sercisko 03.12.13, 20:43 Gdzie w Rudzie Śląskiej znajdę audiologa dla dziecka? Dziękuję za każdą odpowiedż :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pipi43 Re: audiolog 03.12.13, 20:55 To pewnie znasz... szukaj.sluzbazdrowia.pl/Audiologia-foniatria/Ruda-slaska/D02,W24,M2075,20,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
sercisko Re: audiolog 03.12.13, 21:38 Tak. Myślałam raczej, że ktoś zna kogoś sprawdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: audiolog 06.12.13, 09:29 Na tym forum, jeśli to nie dotyczy polityki Rudy niczego się nie dowiesz............bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
fkae Re: audiolog 06.12.13, 10:51 sercisko napisała: > Tak. Myślałam raczej, że ktoś zna kogoś sprawdzonego. Jeszcze się ciesz, że Ci pipi nie wstawiła ulubionego ostatnio i nagminnie stosowanego w swoich postach skrótu: WTF. Samemu nie bardzo wiem ale np mylekarze.pl jako jedną z placówek, w temacie audiologia wskazuje NZOZ Silesia w Rudzie przy Wolności 99. Korzystałem tam z laryngologa i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: audiolog 06.12.13, 18:14 fkae napisał(a): Jeszcze się ciesz, że Ci pipi nie wstawiła ulubionego ostatnio i nagminnie stosowanego w swoich postach skrótu: WTF. No tak, 2 (słownie: dwa) razy to nagminnie... Znasz w ogóle znaczenie tego słowa? Fake, specjalnie dla ciebie, tym razem w ojczystym języku - WS. Odpowiedz Link Zgłoś
fkae Re: audiolog 06.12.13, 23:30 "Znasz w ogóle znaczenie tego słowa?" "Słowa"? A konkretnie to o które "słowo", z tego skrótu pytasz? "Fake, specjalnie dla ciebie, tym razem w ojczystym języku - WS." Co znaczy fake to wiem, ale kto to jest ten "fake" z forum, do którego piszesz "specjalnie dla ciebie" to nie. Z liter mojego nicka poskałdasz fake, ale mój nick to nie fake. Masz coś do dodania w temacie audiologa? Bez odbioru! Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: audiolog 07.12.13, 13:33 fkae napisał(a): Znasz w ogóle znaczenie tego słowa? "Słowa"? A konkretnie to o które "słowo", z tego skrótu pytasz? Pytam o słowo "nagminnie" - to chyba jasne. Dwa razy to nie nagminnie. Jeśli czytanie ze zrozumieniem cię przerasta, to... Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lqa Re: audiolog 09.12.13, 14:07 Ja osobiście polecam dla dziecka poradnie w Katowicach przy ul. Nasypowej www.cylex.pl/reviews/viewcompanywebsite.aspx?firmaName=medincus---centrum-s%C5%82uchu-i-mowy&companyId=11038652 Na prawdę fachowcy i pełna profesjonalność:)) Polecam dr. Urban www.franekprzybyla.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś