gucio121 30.03.05, 21:32 Słuchajcie czy podwyższone OB do 22 jednostek, to jakieś zagrożenie stanem zapalnym w organiźmie? Reszta morfologii wyszła mi OK, mam nerwicę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looserka Re: Podwyższone OB? 30.03.05, 21:49 Podwyższone OB na pewno nie jest objawem nerwicy. Niewielki stan zapalny - może odwiedź dentystę? Odpowiedz Link Zgłoś
dagnyjuel Re: Podwyższone OB? 31.03.05, 09:30 Przecież ty przestałeś dopiero ćpać amfę Guciu więc dlaczego się dziwisz że wszystko Ci szwankuje?Rozwalaja mnie tacy ludzie jak Ty - biorą i myślą że to nie ma wpływu na ich organizm.Miałam koleżankę, która uwazała iż biorąc mase witamin i "zdrowo"się odżywiając niweluje skutki codziennego fukania- po prostu ćpanie fety w połączeniu z zdrowym żywieniem i masą suplementów znosi skutki tego pierwszego!!!Jezu ludzie- skutki sa czasmi nieodwracalne nawet jak sie przestanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: Podwyższone OB? 31.03.05, 09:41 A ja wczoraj przykleiłem sie do gumy do żucia,i zapytałem się takich pań czy to moja guma,czy może jakaś inna,a one odpowiedziały,że to takie małe dzieci rzuciły/no bo ja już od bardzo,dawna nie zuje gumy,bo mnie zaczeła obrzydzać/,a zawsze sie dziwiłem,bo często miałem takie dziwne szczęście" żem sie do jakiejś gumy przykleił,myśle sobie-może ta guma przywarła tam od wielu lat i teaz mam taką karę bożą,że do swoje gumy sie przyklejam/a słabo widze/. Odpowiedz Link Zgłoś