gucio121 12.03.05, 16:23 czy można uprawiać SEKS przy ciężkiej nerwicy sercowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superszczur O! Mój ulubiony temat: JAK NAJBARDZIEJ!!! 12.03.05, 16:32 Seks wzmacnia ciało i ducha. Moja nerwica napędza sferę libido. Seks (szczególnie długodystansowy - patrz motto) wzmacnia duze partie mięśniowe oraz SERCE. Nie kołacze ono już głupio bez powodu ale w sposób jak najbardziej uzasadniony. Go inside, young man! Odpowiedz Link Zgłoś
andy2005 Re: O! Mój ulubiony temat: JAK NAJBARDZIEJ!!! 13.03.05, 09:52 Nie wiem, jak to jest przy nerwicy serca, tzn jak działa na serce, ale chyba niezbyt seks jest groźny, chyba przy bardzo poważnej chorobie serca, ale o tym pogadaj z kardiologiem (nie chodź jednak z nerwicą serca do kardiologa bo Cię wyśmieje). Jest inny problem. Nerwicowcy mają problemy ze wzwodem - brak, przedwczesny wytrysk. Obyś nie miał takich kłopotów, życzę Ci z całego znerwicowanego serca Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: O! Mój ulubiony temat: JAK NAJBARDZIEJ!!! 13.03.05, 09:59 > Go inside, young man! Hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
andy2005 Re: O! Mój ulubiony temat: JAK NAJBARDZIEJ!!! 13.03.05, 11:45 Ależ to wcale nie jest śmieszne. Wzwód dla znerwicowanego faceta może być poważnym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: NERWICA A SEKS 13.03.05, 11:10 Można, ale tylko w windzie. :-^ Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: NERWICA A SEKS 13.03.05, 11:21 A najlepiej ładuj ją w cycki. To pomaga na nerwicę uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś