lekki3 26.06.05, 12:24 od lat to jem .O odłożeniu go tak ,nie ma mowy cuda sie ze mna dziej> Co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tananek Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 12:39 prosze isc na terapie w depresji najlepiej poznawczo-behawioralna powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 12:44 Polubić cuda. asa Odpowiedz Link Zgłoś
awanturka Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 13:14 Długotrwale stosowany xanax odstawia się pod kierunkiem lekarza i jest to proces długotrwały (długie miesiące, czasem lata). Często wymaga to przejściowego stosowania innego "uspakajacza" dawkowanego w sposób niezwykle przemyślany. Mało komu udaje się odstawić xanax samemu, gdy był stosowany wiecej niż kilka tygodni (2-3). awanturka Odpowiedz Link Zgłoś
lekki3 Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 14:59 awanturka napisała: > Długotrwale stosowany xanax odstawia się pod kierunkiem lekarza i jest to proce > s długotrwały (długie miesiące, czasem lata). Często wymaga to przejściowego st > osowania innego "uspakajacza" dawkowanego w sposób niezwykle przemyślany. Mało > komu udaje się odstawić xanax samemu, gdy był stosowany wiecej niż kilka tygod > ni (2-3). awanturka jak pisałem stosuje go od lat,teraz zomiren 0,5 - 8 szt dziennie,i spróbuje sam,bez lekarza i bez wzgledu na konsekwencje,mam juz dosc.Wielkie dzieki awanturka . Odpowiedz Link Zgłoś
urszulai Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 17:26 Bralam xanax przez pare lat.Dosc duze dawki.Dwa lata temu odstawilam i udalo mi sie.Nie mowie ze bylo to bezbolesne bo objawy odstawienne byly jak najbardziej.Odstawialam lek stopniowo redukujac dawki bez pomocy lekarza.Najgorszy byl poczatek a potem jakos juz poszlo.Mysle ze rowniez i tobie sie to uda.Zycze ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lekki3 Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.05, 21:21 urszulai napisała: > Bralam xanax przez pare lat.Dosc duze dawki.Dwa lata temu odstawilam i udalo > mi sie.Nie mowie ze bylo to bezbolesne bo objawy odstawienne byly jak > najbardziej.Odstawialam lek stopniowo redukujac dawki bez pomocy > lekarza.Najgorszy byl poczatek a potem jakos juz poszlo.Mysle ze rowniez i > tobie sie to uda.Zycze ci powodzenia. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
malakunia Re: Chce skończyć z xanaxem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.05, 16:34 Najlepiej odstawic pod kontrolą lekarza. Xanax nalażałoby zastapic np relanium lub cloranxen(ekwiwalent dawki xanaxu) i stopniowo wiele tygodni redukować oraz dodać lek p/padaczkowy ponieważ wśród obj odstwiennych moga pojawic sie drgawki.Min dlatego nie nalezy samemu odstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś