morela12 04.08.05, 11:02 Czy jest ktoś kto zażywa ten antydepresant? Chciałabym porozmawiać na ten temat, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morela12 Re: Aurex 11.08.05, 16:11 Czy ktoś was odstawiał Aurex 1x 20 mg dziennie, jeżeli tak to w jaki sposób - chodzi mi odawkowanie przy odstawianiu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nemefitid Re: Aurex 11.08.05, 21:26 morela12 napisała: > Czy ktoś was odstawiał Aurex 1x 20 mg dziennie, jeżeli tak to w jaki sposób - > chodzi mi odawkowanie przy odstawianiu, pozdrawiam jest to dawka minimalna, tetem trudno mówić o konieczności zachowania jakichś nadzwyczajnych środków przy odstawiani (np. stopniowej redukcji dawek)ale, jeśli chesz zabepieczyć się do absurdu to jeśli teraz bierzesz np. 20mg na dobę to przez np. 14 dni bierz 10 mg a potem jeszcze... np. 10mg co 2 dni Oczywiście zakładam, że objawych choroby zniknęły w 100% a lek przyjmujesz nie mniej niż 6 miesięcy od chwili pełnej poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: Aurex 11.08.05, 21:52 Bardzo dziękuję za konkretną odpowiedź. Objawy choroby minęły w 100% ale ten lek przyjmuję prawie dwa miesiace, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: Aurex 11.08.05, 22:09 Nemefitid Jesteś osobą kompetentną czy możesz mi odpowiedzieć na takie pytanie, czy Aurex może powodować szumy w głowie i uszach ( mam na myśli skutek uboczny tego leku), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nemefitid Re: Aurex 11.08.05, 22:50 morela12 napisała: > Nemefitid > Jesteś osobą kompetentną czy możesz mi odpowiedzieć na takie pytanie, czy Aurex > > może powodować szumy w głowie i uszach ( mam na myśli skutek uboczny tego > leku), pozdrawiam Nie jest do dla tego leku objaw "specyficzny", ani w ogóle dal SSRI zatem należy uznać, że skoto takie objawy u ciebie wystąpiły to nie należy doszukiwać się związku przyczynowego: lek -> objawy a raczej ... to olać -:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: Aurex 24.08.05, 13:40 Czułam się dobre po tym leku, biorę go 2 miesiące. I nagle od tygodnia czuję niepokój, rozdraznienie, gorsze samopoczucie psychiczne. zastanawiam się czy może organizm nasycił się tym lekiem i ma go dosyć.Co o tym sadicie, czy ktoś miał coś takiego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś