Dodaj do ulubionych

Poszukiwany facet z depresją do pary

25.03.05, 08:32
Cześć jestem depresyjna, po próbie, ale ... wiem, że można inaczej. Może tak
znajdę tego jednego fajnego, wesołego, czułego, odpowiedzialnego i
opiekuńczego? Ja dużo od siebie daję. Jestem ciepła, delikatna, CHCĘ. Tylko
potrzebuję troszkę pomocy, wsparcia, akceptacji, miłości. Z pary świrów
mógoby powstać COŚ normalnego i szczęśliwego. Wiem, że mnie wyśmiejecie, ale
pomimo to wysyłam ten post. I czekam. Mam 30 lat, po rozwodzie,
160cm/54kg/ciemne włosy, przedszkolanka. Miszkam sama, Małopolska. Na razie
jestem świrem depresyjnym.
Obserwuj wątek
    • ania20055 Re: Poszukiwany facet z depresją do pary 25.03.05, 09:12
      ale reklama fiu fiu!!!- jestem swirem depresyjnym!!! fiu fiu!!!
      jezeli ktos sie na to "zalapie" to rzeczywiscie bedzie to musial byc swir i w
      najlepszym razie razem sie zalatwicie do konca...czego ci nie zycze...
      zadnego fajnego goscia na cos takiego "nie zlapiesz" kobieto!!!
      szanuj ze siebie troche i napisz o sobie cos pozytywnego, przeciez cos tam masz
      w sobie oprocz chorobowych sklonnosci...

a poza tym to powiem ci, ze dla osob jak ty najlepszym antidotum i jedyna
      nadzieja na normalne zycie i powrot do zdrowia jest zwiazek z silna osoba,
      pozbawiona podobnych problemow, ktora stoi mocniej na ziemi, a najlepiej ma duze
      poczycie humoru - taki czlowiek moze ci pomoc, a nie ktos kto "plywa" w magmie
      wlasych problemow psychicznych - mniej lub bardziej urojonych - bo taki tandem
      to prosto do szpitala, albo sie pozabijacie.

pozdrwiam cie

osoba ze sklonnosciami do depresji :-)
      • o0oo Re: Poszukiwany facet z depresją do pary 25.03.05, 09:20
        spokorniej troche pani aniu, bo znow ci kocówe zrobimy bys skruszala nieco.
        • ania20055 Re: Poszukiwany facet z depresją do pary 25.03.05, 09:55
          o0oo napisał:

> spokorniej troche pani aniu, bo znow ci kocówe zrobimy bys skruszala nieco.

sam sobie zrob kocowe zazdrosny dupku!
          • o0oo Re: Poszukiwany facet z depresją do pary 25.03.05, 09:59
            :-O o ty kwoko. caluj sie pod ogon!
            • looserka Re: Poszukiwany facet z depresją do pary 25.03.05, 10:09
              > spokorniej troche pani aniu, bo znow ci kocówe zrobimy bys skruszala nieco.

sam sobie zrob kocowe zazdrosny dupku!

> :-O o ty kwoko. caluj sie pod ogon!

Nie ma to jak miła, przedświąteczna atmosfera w Wielki Piątek...
              • o0oo Re: Poszukiwany facet z depresją do pary 25.03.05, 10:16
                > Nie ma to jak miła, przedświąteczna atmosfera w Wielki Piątek...

zeby juz nawet na koszernym portalu piatek musial byc wielki, szczyt
                wszystkiego.
    • mlasskacz A dlaczego jak pisałem że szukam fajnej laski to 25.03.05, 10:47
      pies z kulawą noga sie nie zainteresował??? CO??? Nikt nawet nie próbował skierowac mnie na własciwą drogę. Dodać odwagi i zwrócić uwagę na szwankujące poczucie własnej wartości, aniu766546557??? Nie łam się fiosia, ja Ci pomogę, nie słuchaj tamtej tam drętwej. Poproszę na początek o zdjęcie.
      • ania20055 Re: A dlaczego jak pisałem że szukam fajnej laski 25.03.05, 10:55
        mlasskacz napisał:

> pies z kulawą noga sie nie zainteresował??? CO??? Nikt nawet nie próbował skier
        > owac mnie na własciwą drogę. Dodać odwagi i zwrócić uwagę na szwankujące poczuc
        > ie własnej wartości, aniu766546557??? Nie łam się fiosia, ja Ci pomogę, nie słu
        > chaj tamtej tam drętwej. Poproszę na początek o zdjęcie.

:-D

no tos cie sie znalezli, teraz bedziecie mogli sie wymieniac receptami :-D
        • mlasskacz To jest forum wsparcia! Żądam pomocy anie drwin! 25.03.05, 10:57
          • fiosia Re: To jest forum wsparcia! Żądam pomocy anie drw 25.03.05, 11:47
            Wysłałam. :-))))
            • mlasskacz No, fiosia jesteś w porzo. 25.03.05, 12:04
              • ania20055 zamlaskal mlaskacz :-) 25.03.05, 13:31

• rzeznia_nr_5 Re: To jest forum wsparcia! Żądam pomocy anie drw 25.03.05, 21:27
              Na każdy towar znjadzie się się popyt.Trzeba tylko trafić w odpowiednią niszę.
        • fiosia Re: A dlaczego jak pisałem że szukam fajnej laski 26.03.05, 06:54
          Odpie..się, zazdrośnico z kompleksami!
    • norbertszczecin depresji nie mam ale mam strzały może być ? 25.03.05, 21:20
      daj GG
      • chee Re: depresji nie mam ale mam strzały może być ? 25.03.05, 22:32
        znaczy, przedwczesny wytrysk?
        • aneta10ta Re: depresji nie mam ale mam strzały może być ? 25.03.05, 22:38
          hahaha!
        • norbertszczecin Re: depresji nie mam ale mam strzały może być ? 26.03.05, 09:10
          chee napisała:

> znaczy, przedwczesny wytrysk?
          debil lub debilka
          • o0oo Re: depresji nie mam ale mam strzały może być ? 26.03.05, 10:54
            hahaha!
          • chee Re: depresji nie mam ale mam strzały może być ? 26.03.05, 12:03
            norbertszczecin napisał:

> debil lub debilka

no właśnie w tym rzecz
            panie casanova
            żeby nie być takim wyrywnym
            • aneta10ta Re: depresji nie mam ale mam strzały może być ? 26.03.05, 15:11
              hihihihi!
              • hasanet Re: depresji nie mam ale mam strzały może być ? 16.08.05, 20:27
                Dużo miałaś do powiedzenia. Nie dziwota...
                asa
    • krysiulka Re: Poszukiwany facet z depresją do pary 25.03.05, 21:38
      Trzymam za Ciebie kciuki.
      Ja też mam "depresyjnego" faceta. I wiesz, co? On ROZUMIE, co to znaczy
      depresja.
      Nie przejmuj się wypowiedziami pełnymi obłudy i zazdrości, za nimi kryją się
      kompleksy i niskie poczucie własnej wartości. nikt, nie znając CIę, nie ma
      prawa podawać Ci gotowej "recepty" na Twoje życie.

Powodzenia w szukaniu, napewno znajdziesz - bądź tylko cierpliwa. Warto czekać!
      Krysia
    • rumiankowa Re: Poszukiwany facet z depresją do pary 27.03.05, 09:50
      Wesolego z depresja? Czy moze z wesolą depresją? ;)
      No i opiekunczego, ktory sam potrzebuje opieki?

Daj spokoj, albo facet jest depresyjny albo wesoly, stabilny i opiekunczy..
    • pat34 Mam depresję, fajną żonę, która mnie wspiera 28.03.05, 00:05
      Hey!
      To dobrze,że chcesz sobie ułozyć życie. Poszukujesz faceta z depresją, gdyż
      {prawdopodobnie} oczekujesz zrozumienia swojej choroby-depresji. Są plusy życia
      z osobą, która cierpi- jak Ty. Taka osoba nigdy Cie nie potępi, nie wyśmieje,że
      jesteś przygnębiona- i nie powie Ci głupot,że użalaż się nad sobą.
      Bycie "w dwójkę" byc może zmniejszy nasilenie twojej depresji. Ale mogą być
      także minusy, kiedy obydwoje ludzi ma depresję. Jeśli oboje w tym samym czasie
      poczujecie się źle, a wasze dziecko potrzebowac będzie np. lekarstwa na zbicie
      wysokiej temperatury....Które z was pójdzie po lekarstwo dladziecka do apteki?
      {Przecież może zdarzyć się sytuacja,że oboje sie bedziecie źle się czuli- kto
      zajmie się domem?} W moim przypadku, kiedy źle sie czułem i nie miałem sił do
      pracy{nie było to lenistwo!!!}, moja dobra żona zajmowała się domem-sama.
      Ale pamietaj! Z depresji wychodzi sie dzieki psychoterapii lub dzięki
      lekom. Ja, kiedyś myslalem,że sama miłość wystarczy,aby wyjść z teej choroby.
      Myliłem się. Potrzebna jest w deprseji pomoc psychologa, a czasem lekarza
      psychiatry, który wypisze leki- jeśli je potrzebujesz.
      Ja, mam takie szczęście,że moja żona zaczyna juz rozumiec moją chorobę. Mam
      wsparcie... Osobie , kt. ma deprechę trudno jest czasem logicznie mysleć, ale
      spróbuj przeanalizować plusy i minusy życia z osobą zdrową oraz z osobą chorą.
      Pozdrawiam
      • sneeper Re:c jetem po czterech próbach 16.08.05, 20:19
        dwie ostatnie byly udane wiec dopuszczono mnie do obrotu:
        mam 195 MB RAM,
        napęd elektrohydrodynamiczny, zasilanie na baterie słoneczne,
        akumulatory ,awaryjnie paliwo chemiczne, głownie imipramina, amitriptylina,oraz
        paliwa nowej generacji, moclobemid,SSRI, baterie litowe,
        Twardziel 15 GB,
        Nazwa procesora objęta tajemnicą państwową,oprogramowanie
        z wbudowanym mechanizmem autodestrukcjii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka