Gość: narata IP: 195.116.46.* 26.04.01, 12:12 Owszem, dostałam namiar do przychodni (oczywiście prywatnej), ale cóż, kiedy pierwszy wolny termin to 30/07/01 (!!!!). Dodam dzwoniłam ok. 20 kwietnia tegoż roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GREGOR Re: jak trafić w Krakowie do specjalisty IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.01, 15:24 Czesc! To proste juz pisalem tutaj o tym. Zglos sie do Osrodek Terapii Nerwic w Krakowie pod patronatem Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellonskiego (tzn. zajmuja sie tam nerwicami wszelakiego typu,depresjami,kryzysami zyciowymi itd. czyli po prostu psychika) wiem ze jest to w centrum okolo 150-250 metrow od Karmelickiej ale adresu nie pamietam. Wiem ze jest to panstwowa przychodnia ale jak mieszkasz w Krakowie to nie powinno byc problemu ze znalezieniem tego. Pod wzgledem fachowosci sa naprawde swietni nie jest to zaden "zascianek" sa po prostu na biezaco z wszelkimi nowymi terapiami itd. Takze bez obaw udaj sie tam i sama ocenisz. Mysle ze moglem troche Ci pomoc. GREGOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narata Re: jak trafić w Krakowie do specjalisty IP: 195.116.46.* 30.04.01, 14:15 Dzięki śliczne, ale póki co udało mi się znaleźć w internecie na stronie ITAKI poradnię. Zobaczymy, pierwszy termin w przyszłym tygodniu. Mam kamień w żołądku na samą myśl o tej wizycie. Ale zdaję sobie sprawę, że muszę!!! coś zrobić aby nadal funkcjonować. Jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: jak trafić w Krakowie do specjalisty IP: 213.77.32.* 06.08.01, 14:14 A możesz podać adres tej prywatnej poradni? Odpowiedz Link Zgłoś