawdziwe problemy, nie bedziesz mogla na Siebie patrzec. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
o0oo Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 10.02.05, 08:31 mskaiq napisał: > Nie rozumiem Cie Nat uwaga, to nie jest prawdziwy mskaiq, prawdziwy wyszystkich rozumial Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Juz się uspokoilam.. 11.02.05, 00:44 Poszlam po trochę rozumu do glowy...Na pewno nikomu kogo nie kocham nie wskoczę do lozka...Zyję !! Moj ex nie wroci..uwaza,ze to moja wina,ze nasz związek się rozpadl.. Nie mam chyba odwagi się zabic..ale wiem,ze nikogo nie pokocham...Dolina... I czuję poddenerwowanie i niepokoj..moze to za duza dawka Seronilu? 20 mg..albo skutek uboczny?Albo mieszanka z alkoholem??? A Xanax juz na mnie nie dziala.Muszę wziąc przynajmniej 3 tabletki po 0,25 mg zeby poczuc się spokojniej..Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
o0oo Re: Juz się uspokoilam.. 11.02.05, 02:50 > Poszlam po trochę rozumu do glowy i co? dostalas go troche? > Co robic? skocz jeszcze po olej do glowy, a pozniej zapisz sie na terapie. Odpowiedz Link Zgłoś
mskajq Re: o0oo 11.02.05, 07:38 o0oo napisał: > mskaiq napisał: > > > Nie rozumiem Cie Nat > > uwaga, to nie jest prawdziwy mskaiq, prawdziwy wyszystkich rozumial Tak się zastanawiam czy to objawy zaniżonej czy zwiekszonej dawki leku?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Boli mnie serce!To od alkoholu z antydepresan 11.02.05, 07:53 Lepiej dodawać drugi doo piwa,jak w końcu będziesz w szpitalu tylko tym będziesz w końcu popijać-życze szybkiego prowoku do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś