Dodaj do ulubionych

Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.06.05, 12:24
od lat to jem .O odłożeniu go tak ,nie ma mowy cuda sie ze mna dziej>
Co robić
Obserwuj wątek
    • tananek Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 12:39
      prosze isc na terapie w depresji najlepiej poznawczo-behawioralna
      powodzenia
    • hasanet Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 12:44
      Polubić cuda.
      asa
    • awanturka Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 13:14
      Długotrwale stosowany xanax odstawia się pod kierunkiem lekarza i jest to proces długotrwały (długie miesiące, czasem lata). Często wymaga to przejściowego stosowania innego "uspakajacza" dawkowanego w sposób niezwykle przemyślany. Mało komu udaje się odstawić xanax samemu, gdy był stosowany wiecej niż kilka tygodni (2-3). awanturka
      • lekki3 Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 14:59
        awanturka napisała:

> Długotrwale stosowany xanax odstawia się pod kierunkiem lekarza i jest to proce
        > s długotrwały (długie miesiące, czasem lata). Często wymaga to przejściowego st
        > osowania innego "uspakajacza" dawkowanego w sposób niezwykle przemyślany. Mało
        > komu udaje się odstawić xanax samemu, gdy był stosowany wiecej niż kilka tygod
        > ni (2-3). awanturka
        jak pisałem stosuje go od lat,teraz zomiren 0,5 - 8 szt dziennie,i spróbuje
        sam,bez lekarza i bez wzgledu na konsekwencje,mam juz dosc.Wielkie dzieki
        awanturka .
        • urszulai Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 17:26
          Bralam xanax przez pare lat.Dosc duze dawki.Dwa lata temu odstawilam i udalo
          mi sie.Nie mowie ze bylo to bezbolesne bo objawy odstawienne byly jak
          najbardziej.Odstawialam lek stopniowo redukujac dawki bez pomocy
          lekarza.Najgorszy byl poczatek a potem jakos juz poszlo.Mysle ze rowniez i
          tobie sie to uda.Zycze ci powodzenia.
          • lekki3 Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 21:21
            urszulai napisała:

> Bralam xanax przez pare lat.Dosc duze dawki.Dwa lata temu odstawilam i udalo
            > mi sie.Nie mowie ze bylo to bezbolesne bo objawy odstawienne byly jak
            > najbardziej.Odstawialam lek stopniowo redukujac dawki bez pomocy
            > lekarza.Najgorszy byl poczatek a potem jakos juz poszlo.Mysle ze rowniez i
            > tobie sie to uda.Zycze ci powodzenia.
            dzieki
            • malakunia Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.05, 16:34
              Najlepiej odstawic pod kontrolą lekarza. Xanax nalażałoby zastapic np relanium
              lub cloranxen(ekwiwalent dawki xanaxu) i stopniowo wiele tygodni redukować oraz
              dodać lek p/padaczkowy ponieważ wśród obj odstwiennych moga pojawic sie
              drgawki.Min dlatego nie nalezy samemu odstawiać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka