szatek1984 03.07.05, 14:07 może to głupie pytanie, ale są wakacje i chciałbym wiedzieć czy podczas kuracji spamilanem i fluoksetyną wolno mi wypić 1 lub 2 piwa? chciałbym wiedzieć nim popełnie błąd. czy ma ktoś takie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itep0 Re: piwko a leki 03.07.05, 14:10 zapytaj lekarza ,który Ci je przepisał ja mam ten sam problem i zamierzam to zrobić bo po co potem żałować! pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
ursua Re: piwko a leki 08.10.05, 17:36 a mi lekarz powiedzial: po jednym nic sie nie stanie a po 10 i tak by sie pan zle czul z doswiadczenia powiem ze picie przy fluoksetynie nie przeszkadza w niczym Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: piwko a leki 08.10.05, 19:06 Zalezy ile, gdzie i z kim. Nie badzmy formalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
szczuria Re: piwko a leki 08.10.05, 21:04 jedno piwo po fluoksetynie i spamilanie mi nie zaskodziło, ale 2 kieliszki wódki po fluoksetynie i oksazepamie tak. Rzygałam jak kot. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: piwko a leki 08.10.05, 22:13 To zależy bo ja brałem leki antydepresyjne a piłem ze 2 razy po 0,5 l wódki i nic.Piwa to pijam często i tez nic takiego.Mi lekarz mówił że nie powinno nic się stać od piwa chyba że pijesz ileś dni pod rząd.Powiedział jeszcze żebym wytestował i sam będę wiedział czy wolno czy nie,tylko jakby okazało się że nie wolno to bym się tego nie dowiedział bo bym leżał już w trumnie;p Odpowiedz Link Zgłoś