Gość: tadek IP: *.mol.uj.edu.pl 05.04.01, 17:01 czy ktos z was bral ten lek? lekarz przypisal mi to na niepokoj, dekoncentracje. czy rzeczywiscie ten lek pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: SULPIRYD IP: 194.92.234.* 05.04.01, 18:09 To nie jest lek dla Ciebie. Tez go bralem, po czym dostalem duzej depresji. Skontaktuj sie koniecznie z innym psychiatra w celu przepisania wlasciwego leku. Sulpiryd raz ze jest starym lekiem z duza iloscia efektow ubocznych, to jest on stosowany w przypadku schorzen schizofrenicznych, pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SULPIRYD IP: 193.0.66.* 06.04.01, 17:50 ja też uwazam że jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: SULPIRYD IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 17:57 Gość portalu: ala napisał(a): > ja też uwazam że jest beznadziejny Czy tylko brałeś sulpiryd ,bo jeżeli w połączeniu z innymi to jak odróżniłeś ze jest beznadziejny. Ja brałem z promazyną,depamidą ,oxazepanem i innymi: amitryptylina,seronil,aurorix, efectin i innymi.Myślę że ten neuroleptyk w połączeniu z normotynicznym/depamide/ jak również z innymi które brałem -trójpierścieniowe, SSRI,IMAO,-w miarę pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś